Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túra az Alpokba

- - - - -

 • Please log in to reply
204 replies to this topic

#1
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

A Dolomitok délnyugati része fehér folt a hegység turisztikai palettáján, bár a természeti környezet nem indokolja. Ha egyszóval kellene jellemezni, az a változatosság. A Rosengarten színpompás csúcsaitól a Latemar tűhegyes sziklaalakzatain át, az épített látnivalók is hangsúlyosan hozzák az elvárásokat. Ami viszont nincs, a tömeg! Optimális kombináció a magunkfajtáknak. Az Alpokban készült roadmovie 5-ik része elérhető, akiket érdekel.

 

Tartalom:

Ha Dolomitok, akkor sportfeladat nélkül nem lehet megúszni. Tudják ezt kalandoraink is. Első körben ott figyel egy kétezres hágó, de még mielőtt észbe kapnának már megint beesik egy toplistás tó, eszement vágta egy égig érő kanyonban, maratoni gasztroblokk, és egy éjszakába nyúló, hátborzongató szálláshely keresés tortúrája borzolja kedélyeket…”

 

TransDolomitok 5.rész: "Alpok esszenciája" 2021. /Italia/ 1440p

 

 

Útvonal: Canazei-Val di Fassa-Fossa di Fassa-Vigo di Fassa-Passo di Costalunga-Karersee-Nova Levante-Cardano-Kollman

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_21.html
Fotoalbum: https://www.facebook...96325741&type=3

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#2
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

 Sella-hegység a Dolomitok ékköve. Mind látványügyben, mint sport szempontból, igazi kihívás. A lenyűgöző sziklafalak árnyékában kerékpározni már önmagában is élmény, ha pedig ehhez, az itt igencsak ritka jó idő is társul, az már igazi kánaán. Valparola, Falzarego, Pordoi, mind jól hangzó olasz nevek, egyetlen probléma van velük, ezek meghódítása igencsak komoly nehézségekbe ütközik. Egy erős, de felejthetetlen nap filmes krónikája következik.

 

Tartalom:

Kalandoraink nem ijednek meg a feladattól, hiszen ezért jöttek, a célok megvalósítása lebeg a szemük előtt, apait-anyait, sőt apósit-anyósit is beleadnak. Az, hogy költői kérdés marad-e a kerékpárosok szent hágójának a meghódítása, nyilván csak azok számára derül ki, akik rákattintanak a „Play” gombra…”

 

TransDolomitok 4.rész: "Királyetap" 2021. /Sella/ 1440p

 

Útvonal: Passo di Valparola-Passo di Falzarego-Plan Falzarego-Ruine Andraz-Pieve-Brenta-Arabba-Passo di Pordoi-Canazei

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_21.html
Fotoalbum: https://www.facebook...29661251&type=3

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#3
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

A Dolomitok a világ egyik legszebb hegysége. A gyönyörű természeti formák, lenyügöző táj sötét titkokat rejteget. Dolomitok hágói már régóta fontos szerepet töltöttek be, jelentőségük azonban sokszorosára nőtt az első világháború kirobbanásával. Az itt zajló állóháború közben épült ki a turista utak jelentős része illetve a méltán népszerű via-ferrata útvonalak szinte egésze. Hogy mennyire véres és kemény harcok folytak az olasz és a monarchia csapatai közt, arról árulkodnak az elképesztő helyeken kiépített lőállások, katonai alagútrendszerek illetve a nagy katonatemetők. A mára már nyugodt táj a sportolni vágyók, túrázók, kalandorok mekkája. „Transdolomitok” című útifilmünk következő epizódját ajánlom megtekintésre.

 

Tartalom:

Utazóink, egy átmeneti szieszta után újra belevetik magukat a javába. Cél a Dolomitok felső régiója, komoly küzdelem kezdődik, ezúttal nem az ellenséggel, hanem az elemekkel, konkrétan a domborzati viszonyokkal. A vertikális kihívás egy dolog, de az árvíz, lavina és egyéb „cukorfalatok” utóélete is fokozza az izgalmakat. A sportfeladat dokumentálásán kívül még egy erősen paródiába fulladó gasztroblokk, valamint a táborhely keresés viszontagságai is színesítik a történetet…”

 

TransDolomitok 3.rész: "Véres hegyek" 2021. /Italia/ 1440p

 

 

