Szevasztok!
Nagyon kevés az infom a szeptember 8-án Gyöngyösről rajtoló Mátra Körről. Ha valaki tud bármit, érdekel. Leginkább az foglalkoztat, hogy amatőrnél is amatőrebb felkészültséggel érdemes-e elindulnom.
Kösz.
Gege
Szevasztok!
Nagyon kevés az infom a szeptember 8-án Gyöngyösről rajtoló Mátra Körről. Ha valaki tud bármit, érdekel. Leginkább az foglalkoztat, hogy amatőrnél is amatőrebb felkészültséggel érdemes-e elindulnom.
Kösz.
Gege
Szia,
10. JUBIULEUMI MÁTRA KÖR
Hossz: 80 kilométer *
Rajt: Gyöngyös, Művelődési Ház, reggel 10.00 óra. *
Rövid leírás: - Mátra köröcske: 18km (Gyöngyös-Abasár-Mátrafüred) - Mátra kör: 80km (Gyöngyös-Parád-Kisnána-Mátrafüred) - Mátra Nagykör: 125km (Gyöngyös-Pásztó-Galyateto-Parás-Kisnána-Mátrafüred) Szervezo:
Gyöngyösi Triatlon, Atlétikai és Szabadidősport Klub
* * Infó: 30/9586-988; 20/3355-265
Az út: Csak aszfalt *
A terep: Hegyes, hoszabb mászásokkal *
Szevasz Wolf!
Kösz a korrekt és gyors tájékoztatást. Még annyi a kérdés, hogy milyen szintidő alatt kell mondjuk a 80km-t teljesíteni, illetve az indulók összetétele érdekel. (Tömegsport, amatőr, profik, magyar élmezőny, külföldi indulók, Lance Armstrong... ;D) Csak hogy el tudjam helyezni magam ebben a képben, induljak, vagy szurkoljak.
Hali
a Gege
Felhivtam az egyik szervezőt:
a 80 km szintideje 4 óra, főleg amatőrökre számítanak.
Start a Művelődési Ház elől 10.00 h.
Tavaly 360an vettek részt, nagyon jó vot a hangulat.
Nevezés: 800 Hufff
Hali!
Örök hálám.
Akkor elindulok. Lesz ami lesz.
Te jössz? Nem tudom mit isznak a farkasok, de arra vendégem vagy.
a Gege
Megyek.
Megpróbálom a 80at.
Jöjjön aminek jönnie kell.
A farkasok nyúlvért isznak.
De talán néha sört is.
Remélem az időjárás elfogadható lesz.
Szevasz Wolf!
Örömmel vettem hírét, hogy indulsz. Országútival, vagy montival nyomulsz? Magunkról: Szegedről jövünk egy szűkebb és egy nagyobb társasággal, még fogalmunk sincs hol alszunk, de jobbára péntekre tervezzük az érkezést, vasárnapra a haza utat. Vasárnap egy kis helyi kirándulás is belefér kellemes kis csapatommal. Ha van kedved, szívesen vesszük társaságod. Jómagam egy Caprine Team LX-el rajthoz állok, két barátom egyenlőre nem tudja, de szurkolni biztosan jönnek. A nagyobb csapat a szegedi elit, Ők biztos indulnak, de utoljára a rajtnál látom Őket... ??? Nekem gyanítom, hogy a négy órás szintidő lesz kihívás, ha annyira komoly a szintkülönbség. Ha gondolod, váltsunk privat message-ben telefonszámot, miegymást, egyszerűsitendő a kapcsolat felvételét. Ha nyúlvér, hát nyúlvér, vendégem vagy, mi inkább maradunk a jó öreg izotóniás sör mellett.
Na pá.
a Gege
Versenykiírás (Index fórumon találtam)
http://gyfk.hu/ke/gyotri/2001/matrakor/martak.htm
Szevasz Wolf!
Itt írok, nem private message-ben, hátha másnak is érdekes. A Mátra Kör nagyon jó verseny, mindenkinek ajánlom, aki nem undorodik az aszfalton való tekeréstől. A szintkülönbségek meggyőzők, a táj csodaszép, a 80km pedig nem is olyan kemény, mint hittem. 3ó 29p-el kényelmesen belefértem a szintidőbe. Részletes eredményt még nem tudok, de kb.350 induló rajtolt, a 160. hely körül landoltam, a többség persze országútival nyomult. Végig esett és hideg volt, de erről a szervezők nem tehetnek.
Na pá!
a Gege
??? Kedves Fórumtagok!
A Gyöngyösi Triatlon Klub honlapján a Mátra Kör szerptember 7-re van kiírva!!!!
http://matek.gyfk.hu/gyotri/versenyn.htm
Akkor most 7, vagy 8 ??
Amúgy tényleg nagyon jó verseny, országútival érdemes jönni, vagy vékony, sima gumis montival, jó nagy első tányérokkal. Ja, 73 km, vagy 75. Tavaly jól eláztunk, meg bekaptam egy defektet a végére.
BMaFTe
7-e. Tavaly volt 8-a :-)
Csak azóta aludt a topik. Hu de gyorsan megy az ido Eszre se vesszuk es megyunk nyugdijba
A szervezők honlapja:
http://gyfk.hu/ke/gyotri/
Üdv.
Úgy tervezem, hogy megyek a Mátra Kör-re.
Ha érdekel valakit, akkor el tudom kérni a céges mikrobuszt és akkor öten bringástul elférünk. Benzinköltség 20 Ft/km. Természetesen ez eloszlik annyi féle, ahányan leszünk.
Good Byke
tiBike
Megyek a Mátre körre,
a mikrobusz érdekel, szerintem dobd be az outiosok Bp-n topicba is.
W
Ide figyeljetek bringások! Ez a Mátra Kör nagyon jó kis verseny. Tuti a szervezés, gyönyörű a vidék, jó minőségű az út. Majdnem 400 induló volt a két távon együtt. A célban tészta-üdcsi-jégkrém-tombola. És bár végig aszfalton ment a verseny, azért elég sokan montival nyomták végig. Akik bírták szuflával, azoknak most Maratoni Hétvégéjük volt a Mátrában. Ha kicsit összehangolnák a két rendezvényt a szervezők, akkor a Duna-, és a Bükki Maratonokhoz hasonlóan meg lehetne hírdetni a kétnapos Mátra Kerékpáros Fesztivált. És akkor a három nagy tour-hoz hasonlóan kis hazánknak is lenne egy Dunakanyar-Mátra-Bükk triója. Az időpontok már frankón el vannak osztva.
tiBike
Sziasztok !
Aki végigment gratula.
Eredménylista van valahol ?
A rendezvény tényleg nagyon jó volt !
Velo
Veloteam: öttel feljebb ott a link (Wolfnak köszönhetően). Nekem nehezen töltötte le a gépem 156. lettem 2 ó 33-al.
Tud valaki valamit az idei Mátra körről? Eddig csak annyit találtam róla, hogy szept 1-én lesz. Versenykiírásról ne is álmodjak augusztus végéig?![]()
Trek1000: biztos forrásból veszed az itinirerváltozást? Hol fog lemenni a verseny a szokásos útról és bemegy a verseny Visontára (mivel utoljára csak innen lehet visszamenni az abasári útra), esetleg valami vadonatúj út lenne?