Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Görögország túrabicóval

- - - - -

  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#1
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A Tajgetosz egyike Görögország mítikus hegyeinek. Pazar látványilágával egyedülálló a kontinensen. A keleti kapujából, Spártából indul kalandoraink ráadás-programja, egy közel 900 méteres függőleges fal megmászása. A sziklába vájt szerpentin egyrészt félelmetes panorámája, másrészt építési megoldásai miatt híresen hírhedt a teljesíteni vágyó motorosok, kerékpárosok körében. Akik velünk tartanak nemcsak a sportfeladat részleteit élvezhetik, hanem betekintést nyerhetnek egy világtól elzárt isten háta mögötti görög falu hétköznapjaiba, valamint a dél-mediterránum vad hegyi világába is…”

 

Ezzel a résszel az utóbbi évtized talán legnagyobb kerékpáros vállalkozásom filmes anyagának végére értem. Itt szeretném megköszönni a közel fél éves kitartó figyelmet. Természetesen a Cobranco-project nem áll meg, várok mindenkit a továbbiakban is képernyő elé.

 

Bazi nagy Görög-túra /bónusz rész/: "Holt hegyek társasága" 2021. /1440p/

 

 

Útvonal: Mystras-Paorí-Aigos Ioannis-Anavriti-Moni Faneromeni-Tajgeti-Mystras

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944


Edited by cobranco, 2023. July 29. - 00:02.

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#2
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Spárta /Σπάρτη/, , az ókori Görögország, szigoráról és katonaságáról nevezetes dór állama volt, amely hosszú ideig Hellasz egyik legnagyobb és legjelentősebb poliszaként létezett. Vajon a mai Spárta is az a szigorú, kemény és puritán város, amit történelem tanulmányainkból ismerünk,  vajon hordozza-e még a nehéz örökség terhét, vajon, hogyan próbál megfelelni a mai kor elvárásainak.

 

Tartalomból: Sakálvonyításos ébresztő után egy olajfaliget árnyékában utazóink utolsó nagy próbatételükre készülnek, cél, elérni az autót és bezárni a kört. Végeláthatatlan olajfámezők és karsztos hegyvidékek között küzdenek az elemekkel. A nap csúcspontja, át kell küzdeni magukat Spártán a legendás városon. Ezúttal szerencsére nem kell csatázni a 300  mindenre elszánt védővel. Egy rögtönzött városnézés keretében megbizonyosodhatunk arról is, hogy,  vajon Leonidas levágott feje ki van-e állítva a főtérre, vajon Artemis Templomában folynak-e még korbácsversenyek, vajon  mai városnak mi köze van a németeknek és vajon, az izgalmak fokozására a Tajgetos feletti készülő vihar is beszáll-e a játszmába? Túl sok itt a vajon, de, ha valaki a margarinon szereti a tojásrántottát, ne csüggedjen, egy záró gasztroblokk is színesíti a most következő filmes palettát…”

 

Bazi nagy Görög-túra 13.rész: "Fegyelem, önfeláldozás, káosz...Spárta! 2021. /1440p/

 

Útvonal: Aigos Anargiri-Goritsa-Kefalas-Splatana-Zagano-Spárta-Mystras

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#3
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

„Görögországban mindig kék az ég” …szokták mondani. Aztán azt is szokták mondani, hogy a kivétel erősíti a szabályt. De, egy kerékpártúrán a kivétel inkább gyengítse a szabályt, sőt…
A Mount Parnonas Görögország egyik legnagyobb hegysége, vadsága, érintetlensége, tekintélyt parancsoló kétezer körüli hegycsúcsaival, mindig is a felfedezők, kalandvágyok célpontja volt. Bujazőld mediterrán fenyvesek és élhetetlenül kopár sziklás gerincek jellemzik a tájat. Az egy főre jutó kanyonok száma itt a legtöbb a Hellászban.

Tartalom: Innentől nem meglepő, hogy kalandoraink, miután egy önfeledt tengeri fürdőzéssel nyitva a napot egy égig érő „sohavégetnemérő” valószerütlen színű szurdokban találják magukat. De, még mielőtt észbe kapnának, már egy egekbe tekergőző szerpentinen küzdenek a gravitációval. Aztán egyszer csak szembejön Görögország leglehetetlenebb helyére épült kolostora, majd az égiek is úgy döntenek, beszállnak a játszmába.Vajon, utazóink teljesitik-e ezt az iszonytatóan nyomasztó próbatételt a spártai nagy elődök nyomdokain, egy zsémbes eltévedés után vajon jutalmul sikerül-e elfogyasztani egy „úri vacsorát” egy vízműtelep szerelőaknájában, erre is fény derül…de, még az sem kizárt, hogy nem..."