Útvonal: Lago di Braies /Pragser Wildsee-Lago di Valdaora-Olang-Pustertal radweg-Bruneck-San Martino do Badia-La Villa-Corvara-San Cassiano-Lagozuoi-Forte Tre Sassi-Lago di Valparola-Passo di Valparola

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_21.html

Fotoalbum: https://www.facebook...96330551&type=3

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#4
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

A Pragser Dolomitok, igy első hallásra az átlagember számára nem mond túl sokat. De, ha hozzáteszem, hogy itt forgatják az Alpesi Őrjárat című filmsorozatot, talán már érdekes lehet. Sőt, az izgalmak fokozására még azt is közlöm, hogy itt található az Alpok deklaráltan legszebb tava, remélem, fel is keltettem az érdeklődést. Ennek fényében ajánlom megtekintésre a most következő filmet.

 

Tartalom:

„Kalandoraink, szokásuk szerint, egy tilosban eltöltött éjszaka után nekivágnak a feladatnak, mert igen, a Dolomitokban nem lehet lazsálni. Cél, első körben egy kétezres hágó. A dolgot némiképp nehezíti, hogy egy 100 éve a sziklába vájt burkolatlan hadiúton kell felszerpentinezni. Cserébe fantasztikus panoráma, szétlőtt erődök és felejthetetlen sportélmény a fizetség. Az, hogy a fő attrakció akkora nagy durranás-e, mint amilyen a híre, és, hogy sikerül-e lepacsizni Terence Hillel, még az sem kizárt, hogy kiderül a végén”

 

TransDolomitok 2.rész: "Alpesi Őrjárat" 2021. /Italia/ 1440p

 

Útvonal: Cimabache-Carbonin-Forte Vallandro-Rifuggio Prato Piazza-Platzweise-Ponticello-Lago di Braies /Pragser Wildsee

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_21.html

Fotoalbum: https://www.facebook...69667527&type=3

Térkép link: https://www.google.c...6lS&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#5
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

„Istenek sziklakertje”-mondják a Dolomitokra, mely nemcsak az Alpok része, hanem a koronája is. Ezen a kis helyen megtalálható minden, ami kimeríti a klasszikus magashegység fogalmát, sőt…Az égbetörő sziklatornyok árnyékában az üdezöld alpesi táj kontrasztja ad egy sajátos, leírhatatlan feelinget az ide látogatóknak. Az itt töltött pár nap filmes dokumentációját szeretném ajánlani szíves megtekintésre.

 

Tartalom:

„Kalandoraink 3 év után térnek vissza, amolyan hiánypótlásként, az akkor kimaradt feladatok kipipálása céljából. A terv viszonylag egyszerű, a Dolomitok keresztül-kasul. A Boite-völgy kiemelt fontosságú átjáró volt az évszázadok folyamán, s ha még hozzátesszük, hogy itt található a régió központ Cortina d’Ampezzo is, nyugodtan mondhatjuk, a Dolomitok szívében vagyunk. A valamikor itt pöfögő kisvasút nyomvonala ma, Lunga via delle Dolomiti néven a kerékpártúrázók paradicsoma. Már első körben sikerül belenyúlni a javába…”

 

TransDolomitok 1.rész: "Alpok bűvöletében" 2021. /Italia/ 1440p

 

Útvonal: Cima Cogna-Lozzo di Cadore-Domegge di Cadore-Lago di Cadore-Piave di Cadore-Dolomitenradweg-Tai di Cadore-Valle di Cadore-Vallessina-Vodo di Cadore-Borca di Cadore-San Vito di Cadore-Lago di Mosigno-Monte Antelao- Monte di Sorapis-Cortina di Ampezzo-Fiames-Cimabache

 

Két év után újra van írásos-képes túrabeszámoló is, akit érdekel: http://cobranco.hu/t...moloalp_21.html

Fotoalbum: https://www.facebook...33003364&type=3

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#6
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Ha nyár, Alpok!  Ennyire egyszerű, legalábbis számunkra :)
Néhány spontán összedobott mozzanat az itt készült filmekből kedvcsinálónak...vagy kedvelvevőnek :)
Felvétel helyszíne: Dolomitok

 

