Spoiler
Az eleje kicsit A 28 nappal késõbb, aztán átvált Legenda vagyok-stílusú valamibe. A tankos rész jó volt

Spoiler vége
Kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belõle.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Azon én is jót röhögtem
bimbócsavargatás stb, beteg az a karakter
-=B.B.B.=-
-=B.B.B.=-
Az imdb szerint 4 részben szerepelt. Vagy minden héten az aktuálist felvezetik majd?!
Az imdb szerint 4 részben szerepelt. Vagy minden héten az aktuálist felvezetik majd?!rég nem játszott már, de szerintem jót tett a sorozatnak, hogy bekerült
-=B.B.B.=-
Julia Stiles-t ugyan honnan kaparták elõ?
De egy Cannondale beficcent a lákásban, ezért is lehet Õt külön gyûlölni (már aki Cannondale-fan...)BLOGY.COM.AR
Semmi warez, csak egy kedves linkgyûjtõ hely
Ja és nem torrent. friss részek amerikai premier másnapján reggel már fentvan.
szpolyler
Dexterben meg mostmár ofisöl quinn lett az új fõf@szfej....az milyen már hogy a hugát húzza és közben le akarja buktatni?
-=B.B.B.=-
Nem, salánál az GIGAbit lesz. Gerinchálóra rakva.sala: az a gigabit megabit lesz, nem?
kiskubai: deja vu-m van, tiszta elsõ évad.
szerintem nem õ lesz a fõfaszfej - azért nem egy hülye alak, az állásával se akar játszani emiatt, meg kb biztos benne, hogy kyle butler = dexter, akkor viszont az életével se akar játszani. ezért béreli fel a bárban azt a fura fazont az utolsó rész végén...+ a sorozatírók se írnák ki szerintem, õ a szimpatikus rosszfiú - Doakes viszont kifejezetten idegesítõ volt, nálam az elsõ évad negyedétõl érett neki "néhány tekercs fólia..."..bár dexter meg nem bírja Quinn-t...
sala: az a gigabit megabit lesz, nem?
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->