Bazi nagy Görög-túra 12.rész: "A lebegő sziklák útja" 2021. /1440p/

 



Útvonal: Plaka beach-Leonidio-Dafnon kanyon-Elonis kolostor-Ochtos szerpentin-Kozmas-Geraki-Aigos Anagiri

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#4
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Hellasz kemény világ, a hódítóknak is komoly fejtörést okoztak a történelem folyamán az itteni domborzati viszonyok. Nem úgy kalandorainknak, hiszen pont ezért jöttek. Bónusznap, bónusz program…aztán, hogy az égieknek lesz-e valamilyen ellenvetésük ez ellen, hogy az eredetileg tervezett sziklába vájt szerpentin megmászására vajon sor kerül-e, illetve a görög ételek bemutatására hívatott ismeretterjesztő sorozat, „grillezett bárányborda” epizódjának prezentálása sikeres lesz-e?  Jó kérdések, de még az sem kizárt, hogy kiderül…”

 

Bazi nagy Görög-túra 11.rész: "Hot Rock Blues" 2021. /1440p/

 

Útvonal: Semeli-Plaka beach-Dafnon delta-Leonidio-Vaskina szerpentin-Hot Rock-Aigos Haralambou-Plaka

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#5
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Görögország, Égei-tengeri partvidéke mesébe illő helyszíneket rejteget. Együtt van jelen a történelmi tradiciókkal tüzdelt hagyomány, illetve a modern túrizmus által megkövetelt minden egyéb más. Hellászi bringatúránk újabb fejezete következik.

 

Tartalom: „Utazóink ezúttal egy időjárás által javasolt program módosításra kényszerülnek. Többségi szavazással elvetik a „Sportfeladat szakadó esőben” című műsort és helyette marad a szokásos, „unalmas” álom-tengeröblök meglátogatása kerül napirendre. Jönnek is tornasorban ahogy kell,  de errefelé a történések irányításában az isteneknek is van szavuk. Hogy pozitív vagy negatív módon kontárkodnak bele a tervekbe, szigorúan csak azoknak derül ki, akik helyet foglalnak a képernyő előtt.”

 

Bazi nagy Görög-túra 10.rész: "Égei-tenger fogságában" 2021. /1440p/

 

Útvonal: Leonidio öböl-Plaka beach-Dafnon delta-Lakkos beach-Sambatiki beach-Livadi öböl-Paralia Tyros-Capr Trikeri

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#6
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

„Ez  már mindentől annyira távol van, hogy aki itt van, még annak sincs közel”-mondják a helyiek.

 

Peloponnészosz dél-keleti csúcsán húzódó Maleas-félsziget, Gögögország egyik legszebb része. Óriási hegyek, eldugodt tengeröblök.

Innentől nem meglepő, hogy kalandoraink egy olyan útvonalon próbálkoznak, ami a térképen nem is létezik. Ennek ellenére sorban veszik az akadályokat, lesz egekbe tekergőző szerpentin, a változatosság jegyében újra kősivatag, egy kietlenségével tekintélyt parancsoló „gigakanyon” is bejelentkezik engedély nélkül, természetesen az „álomtengerpart csobbanással” menüpont és a Borbás Marcsit is meghazudtoló gasztronómiai műsor ezúttal sem maradhat ki.

 

Görögországi barangolásunk újabb részével kivánok mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

 

Bazi nagy Görög-túra 9.rész: "A világ vége után másféllel" 2021. /1440p/

 

Útvonal: Kapsala-Fokiano-Pigadi-Amigdala-Pirgoudi-Tristila-Leonidio-Plaka beach

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#7
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Az Égei-tenger beltengere, a szeszélyes Myrtoon tenger és a fölötte húzódó kopár Parnon-gerinc, kegyetlen, de ugyanakkor kihívásokkal teli kombináció a kalandra vágyók körében.