TransDolomitok /Maxi trailer/ 1440p

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#7
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Kelet-Svájcban, St.Gallen és Graubünden határán található a Rajna egyik legszebb mellékvölgy-rendszere, a Tamina-Calfeisental. Bár csak levezetésnek szántuk, végül az egész 2020.-as túránk leglátványosabb napja lett ez. Itt aztán van minden, ami kell a katalógusokba, alpesi legelők, bődületes kanyon, óriási sziklafalakkal, álomba illő tengerszemek, lehetetlen helyre épített falvak, sportkihívás és... hegyek, melyek az egekig érnek

 

Alpok a javából. /bónusz rész/: "Ahol a hegyek az egekig érnek" 2020. /Svájc/ 1440p

 

 

Útvonal: Bad Ragaz-Taminaschlucht-Pfafers-Mapraggsee-Calanda hegység-Vattis-Calfeisental-Gigerwaldsee-St.Martin-Sardona Techtronikus Aréna-Valens-Taminabrücke-Bad Ragaz

 

Az immár teljes túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

Térkép: https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#8
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

„Halál torka”, "Veszett lyuk", nem éppen bizalomgerjesztően hangzó nevek. Nem véletlenül! A Felső-Rajna kanyonszerű áttörései sok fejtörést okoztak az erre utazóknak az elmúlt évszázadokban. A modern időkben már csak, mint félelmetes, de egyben kihagyhatatlan hangulatot árasztó látványosságként szerepelnek az itinerekben. Mi se hagytuk ki. Akit érdekel, ajánlom megtekintésre a következő kerékpáros útifilmet...

 

Alpok a javából 10.rész: "Veszett vidék" 2020. /Svájc/ 1440p

 

Útvonal: Innreferrera-Rofflaschlucht-Andeer-Zillis-Via Mala-Via Spluga-Thusis-Domleshg-Rothenbrunnen-Domat/Ems

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

Térkép: https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#9
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Svájc és Olaszország határán található Lago di Lei, vitatott hova tartozású terület a mai napig is. A megközelítése igazi unikum, a természet által produkált „körítés” pedig remek díszletként szolgál.. A „senki földjén” kerékpározás már adott egy alaphangot  a túrának, az odavezető út Svájc legelszigeteltebb völgyén át, pedig csak hab volt a tortán.

 

Alpok a javából 9.rész: "A senki földjén" 2020. /Svájc-Olaszország/ 1440p

 

Útvonal: Rofflaschlucht-Magicwood-Ausserferrera-Val Ferrera-Innerferrera-Campsut-Lagi di Lei-Aversschlucht-Innreferrera

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

Térkép: https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#10
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Legszebb hágó a Splügen, ha átértél olaszba pár méter mulva van egy elhagyatott ház a jobb oldalt, ott szoktam sátrazni

 

46.4993142581376, 9.329680987644991

Igen, rémlik a hely. Egyetértek, a Splügen nagyon ütős hágó még Alpok viszonylatban is.


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#11
sala

sala

  Telóguru

 • fórumtag
 • 13,230 posts
 • LocationSvájc

Legszebb hágó a Splügen, ha átértél olaszba pár méter mulva van egy elhagyatott ház a jobb oldalt, ott szoktam sátrazni

 

46.4993142581376, 9.329680987644991


 • cobranco likes this
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

#12
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

„Olaszország farkincája”, Lombardia északi részén, a Misox hegylánc és a Chiavenna-hegység között található. Ezt az impozáns nevet onnan kapta, hogy egyfajta ékként préselődik be Svájcba. Az itt található Splügen-hágóút, melyet 72 hajtűkanyarja miatt „kis-Stelvio”-nak hívnak, a 2020-as Alpok-túránk király-etapja volt. Itália tengertől számított legészakibb pontja, igazi vad, hegyi világ a szó legszorosabb értelmében.A végtelen spirálként egymásba kanyargó alagutakkal, viaduktokkal tűzdelt út, valódi bringás kihívás volt és látvány szempontból is hozta az elvárásokat…

 

Alpok a javából 8.rész: "Hegyek pokla" 2020. /1440p/

 

Útvonal: Chiavenna-San Giacomo de Filippo-Lirone-Galivaggio-Campodolcino-Pianazzo-Lago di Isola-Lago di Montespluga-Passo di Spluga/Splügenpass/-Suffnersee-Rofflaschlucht

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html
Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944
Térkép: https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#13
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

