Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

HElp!! Nem tudom milyen dh-s vazat vegyek!!

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
92 replies to this topic

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Mien villád van ? ? ?

Szómolj aval hogy az LTS a DHOhoz van tervezve!!!

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
NA valaki mondja már meg hogy mekkora gumi fér bele a hi-tecbe, mennyibe kerül az lts?? jó az az én villámmal??

Akos

Akos

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
ES mennyi a HiTec DCX????

Darton

Darton

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
Vegyél HiTec DCX-et, az hátul is átütõtengelyes, s van egy a Ricsikének /bár mivel már elmúlt 1 éves biztosan új van neki.../, meg a Halász Krisztiánnak azt annyi. A Stab Deelux sejtem kié lehet...no comment.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát '99-ben még nem voltak ennyire letisztult kialakult geometriák meg ilyenek... de ami tény hogy akkoriban nem a mai igénybevételre készültek a cuccok (450 méteres letörések, 70 méteres dupla gratók, 359 fokos kanyarok, 110 km/órás azáruldás a sziklás tarapan is...) arról nem is beszélve hogy nem olyan telókhoz kászültek mint a Bog One vagy a BoXXXer!!! Ezt tartsd szem elõtt!!!

Szóval ha lightosan használod és nem akarsz mindenképpen világkupán indulni kezdésnek mindenképpen ajánlom!!! Bármelyiket ami akkriben nagyon komolyank számított!!!

Akos

Akos

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Mennyire birjak????

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Hát valami kicsit régebbit ('99 körülit) lehet már venni 50-60 körül is (taggal vagy nélküle!!!)

PL: Magellán Deneb, GT LTS DH, ...

Akos

Akos

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Kurvara baro Joda bicoja!!!!!!
De azert a GT LOBO 1000 DH-se  rossz!! ;D
Mennyi egy kozepes de jo dh-s vaz???  ?

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Nincs, de ugyanugy néz ki legalább is elsõre, mint Jodáé, de ha érdekel Bike Bergusonba ezt is megtekintheted!!! ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Mien az a 2.0 DH ? ? ? Nincs képed róla ? ? ?

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Ja és a másik kérdésem mekkora gumi megy bele a Hi-tecbe??? 2.5?? talán még 2.7???

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Naon komoly a Hi-tec SLK 2.0 Dh mer én most ilyent láttam és naon megtetszett?? Nem törik?? Jó hosszutávon is?? Elbirja a villámat?? Egyébként a janihegyen láttam egy stab deelux-ot és kuva jól néz ki!!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
AAAAAAAAHHHHHHHH...... Anchilottibol mar sok van. Tobb mint 3 rohangal belole, igy mar nem jo. Felejtsd el!!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hát nem mondom ecsém 15 évesen Sigmával... Stab-ot vagy Deelux-ot ?
Jó lenne, ha nekem is csak ennyi gondom lenne...
Amúgy meg Stab Primo-t és el van intézve, 1 db van belõle az országban, ha még nem vették meg.
Vagy a ProCrossban van Ancilotti DH váz.

BNorbert

BNorbert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,004 posts
Szoval ha én megvenném a Stab-ot és visszaviszem az X-factorba kapok helyette másikat??? Mer az akkor COOL 8) !!! nem tom hol van repedve, de tökmindegy szerintem ha még a fejcsõnél, akkor is mert azt ugyse tudják megállapítan, hogy én a Sigmával használtam!! Vagy mégis?? NA mindegy szóval ,akkor megvehetem??

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
AHA!!!

Szerintem a CSopper stályl nagyon király!!!  ;D

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
hát nem árulta el nekem, de azt tudom, hogy az xfaktorban vette. Ez már önmagában sejtet valamit.

a dh1-el meg az a baj, hogy túl hosszú(vagy a váz kicsi), és így tök csopperes..

kislust

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Miér baj a DH1 ? ? ?

Amúgy mennyit adott ki érte ? ? ?

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
na igen. Én is azt mondtam, hogy ha véletlenül eltörne, akkor csak simán azt kell mondani, hogy szimplavállassal használta. Bár lehet, hogy akkor másképp törne... :-/ Amúgy meg egy DH1-el használja a barom.

Egyáltalán hogy lehet egy ennyit kiadni egy vázért??  :o

kislust

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Honnan lehet megállapítani, hogy duplavállassal használta-e, vagy sem? A Stab mondjuk nem DH váz, de nem hiszem hogy szétcseszné egy közepes duplavállas teló. Ellenben egy Stab Primo....ehh...