Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Plitvicei tavak

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
2 hozzászólás a témában

#1
LawrenceDesign

LawrenceDesign

    vendég

  • fórumtag
  • 121 hozzászólás
Szia... nagyon köszönöm az infót. ÚGy látszik hasonló mindenki véleménye... már kaptam pár választ máshol és most már akkor körvonalazódik.
Ami lejött nekem hogy a jegy kötelezõ de nem kérik, hogy az igazi turistautak bringával kevésbé járhatóak, és hogy sok idõt kell rászánni :)
Hát akkor marad az hogy a környezõ utakon haladva fogjuk megkerülni és látjuk is meg nem is... :) bringa nélkül nem tudok menni mert csak egy állomás lesz egy komolyabb túrán :)
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"

#2
agneovo

agneovo

    vendég

  • fórumtag
  • 173 hozzászólás
Tavaly voltam a Plitvicei tavaknál (nem kerékpárral). Azt gondolom kiválóan lehetne kerékpározni ott egy két lépcsõtõl eltekintve, de biztos hogy tilos, és mivel elég sok a turista nem is illene, nem is nagyon férsz el mellettük a fa hídakon. Az effektív szép kiépített részektõl távolabb lehet-e bringázni azt nem tudom. A belépõ egy érdekes dolog, megálltunk a parkolóba, megláttuk az elsõ nagy sort a pénztárhoz, beálltunk húsz perc után kaptunk jegyet, tovább mentünk még vagy 5 helyen lehetett volna jegyet venni (1 ember sem állt sorba), a jegyet egyébként senki sem kéri csak esetleg ha hajóra vagy monstrum buszra akarsz felszállni (ami teljesen felesleges). A jegynek a hátulján van egy térkép, illetve találsz útvonalakat táblákon, de olyan értelmetlen módon van kijelölve az egész, hogy teljesen eltévedtünk, jobb ha elõre felkészülsz (nem bonyolult, csak jegy-térképpel a kezedben....).
Nagyon szép hely, 1 napot érdemes rá száni, szerintem ha teheted ne viggyél bringát, és vegyél jegyet hátha a pénzt arra költik hogy sokáig szép maradjon.

#3
LawrenceDesign

LawrenceDesign

    vendég

  • fórumtag
  • 121 hozzászólás
Ha valakinek van tapasztalata, információja kérem ossza meg velem és másokkal.
Az érdekelne, hogy Horvátországban a Plitvicei tavakhoz mennyire lehet "bejutni" bringával? Kell -e akkor is belépõt fizetni? Mennyire járható be a keleti oldala anélkül , hogy cipekedni kéne lépcsõkön stb.

Köszönöm elõre is az infót!
-----------------------------------
"És olvastam, hogy az út a fontos, hogy soha ne legyen vége
De szerintem a cél is az útnak a része"