A glaciális eredetű Comoi-tavat, különleges hangulata és egyedi formája miatt méltán nevezik az „Alpok fjordjának”. Noha az elnevezés földrajzilag nem helytálló, de ténykérdés, hogy a furcsa, élére állított „Y”, formája, mely a levegőből egy zsiráfra emlékeztet, a galériaként körbeölelő égigérő hegyek, felejthetetlen élményt nyújtanak az idelátogató túristáknak. A hely évszázadok óta a gazdagok és tehetősek /lehet a kettő ugyanaz / felkapott „lebzselőhelye”. Nem véletlenül! Elvonatkoztatva ettől, a természeti környezet bámulatra méltó, az óriási hegyek közé préselt tó hosszan kanyarogva, igazi kihívás sportszempontból, illetve látványügyileg is…

 

Alpok a javából 7. rész: "Itália édenkertje" /Comoi-tó/ 2020. /1440p/

 

 

Útvonal: Lago di Porlezza-Menaggio-Dongo-Domasso-Arbosto-Gera Lario-Pian Spanga-Lago di Mezzola-Chiavena

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

Térkép:https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 

#alpok #svájc #olaszország #kerékpártúra

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#14
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Luganoi-tó, a legenda szerint úgy keletkezett, hogy valaki kihúzott egy slagot a hegyek közé, megnyitotta, majd úgy felejtette. A kétezres hegyek között kígyóként tekergő fjord a Balatonhoz szokott szemnek különleges látvány, viszont a nyáron idelátogatóknak nemcsak kissé hozza a pálmafás déltengeri lagúnák feelingjét, hanem nagyon is. Nem mellesleg, kiváló kerékpáros célpont is!

Miközben megtekintésre ajánlom az említett helyszínen játszódó filmes dokumentációt, Kellemes Húsvéti Ünnepeket is kívánok!

 

Alpok a javából 6.rész: "Luganoi-riviéra" 2020. /Svájc-Olaszország/ 1440p

 

 

Útvonal: Ponte Tresa- Lavena-Caslano-Agno-Morcote-Melide-Paradiso-Lugano-Castagnola-Gandria-Valsolda-Porlezza-Lago di Piano

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#15
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Svájc a köztudatban úgy él, hogy óriási hegyek vannak és mindig rossz az idő.Ez persze igaz, de van egy másik arca is.

Ticino kantont, amit „Olasz-Svájc”-ként is emlegetnek, nemcsak az itt élő emberek mentalitásán látszik, hanem a táj is egyre inkább mediterrán vonásokat mutat.

Egyszerre vannak jelen az égbe nyúló kétezres hegyek és a déltengerek hangulatát idéző alpesi tavak. Minden adott egy ideális kerékpártúrához, napsütés fönt, látvány a csúcson, árak az egekben

 

Alpok a javából 5.rész: "Mediterrán Svájc" 2020. /1440p/

 

Útvonal: Malvaglia-Biasca-Bellinzona-Giubasco-Bolle di Magadino-Camborogno-Locarno-San Nazarrino-Gerra-Veddasca-Lumio-Lago di Tresa

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Térkép:https://www.google.c...pPt&usp=sharing


 

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#16
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

A Dél-Svájcban található Malvaglia-völgy, nemcsak elképesztő természeti környezetben fekszik, az itt található rusztikus falvak, azon kívül, hogy Európa egyik legrégebbi települései, az alpesi építészet remekművei is. Még mielőtt valaki megijedne, nem városnézés lesz, egy hegyitúra keretében feltérképeztük a környéket, az erről készült filmes dokumentációt fogadjátok szeretettel.

 

Alpok a javából 4.rész: "Égben lebegők csarnoka" 2020. /Svájc/ 2K. 1440p

 

 

Útvonal: Olivone-Dandio-Aquarossa-Motto-Malvaglia-Dagro-Anzano-Crusie-Dandrio- Val Madra-Lago di Malvaglia-Onino canyon-Malvaglia

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

Térkép: https://www.google.c...pPt&usp=sharing


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#17
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Svájc, majdnem második nemzeti parkja az Adula-hegység. Tekintélyt parancsoló csúcsai a természet remekművei. De, itt az ember is tevékenykedett. A környéken található szerpentinutak, tavak, alagutak, viaduktok elképesztő feelinget teremtenek az ide látogatóknak…

 

