Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

10000 Ft jutalom, Hármashatárhegyen elveszett esődzseki

- - - - -

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
j4ni

j4ni

    vendég

  • fórumtag
  • 330 posts
  • LocationBudapest

Esetleg rakd fel a megfelelő facebook csoportokba (és az adásvételi csoportokba) is. Azt szerintem többen olvassák mint ezt a fórumot...



#2
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1,257 posts

Hát akkora b*lf*sz vagyok hogy egy másodikat is elvesztettem, ugyanúgy, kb. ugyanott: valahol a Hármashatárhegy-Szépvölgy-Mátyás Király kertje-Nyék-Hárshegy-Jánoshegy-Normafa-Széchenyihegy-Rácz Aladár út útvonalon. Ezúttal virító narancssárga a dzseki maga (külön karrészek szürke/fekete kis négyszöges mintában), kicsire hajtogatva fekete tasakban, tehát nem feltűnő ha elgurult valahová, csak akkor ha valaki hordja és megszólítom  :)

 

Most már fogom a fejemet mert ez volt a legjobb cucc amit valaha találtam eső/lélegzés téren és már nem gyártják így, külön karrésszel, sehol nem találom :(

 

A jutalmat ezzel duplázom, nagyon megérdemli aki megtalálja :o

 

706387.jpg


Edited by Tekergek, 2016. August 22. - 00:09.


#3
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1,257 posts

Senki? Ma este megáztam  :(



#4
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1,257 posts
Sporttársak!

Ma (vasárnap) olyan 17:00 körül elvesztettem Löffler márkájú vadonatúj esődzsekimet, a saját tasakjában volt (talán két ökölnyi nagyságú, majdnem fekete, enyhén fénylő puha műanyag, ugyanaz az anyag mint az esőkabát benne). Nem tudom pontosan hol esett ki a mezemből, többek között a szélzsákos kilátó körül és a vízszintes kék túrista (gyalog) úton mentem fel-alá, a naracssárga csőnél, az étterem/fából kirakott "hangár" feliratú 4 épületnél, az adótornyok környékén, a sziklás kilátópontnál (ahol kicsit lejjebb egy Bence nevű fiatalembernek van emléktáblája fából), aztán lementem egy rossz minőségű betonúton, ott vettem észre. Az Erzsébetkilátó felé nem voltam. Persze mindent bejártam de nem találtam.

Még van rá egy kis esély hogy valahol az Árpád híd, Hűvösvölgy, Hármashatárhegy útvonalon esett ki, az Árpád híd Pesti bicikliút feljárójánál (talán 15:30 körül?) is kiesett (azt rögtön észrevettem) és egy kollega felvette, tehát ott még megvolt, de úgy rémlik késöbb is (jól begyömöszöltem), tehát nagyvalószínűséggel valahol a terepen tünt el ahol nem tünt fel.

A kedves megtalálónak felajánlok 10000 Ft jutalmat. Ha valaki esetleg tud egy "talált tárgyak" szerű intézményt a környéken ahol még esetleg próbálkozhatnék szívesen hallom. Ahogy észrevettem visszafelé megtettem ugyanazt az utat ahogy jöttem (nagyjából mert mentem ösvényen kívül is, elvégre hegyibringa :)), útközben akivel találkoztam megkérdeztem látták e, de hiába.. Legalább jó edzés volt, sötétedésig kerestem, azt hiszem megdupláztam a tervezett szintkülönbséget :)