Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Specialized E150 villa

- - - - -

  • This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

#1
Valeria Victrix

Valeria Victrix

    Isten ostora

  • fórumtag
  • 9,274 posts
Van specifikus topik - http://forum.bikemag...csere-2-a-2180/
és márka topik - http://forum.bikemag...html#post992601.
A kérdés oda való.


#2
specialized enduro

specialized enduro

    újonc

  • fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a 2008as specialized enduro sl-emben található E150 villa és azonbelül szerintem a kerék kotyog. Az a baj, hogy nem tudom mitévõ legyek, vagy mit higgyek, mert az elsõagy csapágyai illetve a kormánycsapágy is frissen lett lett cserélve alig egy honapos, mégis ha állohelyben behuzott elsõfékkel elörehátra mozgatom a bringát mozog az egész és enyhe kopogást lehet érezni a kormányt fogva, illetve ha egyik kezemmel lenyulok és markolom a felnit akkoris érezhetõ ez a jelenség.
Van-e az országba még rajtam kivül ilyen villa-tulaj, és tud-e felvilágosítást adni nekem a tapasztalatairól, vagy tudtok-e Ti valamilyen tippet adni mitévõ legyek.
Amugy ha állohelybe behuzott fékkel mozgatom lassan erõteljesen a kereket nem érezni a kotyogást, de amint gyorsabban mozgatom vagy a kormányt mozgatom behuzott fékkel, fennáll a jelenség.
Emellett lehetséges hogy a villa is ludas, és a perselyek is kivannak kopva kicsit, de mikor betettük a csapágyakat nem volt érezhetõ a kotyogás, és most is ugyanolyna erõsen minden meg van húzva.

Elõre is köszi a segítségeteket!
Üdv .Andris.