Tartalom: „Kalandoraink külön programot terveznek. Van várakozás, de semmi ahhoz képest, amit kapnak. A sportfeladat egyszerű, „felmenni a világ tetejére”, de az „ahol”, már izgalmasabb. Lesz itt minden, kőomlásos sziklakanyon, égbe kanyargó szerpentin, földalatti túra, gát belsejében bringázás, körítésnek pedig a leírhatatlan látványvilág…”

 

Alpok a javából 3.rész: "Csodatavak a fellegekben" 2020. /Svájc/ 2K 1440p

 

Útvonal: Lago di Santa Maria-Lukmanierpass/1920m/-Salveccia-Olivone-Blenio-Töira tunnel-Greina-Campo-Ghirrone-Lago di Luzzone-Bacino di carassimo-Vecchia Sztrada dello Sosto-Olivone

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Fotoalbum:https://www.facebook...=1&l=dfff516944

Térkép:https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#18
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

A Rajna forrásvidéke olyan, mint egy pókháló. A valószerütlenül zöld alpesi völgyek szinte átszövik a terepasztalszerű tájat. Háttér dekorációnak az Alpok a legjobb választás hozzá…

A 2020-as Alpoktúránk második napján készült filmes beszámoló megtekintésre felkészült!

 

Tartalomból: „Ez a nap is remekül indul, vakítóan kék ég, kellemes hőmérséklet, remek panoráma, kell ennél több? Grátiszként, kalandoraink nem buktak le a vadkempingezésnél, Svájcban ez már felér egy lottó ötössel. Nekivágnak a túrának, de nem, mint a normális emberek, kijelőlt, létező utakon, nekik kaland kell…meg is kapják, de nem épp, ahogy számították. A hatalmas havas csúcsokhoz, „számítógéppel tervezett” falvak asszisztálnak, a  szokásos eltévedés mellett lesz kolostormustra, rögtönzött tábori konyha, és persze a 2000-m-es hágók sem maradhatnak ki a felsorolásból….”

 

Alpok a javából 2.rész: "Alpesi Eldorádó" 2020. /Svájc/ 2K 1440p

 

Útvonal: Burg Kopfenstein-Brigels-Pollenweg-Grep de Plaids-Schlans-Thun-Disentis/Muster-Medelschlucht-Curaglia-Platta-Lagi di Santa Maria-Lukmanierpass/1920m/-Olivone

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Térkép:https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#19
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Európa egyik legszebb és talán legirigyeltebb országában tett kerékpáros kalandozásinkból készült „roadmovie” első részét ajánlanám megtekintésre. A különleges hangulattal átszőtt pazar látványvilágot igyekeztem egyedi kommentárral is fűszerezni. Remélem sikerült…

 

Tartalom: A Swiss-canyon” /Svájci Grand-kanyon/ a svájci Graubünden kanton, de talán az egész Alpok egyik leglátványosabb természeti képződménye. Évente több ezer látogatót vonzó geológiai különlegesség a túrázók, raftingosok és „adrenalin-kedvelők” paradicsoma. A 11, fantasztikus helyekre épített kilátó-platformról lélegzetelállító kilátás nyílik a szurdokba, de a peremeken kacskaringózó panorámautak is félelmetes élményt nyújtanak az ide látogatóknak.

A 2020-as túránk első napján sikerült rögtön sikerült belenyúlni az „Alpok javába” :)

 

Alpok a javából 1.rész: "Svájci Grand-canyon" 2020. /2K 1440p/

 

 

Útvonal: Domat/Ems-Tamils-Bonaduz-"Swiss-canyon" /Ruinaulta/Versam-Valendas-Safiental-Castricht-Ilanz-Rueun-Pigniu-Panixersee-Andiast

 

Túrabeszámoló: http://cobranco.hu/t...moloalp_20.html

Térkép:https://www.google.c...pPt&usp=sharing

 

#alpok #svájc #swisscanyon #kerékpártúra

 

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkinek Boldog Karácsony és Kellemes Ünnepeket kívánjak!


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#20
cobranco

cobranco

  vendég

 • fórumtag
 • 534 posts

Egy kis ízelítő a tavalyi nyárból…
A random snittekből összeollózott bemutató kicsit hosszabbra sikeredett a kelleténél, úgyhogy popcornt, sört készíteni, de ,ha valaki azt gondolja, mindent látott, nagy tévedés, a java csak ezután következik...
Alpok a javából 2020. /Előzetes/ 2K. 1440p


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu