Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

HElp!! Nem tudom milyen dh-s vazat vegyek!!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
92 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Kislust: a váz Magellan DH (lehet, hogy nem ez a pontos neve, de mivel senki nem tudja, hogy mi a neve, így maradtam ennyiben), és nincs eltörve, mindössze meg van repedve két helyen (az egyik 1.5, a másik 3 cm-es).

Major: ha már meglesz a kiszemelt cserepéldány a DH1 azé lesz, aki megveszi, persze Mosómasának elõvásárlási jogot biztosítok.  ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Sornnak adod el a DH1et ? ? ?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
eltört a vázad?? ez melyik?

kislust

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Egy másik topicban írtak pár típushibát, ami elriasztott az FX-ektõl. (Meg különben is, úgy döntöttem, hogy váz megheggeszt, új teló megvesz, belerak.)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Én FXet ajánlanám Jorusnak!!! Az nagy és erõs is meg minden amit el tudsz képzelnui!!! Szerintem jól járnál vele!!! Amúgy is kicsi hozzád az SLK!!!

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Nem tudom honnan vetted, hogy a HiTec nagy váz. Az eddigi legkisebb, amit láttam, ami kimozogja a 20 centit. Viszont, ha Konában gondolkodsz, akkor elég sok pénzed lehet, mert az egyik legdrágább váz. 98-as Stab volt 250-ezer a télen. Ja és Stab Deelux nincs, csak primo. De az úgy hat kiló körül kezdõdik. A procrossban is láttam két DH vázat lógni a falon olyan 150 körül, de nem vizslattam meg közelebbrõl, de elég drabális dolgoknak tûntek. Mondanám, hogy FX DH de 165 centivel nehezen tudnál rá felmászni, igaz Lcs ?  :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Norbi: az SLK olyan nagy, hogy 16,5"-os, nekem is ilyen van és cuki picike, nagy úttal (20cm), 170 felett nem is ajánlanám, mert szétrugod a villát.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Norbi: Mátrába volt egy ilyen váz mint a tiéd és egy BIG ONE vót benne, én elsõ ránézésre mondtam, hogy ennek nem lesz jó vége és lám a verseny napján az edzõ/bemelegítõ körben a fejcsõ olyan szépen megadta magát, hogy öröm volt nézni. Kár, hogy az esést nem láttam, de a törés az szép volt.

Palmi

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
A Flórián térnél jöttetk szembe egy haveroddal. A Sigmát elég könnyû kiszúrni. Nagyon állat villa, de olyan, mintha a Mikrobinak kitépték volna két lábát és az lenne a villa.  ;) Egyébként én meg gyalog voltam épp hatalmas telefonálásban, hogy megkaparithassak egy Nikolai Lambdát, de legalább 4 jelentkezõ volt ott elõttem... Ehh :'( Egyébként borzalmasan silány a kínálat vázak terén jelenleg. Én is épp mosz szeretnék vázatvenni, de sehol semmi. Bergusonban a Mongik, vílerek szarásig, egy SLK FR, egy Marin egy Kona, stb. Elvétve találni egy-egy másikat. Dehát ez úgy mûxik, hogy a versenyszõk megkapnak egy biciklit, és egy évvel késõbb eladják. Akinek Mo-n DH gépe van, és nem millásdéháarc, aki külföldrõl hozta be, annak a bicója nagy valószínûség szerint egy versenyzõ hátsója alatt szuzpenzált néhány lejtõn. Egyébként pedig minden váz eltörik elõbb-utóbb. A repedt/törött vázakat megheggesztik, lefestik. Utána pedig már elég nehéz kiszúrni bármit is... Garancia persze az ablakban. Szal én is itt állok, hogy kéne egy váz, de egyszerûen nincs kínálat...

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
De az olyan nagynak tûnik!! Szoval akkor A Kona nem ér ennyit? mennyi az amit tényleg megér, amiért érdemes elvinni, mondjuk lehet majd egyszer nekem is lesz egy Hi-tec SLK DH-m, csak most nincs lém!!! Esetleg ha van valakinek ilyen Hi-tec-e akkor én várnék azé egy árajánlatot azé! (HÁTHA), vagy valami ilyesmi amivel lehet állatkodni, és el is bírj a villámat és kb ilyen árba van!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát én meggondolnám...

Az SLK DH is ilyesmi árban van és nem sérült!!!  :-/

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Alapszabály: DH-ra sérültet SOHA! Ott fog eltörni, mert ott a leggyengébb.Szerintem repedtet NE!
Használtat igen, de sérültet NE!( ;D)

DH váz, DH váz....

Á! Van pénzed?
Jó!
Eléggé sok?
O.K!
Akkor neked VOTEC kelllllll!!!
Mégse? Akkor is! Na jó ha nem akkor KONA vagy GT, de ahhoz is kell suska... :P

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
100rugóért sok az?? szerintem valamennyire alkudható!!Azt mondták eléggé megvan zúzva!! (de rugostagggal van, hogy mivel, azt nem tom)!!!

Télleg egy KONA STAB DEELUX mennyibe van??

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
JAJ de gyönyörû........  :o :o :o

Bemegyek és jól meg is nézem!!!!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
JAAA tényleg még egy kérdés, látta valaki a Bergusonba azt a GT LOBO 1000 DH-t, szerintetek az jó, megér 370000-et nem mintha most azt megvenném ;D , de az kuvára tetszik!!!! Egyébként igy néz ki, aki esetleg nem látta még:

Posted Image

SZERINTEM GYÖNYÖRÛ

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szerintem érdemes!!! Meg lehet nagyon szépen csinálni!!! Itt az a nagy kérdés mennyiért adják!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Hát ja :( egyébként a Bergusonba vettem és meghatározni sem tudom olyan 250-300 között pontosan nem tom mennyi! Ja és mégegyszer felteszem a kérdést, szerintetek érdemes használt dh-s vázat venni ill.: olyat ami kicsit megvan repedve(tavaly elötti Kona Stab)?? Meglehet ezt csináltatni? És egyáltalán érdemes-e?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
SZÉP!!!

Tényleg ráférne egy komolyabb váz!!!

A Sigma-t hol és mennyiért vetted ? ? ?

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Háát szerintem elfog törni!!!   :'( , egyébként egy sima 5000czx és 1 honapos, de az RST Sigmát (meg engem) nem hiszem, hogy sokáig bír! egyébként ha érdekel ez az: Posted Image

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Hi Stormbringer!!

A logo a kona oldaláról van, de ha kell akkor itt van:

url:
http://www.konaworld.../news/clump.gif

kép:
Posted Image