Nem hiába, a természet, a legnagyobb konstruktőr, itt is nagyot alkotott. A „görög-szappanopera” következő epizódja megtekinthető:

 

Tartalom: „Kalandoraink tengeri fürdőzéssel indítják a napot, majd belevágnak a sűrűjébe, lesz itt minden, dél-tengeri fjord, tűzforró kősivatag, égbetörő sziklakanyon, álomtengerpart csobbanással, majd egy maratoni hosszúságú, színes, szélesvásznú gasztroblokk-ot követően, „Szálláshely keresés a semmi közepén” címmel láthatnak tudósítást a kedves nézők…”

 

Bazi nagy Görög túra 8.rész: "Dühöngő hegyek" 2021. /1440p/

 

Útvonal: Giallos beach-Epidavros Liméra-Kremidi öböl-Geraki fjord-Gerakas-Richia-Lambokambos-Jerome kanyon-Kiparissi

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#8
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A Dimitros-katasztrófa, mai napig Európa egyik megmagyarázatlan rejtélye. A misztikus homályba burkolódzó partra vetett hajóroncs története több, mint 40 éve számos találgatást megélt. A „szellemhajó”, bár dél-Görögország egyik legfelkapottabb foto-témája, egyre inkább enyészik el, utolsó kétségbeesett harcát vívja legnagyobb ellenségével, az idő vasfogával. Görög bringatúránk újabb epizódja következik.

 

Tartalom: „Egy bizarr helyen eltöltött éjszaka után kalandoraink újra akcióban. Cél, az Égei-tenger. Betámadják a regionális központot, Gythio-t, a polip fővárosát. Hogy kóstolnak-e octopust vagy sem, egyenlőre maradjon költői kérdés, az viszont, hogy a felvezetőben emlegetett „kisértethajó” útba esik-e, már nagyon is realitás. A végeláthatatlan narancs és citrom-ültetvények között tekeregve elérik-e a kilátástalanul messzinek tűnő keleti partot, csak azoknak derül ki, akik rákapcsolnak a „Play” gombra…”

 

Bazi nagy Görög túra 6.rész: "Mediterrán Odüsszeia" 2021. /1440p/

 

 

Útvonal: Vathi beach-Gythio-Trinitsa-Dimitros shipwreck-Skala-Vratiotis-Molai-Sikea-Monemvasia-Kremidi beach

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#9
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A „Kegyetlen világ” kifejezés Görögország déli részére kettős értelemben is igaz. Egyrészt földrajzilag, másrészt társadalmilag is. Ebben a teljesen ismeretlen, tömeg túrizmus által érintetlen szürreális világban, ahol a valószerűtlenül kék tengeröblök és az elképesztően sivár vidék váltják egymást. Görög túránk következő epizódja megtekintésre készen áll.

 

Tartalom:  Kalandoraink folytatják útjukat az ismeretlenbe…

                  /Sorry, most csak ennyire telt /

 

Bazi nagy Görög-túra 5.rész: "Vérbosszú földje" 2021. /1440p/

 

 

Útvonal: Cape Tenaro-Marmari-Porto Kagio-Lagia-Agios Kiprianos-Kokkala-Halikia-Kothronas-Scoutari-Kamares beach-Vathi

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#10
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Egy szürreális világba kalauzolom el a nézőket, egy olyan helyre, ahol az emberélet fabatkát sem ért. A nem túl bizalom gerjesztő cím magáért beszél.  Üszkös romok, kihalt szellemvárosok, egy nem is annyira letűnt kor örök mementói. Görög túránk következő epizódját kínálom megtekintésre:

 

Tartalom: Európa legdélibb szárazföldi pontjának meghódítása komoly feladat lenne, ha ez itt lenne. Mivel  az Gibraltár, utazóink pedig Görögországban vannak, ezért megelégszenek a második helyezettel. A táj leírhatatlan, mintha a Holdon járnának, minden kihalt, növényzet nincs, sehol egy fa, árnyék,  40 fokban a tűző napon izzik a levegő, kezd a kaland túlélőjátékká alakulni. Vajon meg lesz-e a hőn áhított cél, vagy a kétfős kommandónak a vérbosszú földjén örökre nyoma vész …”

 

Bazi nagy Görög-túra 4.rész: "Ahol a halál énekel" /Mani-félsziget/ 2021. /1440p/

 

 

Útvonal: Limeni-Aeropoli-Pirgos Dirou-Mezapos-Gerolimenas-Vathia-Marmari-Cape Tenaro

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

#görögország #peloponnészosz #kerékpártúra

 

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy mindenkinek Boldog Karácsony és Kellemes Ünnepeket kívánjak!

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#11
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A Peloponnészoszi-félsziget nyugati oldala igazi csemege a természetkedvelők és a látványvadászok körében. Az erősen tagolt partvidék, mélykék öblei hívogatóan csábítanak, a fölötte baljós árnyként fenyegetőző Tajgetos fantasztikus kontrasztot teremt a kettő között a hegyoldalban kanyargó panorámaút feelingjének.

 

Tartalom: „Vadkemping görögéknél tilos, ez már ad egy alaphangulatot az éjszakáknak, és a kijárási tilalom, Covid helyzet még csak fokozza az élvezeteket. Hogy volt-e lebukás vagy utazóink ezúttal megúszták, az már az elején kiderül, sőt az is, hogy sikerült-e úrrá lenni a műszaki problémákon. A többi csak a szokásos, önfeledt lubickolás a tengerben, izzadás a 40 fokban az egyre brutálisabb emelkedőkön, körítésnek pedig ott tolakodik a félelmetesen brutális látványvilág…”

 

Bazi nagy Görög-túra 3.rész: "Álomöblök - Panorámautak" 2021. /1440p/

 

 

Útvonal: Aigos Nikolaos-Stoupa-Platsa-Saxoneia-Itilo-Limeni öböl

 

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#12
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A Peloponnészoszi-félsziget, Európa egyik legnagyobb szigete. Aki az előző állításban érez némi ellentmondást, annak már ajánlom a most következő film megtekintését, aki csak egyszerűen egy jót akar mozizni, tartson velünk Dél-Görögországi túránk következő epizódjában.

 

Tartalom: Miközben jönnek sorba a romantikusabbnál romantikusabb tengeröblök, félelmetes sziklafalakkal megspékelve, a műszaki problémák is sokasodnak, olyannyira, hogy már-már a túra katasztrófába fulladásával fenyegetőznek. Ennek ellenére /vagy éppen ezért/utazóink nem tétlenkednek, nem csak a tengerbe vetik bele magukat, hanem görög kulináris élvezetekbe, ráadásul hatványozottan is. Hogy a kilátástalannak tűnő helyzetből ki tudnak-e vergődni kalandoraink, vagy pedig ennyi volt, az szintén kiderül, akik velünk maradnak…”

 

Bazi nagy Görög túra 2.rész: "Valóra vált rémálom...? 2021. /1440p/

 

 

Útvonal: Kalamata-Kitries-Kardamil-Kalogria-Stoupa-Aigos Nikolaos-Aigos Dimitros-Katafingi-Trachila

Fotoalbum: https://www.facebook...=1&l=dfff516944

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#13
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Görögország, Európa egyik legszebb állama. Földrajzi elhelyezkedése és tagoltsága miatt a nyaralók egyik első számú célpontja. Együtt vannak jelen az égig érő hegyek a türkizkék tengeröblökkel, bónuszként egy komolyabb szigetvilág is bejelentkezik a képbe. Akinek ez nem volt elég, még a szinte állandóan napos idő is fokozza az élvezeteket. Tavaly tavasszal feltérképeztük Görögország déli részét, az igencsak kalandosra sikerült túráról készült monumentális filmeposz első részét ajánlanám mindenki szíves figyelmébe.

Bár a film műfaja „kerékpáros roadmovie”, itt hívom fel a figyelmet, hogy nemcsak kerékpárosoknak készült, lesz itt minden, turisztikai infók, strandtesztek, bizarr szállásajánlatok, a görög gasztronómia feneketlen bugyrába is bekukkantunk, körítésnek pedig a leírhatatlanul gyönyörű táj adja a díszletet.

 

Első rész tartalmából: „Bemelegítésnek a közel kétezer kilométeres leutazás viszontagságai kerülnek részletezésre, hosszan és unalmasan, a műsorblokk felvételéhez a Covidot hívtuk vendégművésznek. Majd következik az éles bevetés, műszaki problémák és egyéb gondok fokozta izgalmak között a kétfős különítmény nekivág feladatnak. Célpont Görögország legtitokzatosabb hegységének, a mondavilágból ismert Tajgetosnak a meghódítása. Akiket csak az érdekel, hogy vajon Spártaiak hol dobálták le a csecsemőket, már jó helyen járnak, akiket viszont az is, hogy utazóink, hogy küzdik át magukat Európa deklaráltan egyik legszebb útvonalán, azoknak meg különösen ajánlom a megtekintést…”

 

Bazi nagy Görög-túra 1.rész: "Görög Alpok" /Taigetos/ 2021. /1440p/

 

 

 

Útvonal: Mystras-Tripi-Langada pass-Aigos Vasilios-Ladas-Nethonas kanyon-Kalamata

 


 

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#14
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Görögország mindenki kedvence, felkapott üdülőhelyein egymásnak adják a kilincset a nyaralók. Persze vannak a tömeg turizmus által ismeretlen vidékei, különleges, néha megdöbbentően izgalmas helyszínei is a dél-Európai országnak. Néhány véletlenszerűen összedobott snitt a tavaly tavaszi monumentális mediterrán túrán készült filmekből kedvcsinálónak...vagy kedvelvevőnek  :)

 

Bazi nagy Görög túra 2021. /Maxi-trailer/ 1440p

 

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#15
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Ki ne hallott volna már a Meteorákról?

