Kislust: a váz Magellan DH (lehet, hogy nem ez a pontos neve, de mivel senki nem tudja, hogy mi a neve, így maradtam ennyiben), és nincs eltörve, mindössze meg van repedve két helyen (az egyik 1.5, a másik 3 cm-es).
Major: ha már meglesz a kiszemelt cserepéldány a DH1 azé lesz, aki megveszi, persze Mosómasának elõvásárlási jogot biztosítok. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
HElp!! Nem tudom milyen dh-s vazat vegyek!!
Indította
Akos
, 2002. május 18. 16:19
Írta 2002. május 22. - 13:03
Írta 2002. május 22. - 11:55
Írta 2002. május 22. - 10:53
Írta 2002. május 22. - 10:47
Egy másik topicban írtak pár típushibát, ami elriasztott az FX-ektõl. (Meg különben is, úgy döntöttem, hogy váz megheggeszt, új teló megvesz, belerak.)
Írta 2002. május 22. - 10:24
Én FXet ajánlanám Jorusnak!!! Az nagy és erõs is meg minden amit el tudsz képzelnui!!! Szerintem jól járnál vele!!! Amúgy is kicsi hozzád az SLK!!!
Írta 2002. május 22. - 06:44
Nem tudom honnan vetted, hogy a HiTec nagy váz. Az eddigi legkisebb, amit láttam, ami kimozogja a 20 centit. Viszont, ha Konában gondolkodsz, akkor elég sok pénzed lehet, mert az egyik legdrágább váz. 98-as Stab volt 250-ezer a télen. Ja és Stab Deelux nincs, csak primo. De az úgy hat kiló körül kezdõdik. A procrossban is láttam két DH vázat lógni a falon olyan 150 körül, de nem vizslattam meg közelebbrõl, de elég drabális dolgoknak tûntek. Mondanám, hogy FX DH de 165 centivel nehezen tudnál rá felmászni, igaz Lcs ?
Írta 2002. május 22. - 05:20
Norbi: az SLK olyan nagy, hogy 16,5"-os, nekem is ilyen van és cuki picike, nagy úttal (20cm), 170 felett nem is ajánlanám, mert szétrugod a villát.
Írta 2002. május 22. - 00:27
Norbi: Mátrába volt egy ilyen váz mint a tiéd és egy BIG ONE vót benne, én elsõ ránézésre mondtam, hogy ennek nem lesz jó vége és lám a verseny napján az edzõ/bemelegítõ körben a fejcsõ olyan szépen megadta magát, hogy öröm volt nézni. Kár, hogy az esést nem láttam, de a törés az szép volt.
Palmi
Palmi
Írta 2002. május 21. - 22:20
A Flórián térnél jöttetk szembe egy haveroddal. A Sigmát elég könnyû kiszúrni. Nagyon állat villa, de olyan, mintha a Mikrobinak kitépték volna két lábát és az lenne a villa.
Egyébként én meg gyalog voltam épp hatalmas telefonálásban, hogy megkaparithassak egy Nikolai Lambdát, de legalább 4 jelentkezõ volt ott elõttem... Ehh :'( Egyébként borzalmasan silány a kínálat vázak terén jelenleg. Én is épp mosz szeretnék vázatvenni, de sehol semmi. Bergusonban a Mongik, vílerek szarásig, egy SLK FR, egy Marin egy Kona, stb. Elvétve találni egy-egy másikat. Dehát ez úgy mûxik, hogy a versenyszõk megkapnak egy biciklit, és egy évvel késõbb eladják. Akinek Mo-n DH gépe van, és nem millásdéháarc, aki külföldrõl hozta be, annak a bicója nagy valószínûség szerint egy versenyzõ hátsója alatt szuzpenzált néhány lejtõn. Egyébként pedig minden váz eltörik elõbb-utóbb. A repedt/törött vázakat megheggesztik, lefestik. Utána pedig már elég nehéz kiszúrni bármit is... Garancia persze az ablakban. Szal én is itt állok, hogy kéne egy váz, de egyszerûen nincs kínálat...
Írta 2002. május 21. - 20:37
De az olyan nagynak tûnik!! Szoval akkor A Kona nem ér ennyit? mennyi az amit tényleg megér, amiért érdemes elvinni, mondjuk lehet majd egyszer nekem is lesz egy Hi-tec SLK DH-m, csak most nincs lém!!! Esetleg ha van valakinek ilyen Hi-tec-e akkor én várnék azé egy árajánlatot azé! (HÁTHA), vagy valami ilyesmi amivel lehet állatkodni, és el is bírj a villámat és kb ilyen árba van!!!
Írta 2002. május 21. - 20:28
Írta 2002. május 21. - 20:28
Alapszabály: DH-ra sérültet SOHA! Ott fog eltörni, mert ott a leggyengébb.Szerintem repedtet NE!
Használtat igen, de sérültet NE!( ;D)
DH váz, DH váz....
Á! Van pénzed?
Jó!
Eléggé sok?
O.K!
Akkor neked VOTEC kelllllll!!!
Mégse? Akkor is! Na jó ha nem akkor KONA vagy GT, de ahhoz is kell suska...
Használtat igen, de sérültet NE!( ;D)
DH váz, DH váz....
Á! Van pénzed?
Jó!
Eléggé sok?
O.K!
Akkor neked VOTEC kelllllll!!!
Mégse? Akkor is! Na jó ha nem akkor KONA vagy GT, de ahhoz is kell suska...
Írta 2002. május 21. - 20:26
100rugóért sok az?? szerintem valamennyire alkudható!!Azt mondták eléggé megvan zúzva!! (de rugostagggal van, hogy mivel, azt nem tom)!!!
Télleg egy KONA STAB DEELUX mennyibe van??
Télleg egy KONA STAB DEELUX mennyibe van??
Írta 2002. május 21. - 20:23
Írta 2002. május 21. - 20:21
JAAA tényleg még egy kérdés, látta valaki a Bergusonba azt a GT LOBO 1000 DH-t, szerintetek az jó, megér 370000-et nem mintha most azt megvenném ;D , de az kuvára tetszik!!!! Egyébként igy néz ki, aki esetleg nem látta még:

SZERINTEM GYÖNYÖRÛ

SZERINTEM GYÖNYÖRÛ
Írta 2002. május 21. - 20:21
Szerintem érdemes!!! Meg lehet nagyon szépen csinálni!!! Itt az a nagy kérdés mennyiért adják!!!
Írta 2002. május 21. - 20:16
Hát ja
egyébként a Bergusonba vettem és meghatározni sem tudom olyan 250-300 között pontosan nem tom mennyi! Ja és mégegyszer felteszem a kérdést, szerintetek érdemes használt dh-s vázat venni ill.: olyat ami kicsit megvan repedve(tavaly elötti Kona Stab)?? Meglehet ezt csináltatni? És egyáltalán érdemes-e?
Írta 2002. május 21. - 20:04
SZÉP!!!
Tényleg ráférne egy komolyabb váz!!!
A Sigma-t hol és mennyiért vetted ? ? ?
Tényleg ráférne egy komolyabb váz!!!
A Sigma-t hol és mennyiért vetted ? ? ?
Írta 2002. május 21. - 19:56
Háát szerintem elfog törni!!! :'( , egyébként egy sima 5000czx és 1 honapos, de az RST Sigmát (meg engem) nem hiszem, hogy sokáig bír! egyébként ha érdekel ez az: 

Írta 2002. május 21. - 19:52
Hi Stormbringer!!
A logo a kona oldaláról van, de ha kell akkor itt van:
url:
http://www.konaworld.../news/clump.gif
kép:
A logo a kona oldaláról van, de ha kell akkor itt van:
url:
http://www.konaworld.../news/clump.gif
kép:

Belépés
Felhasználó létrehozása