Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sorozatok - nem csak TV függõknek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1035 hozzászólás a témában

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Eeegen, általában 0:30 körüli kezdéssel - csodálom hogy leadták végig itthon is.
"In idem flumen bis non descendimus"

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
beteg egy valami volt ez is :) meg asszem a Viasat3 adta amikor egyetemre jartam oan 2002-2003 korul.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

tudtam hogy ismeros valahonnan... o volt a homoszekszual fiu nem?

Így van, õ játszotta David Fishert.

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

...és Michael C. Hall is Dexterként lett (el)ismert - pedig a "Six Feet Under" sorozatban (itthon: "Sírhant Mûvek"), amely 5 éve ért véget(!) is óriásit alakított.

tudtam hogy ismeros valahonnan... o volt a homoszekszual fiu nem?

Miért, annyira emlékezetes volt a Stuart Little-ben? :)

amugy sokaig volt szinpadi szinesz, meg ilyen galvolgyi show szeru kabare tv musorokban szerepelt, mar eleg regota nyomja az ipart.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Azt nem mondtam, hogy ez mindenképpen rossz, bár az baromira idegegsít, hogy egy Hugh Laurie-t az emberek többsége csak, mint House-t ismeri.

Miért, annyira emlékezetes volt a Stuart Little-ben? :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Azt nem mondtam, hogy ez mindenképpen rossz, bár az baromira idegegsít, hogy egy Hugh Laurie-t az emberek többsége csak, mint House-t ismeri.

...és Michael C. Hall is Dexterként lett (el)ismert - pedig a "Six Feet Under" sorozatban (itthon: "Sírhant Mûvek"), amely 5 éve ért véget(!) is óriásit alakított.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Pedig a Street Kings-ben elég jól alakít.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

Az azért érdekes, hogy régen úgy volt, hogy az ember elkezdett tv sorozatban játszani, aztán ha befutott, lett belõle filmsztár, manapság pedig a korábbi legnagyobb filmszínészek tv sorozat sztárok lettek.

...és az is más kérdés (szerintem), hogy míg pár éve elképzelhetetlen volt számomra bármiféle sorozatot "fogyasztani", addig most 2-3 is terítéken van.

Egy-egy jobban sikerült House MD, Dexter vagy akár Californication epizódban több ötlet, jobb dramaturgia és operatõri munka van, mint a jelenleg mozikban futtatott, kilúgozott szemetekben. Mégegyszer: szerintem.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Az azért érdekes, hogy régen úgy volt, hogy az ember elkezdett tv sorozatban játszani, aztán ha befutott, lett belõle filmsztár, manapság pedig a korábbi legnagyobb filmszínészek tv sorozat sztárok lettek.

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Végre:

Michael C. Hall-é a legjobb színészi alakítás a tévésorozatok "dráma" kategóriájában - hozzáteszem: abszolút megérdemelten.
(Megdöbbentõ adalék, hogy a velem közel egykorú színész épp rákkal küzd...)
John Lithgow hasonlóan remek alakítása pedig a legjobb férfi mellékszereplõ szobrocskáját érte a 2010-es Golden Globe díjkiosztóján.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Big Bangbõl dualdubos részeim vannak. Háát... belenéztem a szinkronosba... szerintem elég gyengusz.
Rájöttem, hogy jobb eredeti hanggal nézni a filmeket/sorozatokat. ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
elso evad 14 resze van meg eddig, most szunetel aztan majd aprilistol folytatjak

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

felreertesz. nem a jo nok miatt nezem, nincs is benne kimondottan ugyeletes topp**a

ahogy a noi karakterek meg vannak irva, es ahogy jatszak oket. az a jo. amugy maga a sztori helyenkent buta, es a megvalositas is eleg rozsaszin ragogumi, de valahogy megis jo. mar nekem

ja elsõ pár részt láttam, egész jó

Asszonynak nagyon bejön

csak mostanában nem van itthó üres diszk, én meg notebúkon nem nézem. szal lemaradtam kissé
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
ma néztem coolon, elég jóféle.:D

Doppler-effektusnak öltöztem:D:D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás

TBBT uber jo lenne a csaj nelkul is.

Pedig a sorozat indulása elõtt készült talán 2-vagy 3 rész pilot, kizárólag a srácok szereplésével és a próbavetítéseken bukott.
Hónapokkal késõbb került elõ az ötlet ismét, immár a csajos-szerelmetes szállal gabalyítva - és tomboló siker lett...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
TBBT uber jo lenne a csaj nelkul is.

RAUH-Welt
B E G R I F F

csaba8

csaba8

törzsvendég

• fórumtag
  • 955 hozzászólás
Én is idõnként beleesek ebbe a hibába...bár vegyes eredménnyel
Pl csak Fox miatt néztem meg a Jennifer's body-t ami elég gyenge
De a big bang th.mostanság nálam no1, és azt is annak idején Kaley Cuoco miatt kezdtem nézni mert már rég kedvencem volt...Kb innentõl::D

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5.740 hozzászólás
Bocs tényleg félreérthetõ volt.
Másrészt nem kritizáltam (hiszen a sorozatot nem láttam), csak reagáltam, mert ide is többen beírták hogy a nemtomhogyhíjják csaj miatt azé' érdemes megnézni a mecsbokszos múvit.
Hát számomra ez nem teszi fogyaszthatóvá.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
felreertesz. nem a jo nok miatt nezem, nincs is benne kimondottan ugyeletes topp**a

ahogy a noi karakterek meg vannak irva, es ahogy jatszak oket. az a jo. amugy maga a sztori helyenkent buta, es a megvalositas is eleg rozsaszin ragogumi, de valahogy megis jo. mar nekem

RAUH-Welt
B E G R I F F