Bizonyára sokan,jópáran voltak is már,de leginkább csak „kutyafuttában”,”buszablakból” csodálták Európa eme páratlan gyöngyszemét. Görögország fő látványossága,az "égben lebegő kolostorváros" részletes bemutatása,mind a természeti különlegességek,mind a kulturális érdekességek tekintetében.

Egy kirándulásra invitálok mindenkit,de felhívom a figyelmet,az idegenvezetés néha „egyedi”.

 

 

Útvonal:

Kalampaka-Kastraki-Kolostorok/Aigos Nikolaos Anapavsas,Roussanou,Metamorphoseos/Great Meteoron,Varlaam,Afia Triada,Agios Stefanos/-Kalampaka

 

Fotoalbum:

http://indafoto.hu/c...gorogorszag2016

 

Térkép:

http://cobranco.hu/t...rgo9.2016..html

 

 


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#16
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A terv a következő volt:

Eljutni Lefkada egyik végéből a másikba a lehető legegyszerübb módon…

De,vajon mit szól ehhez a szél,a hőség és a földrengés?

 

 

Útvonal:

Cape Doukato-Aigos Nikolaos-Niros-Porto Katsiki-Athani-Gialos beach-Dragano-Koliko-Kalamitsi-Aigos Nikitas-

Tsoukaledes-Faneromeni kolostor-Lefkada-Lefkas lagoon-Gira beach-Agia Mavra-Aigos Nikolaos-Voulkaria tó-Vonitsa

 

Fotoalbum:

http://indafoto.hu/c...ada2gorogorszag

 

Térkép:

http://cobranco.hu/t...rgo8.2016..html

 

Jó tévézést!


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#17
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

A mai műsor tartalmából:

Utazóink újra vízre szállnak,de csak képletesen,hajóval vetik bele magukat a Lefkada-szigetvilág bugyraiba,majd kanyoning-túrával egybekötött vízesés-szemle után,a tengerbe is bevetik magukat,de ezúttal nem csak képletesen.A szokásos sportfoglalkozás és a „Nagy Zabálás” című gasztroenterológiai oktatás szintén a napirend részét képezi.

 

 

Útvonal:

Fiscardo-Nidri-Dimosari vízesés-Vlycho bay-Katochori-Marantochori-Kontarena-Vasiliki-Ponti-Aigos Nikolaos-Niras-Cape Doukato

 

Fotoalbum:

http://indafoto.hu/c...ada1gorogorszag

 

Térkép:

http://cobranco.hu/t...rgo7.2016..html

 

Jó szórakozást!


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#18
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Terítéken Kefalonia nyugati partvidéke.

Programok címszavakban:

Vártúra,csobbanás a türkizkék/zöld?/tengerben,tavernateszt és levezetésképpen hegymászás a 40 fokban.

 

 

Útvonal:

Lixouri-Agopnas-Divarata-Kalo Oros-Assos-Kastro Assou-Kouloumi-Enosi-Maganos-Markantonata-Emblisi bay

 

Fotoalbum:

http://indafoto.hu/c...nia2gorogorszag

 

Térkép:

http://cobranco.hu/t...rgo6.2016..html

 

Kellemes időtöltést!


Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#19
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts


  • Vilagjaro and Domonyiferenc like this

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu


#20
cobranco

cobranco

    vendég

  • fórumtag
  • 533 posts

Egy filmes program az ünnepekre:

 

Ezúttal utazóink Odüsseus nyomába erednek,átruccannak egy kitérő erejéig Ithakára,a mitologiák,rejtelmek és nem utolsósorban a legnyűgöző természeti látványosságok szigetére.

 

 

Útvonal:

Sami/Kefalonia/-Pisaetos-Molos öböl-Vathi/Ithaki/-Mount Prosaetos-Aigos Konstantinos-Nirito Oros/904m/-Monastery Katharon-Aigon-Stavros-Frikes-Kioni beach-Aigos saranta-Afales bay-Alivia-Polis beach-Lefki-Mount Prosaetos-Pisaetos

 

Fotoalbum:

http://indafoto.hu/c...aka_gorogorszag

 

Térkép:

http://cobranco.hu/t...rgo4.2016..html

 

Jó szórakozást és egyúttal Kellemes Karácsonyi Ünnepeket valamint Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!


  • Domonyiferenc likes this

Túráim,videók itt: http://cobranco.hu