Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Sorozatok - nem csak TV függõknek!

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1035 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

eredeti nyelven, felirattal (azt hiszem angol felirat van szintén hozzá) megfelel?

Köszi, de angol feliratost én is tudok, de az is HD (1giga/rész)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

pindur

pindur

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

SG-1 10. évaddal rendelkezik vki?:)

eredeti nyelven, felirattal (azt hiszem angol felirat van szintén hozzá) megfelel?
:icon_mrgr vale mas morir pies que vivir de rodillas

pindur

pindur

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Family Guy mennyire nézhetõ?

Teljes mértékben!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
SG-1 10. évaddal rendelkezik vki?:)

-=B.B.B.=-

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Reaper_Démonírtókat ajánlom mindenkinek,.....szerintem nagyon jó

Family Guy mennyire nézhetõ?

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Végignéztem a Fringe elsõ évadját nagyon zsír már alig várom, hogy jöjjön a kettes! :D
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

pindur

pindur

vendég

• fórumtag
  • 68 hozzászólás

Nem rendelkezik valaki véletlenül az Amazing Race nevû amerikai világkörüli "vetélkedõ" 1-12. évadjának bármelyikével? A 13-at végignéztem, nagyon megtetszett :)

próbálkoztál a letöltéssel?
NO W4R3Z, NO PR0N
csak feliratos, de ha van torrented tökéletesen mûködik

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Szemír-nek meg gagyi az új hangja :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás

Valaki Cobra 11 függõ rajtam kívül? Ez az egy dolog a tévében, amit mindig megnézek.

zsír, majdnem mindegyik részét láttam, az a baj, hogy kivették Tomot

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

tény, hogy néha lehidaltam, hogy ezt most hogy?? meg hogy a végére kb. mindenki túlélte...de jól meg volt csinálva, és egész sok szálat kevertek bele, nem is rosszul. igaz, nevetséges volt, már-már szappanoperás, de nekem tetszett.

24 van, belekukkantok majd.

elsõ évadtól nézd ha megvan, késõbbiekben vannak visszautaalások néha,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás

PB 4.évad szerintem egy kabaré volt, egyre gázabb történettel.

tény, hogy néha lehidaltam, hogy ezt most hogy?? meg hogy a végére kb. mindenki túlélte...de jól meg volt csinálva, és egész sok szálat kevertek bele, nem is rosszul. igaz, nevetséges volt, már-már szappanoperás, de nekem tetszett.

24 van, belekukkantok majd. addig meg family guy..:D

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
jobban mondva , esetedben, végigalszol;):D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.275 hozzászólás

kéne valami, ami a PB után jól jönne komolyabb sorozatnak. a 24 valami ilyesmi, nem? az is van egy adag...

...

Michelle Wild összes
Bookworm bitches
Traci Lords életmû

24 amúgy q.jó, azt még én is szeretem. kicsit csák móricós (jack bauer rendszeresen egyedül likvidál egy egy hadsereget ) de ettõl független jól meg van csinálva. olyan egy ültõben végignézel egy évadot.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Fringe-t szokták ajánlani, illetve a Pushing Daisies is jópofa, különleges, kicsit talán Tim Burton-ös.

PB 4.évad szerintem egy kabaré volt, egyre gázabb történettel. 1 évad 10/10, második 8/10 (vége 1/10).

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
azért a Prison Break két sorozatzáró része eléggé drámai lett, a sorozat utolsó 20-25 másodpercét pedig totál ledöbbenve néztem végig, hogy "nem, így nem merik lezárni a sorozatot", de aztán mégis, sõt...elképesztõ volt.

1. évad überalles, tökéletes, bár már maga az alapötlet fiktív (az USA-ban a börtönökben lefotózzák és gondosan elemzik minden bekerülõ tetkóit..).

2. évad is hasonlóan jó lett, jól kiterjesztették a story-t a börtön falain kívülre.

3. évad nem tetszett, a sztrájk megtörhette a lendületet, nagyon töltelék volt az egész - persze voltak jó részek, sõt!, de nekem az érzõdött, hogy csak azért írták meg azt az évadot, mert a befejezõ évadhoz még nem volt elég ötletük, és kellett az idõ.

4. évad elsõ része kicsit uncsi, de a 10-11. résztõl egyre jobban hozza az 1. évadot, egyre kevesebb "bakival", az utolsó részek pedig bõven az 1. évad színvonalát hozzák, abszolút méltó sorozatbefejezés.

igazából nekem a PB volt az, ami rászoktatott a sorozatnézésre, ezt néztem elõször komolyabban meg keltem fel minden kedd, illetve adott nap reggel, és "húztam be" letölteni. magyarul néztem az elsõ két részt, aztán beszereztem az angol verziókat, sokkal élvezhetõbb és jobb angol, de még magyar felirattal is...hülyén hangzik, de hiányozni fog ez a sorozat.:(

most még van egy nagyobb adag Big Bang Theory-m meg Family Guy-om, de ezek nem komoly sorozatok, csak úgy röhögök bele a nagyvilágba.

kéne valami, ami a PB után jól jönne komolyabb sorozatnak. a 24 valami ilyesmi, nem? az is van egy adag...

prisonbreak.hu fóruma meg elég idegesítõ, hogy mindenki orrbaszájba fikázza az aktuális részeket már egy jó ideje, mert a spoilerekben meg sneak peek-ben látott minden fontosat, és így már minden kis sz*rra van ideje odafigyelni, aztán meg csodálkozik, hogy vannak olyanok, akik alig várják az újabb részt...most komolyan, minek spoilerezni? sose értettem...

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Nem rendelkezik valaki véletlenül az Amazing Race nevû amerikai világkörüli "vetélkedõ" 1-12. évadjának bármelyikével? A 13-at végignéztem, nagyon megtetszett :)
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Pont rólad jutott eszembe, azért írtam. :)
Múlthét szerdán volt a 10. évad utolsó része az axn sci-fi-n, aztán utána azonnal megnéztem a "The ark of truth" -ot. Furcsa, hogy vége van, nehéz felfogni, szerencsére van Atlantisz.

Nem tudom a júpíszí dájrekten miért nincs axn sci-fi :/ Az Atlantiszt sem adták végig, kb az elsõ évad felénél abbahagyták. De Charon segített rajtam :) Már csak feliratokat kell hozzá keresnem :)

-=B.B.B.=-

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Éppen most kezdem nézni az axn-rõl délelõtt felvett részeket

Pont rólad jutott eszembe, azért írtam. :)
Múlthét szerdán volt a 10. évad utolsó része az axn sci-fi-n, aztán utána azonnal megnéztem a "The ark of truth" -ot. Furcsa, hogy vége van, nehéz felfogni, szerencsére van Atlantisz.

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Az SG-1 összes részét és a sorozatot lezáró filmet is láttam.

Éppen most kezdem nézni az axn-rõl délelõtt felvett részeket

-=B.B.B.=-

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Az SG-1 összes részét és a sorozatot lezáró filmet is láttam.

A sebesség mindent megold.