Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

24 órás verseny | Zánka

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
3842 hozzászólás a témában

#21
Butch Cassidy

Butch Cassidy

    vendég

  • fórumtag
  • 47 hozzászólás

Amikor adtunk zenét akkor meg az volt a bajod! :) Rossz helyre veritek a sátratokat!

Nyilván a főszervező viszonylag kevesebbet törődik a derbyvel! Hogy unalmas a pálya? Mihez képest! Sztem ahhoz képest hogy azért itt bőven felvonulnak kevésbé vagy abszolút technikával nem rendelkezők ahhoz képest kell a pályát tűzni. Ha ennél technikásabb kell akkor irány az XCO! Egyébként meg gyanítom hogy a Velencei 24h-on sincs nagyobb hangulat!

 

Azért vannak fokozatok. Éjfél előtt egy Jambalaya koncert nagyon nem ugyanaz, mint hajnali kettőkor Rammsteinre megpróbálni elaludni. :)

 

A pályába én sem akarok ugratót, csak legalább néha úgy érezzem, hogy kell a monti. Pár éve még legalább egy letörés volt.

 

De leginkább egy rendes büfé hiánya fájt, lementem két zsömlével meg pár doboz sörrel, hát, elég diétás hétvégém volt...



#22
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Nem,de nem csak ő magyar bajnok... ;)

De ne menjünk ebbe jobban bele...


Team Heavy Pedál Szeged

#23
MJani01

MJani01

    maximus

  • fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Ez már nagyon off.

Én ismerek olyat,aki 4 gyermekes anyuka és országos bajnok,igaz országúton.(minden csak megoldás kérdése)

Lehet ezt túlspirázni,igen felesleges...

Szerintem így a legbölcsebb!

;)

Diának 4 gyereke van?



A sebesség mindent megold.

 


#24
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Ez már nagyon off.

Én ismerek olyat,aki 4 gyermekes anyuka és országos bajnok,igaz országúton.(minden csak megoldás kérdése)

Lehet ezt túlspirázni,igen felesleges...

Szerintem így a legbölcsebb!

;)

 


Team Heavy Pedál Szeged

#25
mgy

mgy

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.091 hozzászólás
Hát, izé, írhatnám hogy hány gyerek, mennyi munka mellett, hetente hány alkalommal ülök nyeregbe, s hány órát töltök ott, de utána biztosan nem tudnám megállni, hogy feltegyem a kérdést. Ki nem tud biciglizni?
De nem vagyok szararc, nem játszunk ilyen olcsó poénokkal, inkább csak együttérzően, csendben bólogatok...
:-D :-D :-D

#26
superszabi

superszabi

    vendég

  • fórumtag
  • 53 hozzászólás

Nekünk a munka mellet Kb. heti 2, jó esetben 3 edzés van a héten. Nekem a heti 1 a biztos. Ez sajnos nem elég szinglizni a 24óráson vagy csak por jön belőlünk.


Értem Én! De leszarom

#27
mgy

mgy

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Égészség? Hát pont ettől lesz jó! :D

Engem valahogy évről évre kevésbé visel meg. Emlékszem, két éve ott feküdtem 3 órát cél után a fűben, a másik oldalamra nem tudtam fordulni. Tavaly ez már nem volt, csak a járás ment nehezen pár napig. Most meg volt egy kis ;) izomláz, oszt jónapot. :D



#28
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Dehogy indulunk soloban!

1. Nem hibbantunk meg :)  A "legflúgosabb" csapattagok gondolatai közt is csak egy átbulizott taggyűlés után merül fel.

(meg többet ér az egészségem)  De természetesen,minden rispekt nekik(mármint,aki nem sumákol Kaklac,Németh...stb)

2. Fontosabb nálunk a csapatverseny és az egység.

3. Ha indulunk jövőre,akkor is duó a max.

 


Team Heavy Pedál Szeged

#29
blueshark

blueshark

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Egyetértek veled Szabi! Egy 6 fős csapat esetén nem elég 70.000 Ft a nevezésre és a helyi szállásra. Ebből az összegből ki lehet hozni egy jó kis bringás hétvégét valamelyik hegységünkben és nem ugyanazon a körön mész 24 órán keresztül. Bennem is érlelődik, hogy jövőre nagy valószínűséggel nem leszek ott. 


Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

#30
superszabi

superszabi

    vendég

  • fórumtag
  • 53 hozzászólás

Szerintem nagyobbat dobott volna a hangulaton 1-2 zénés program és a jobb kínálat. Én úgy gondolom ha emeljük a szinvonalat az egyenes arányban van azzal is hogy minél többen akarnak jönni versenyezni mindegyik számban.

Nem azzal van bajom hogy nem technikás a pálya, hanem hogy ugyan az. Tudod ha mindig májas kenyeret eszel uborkával, hamar meg lehet unni. Elég nagy az a zánkai komplexum, biztos ki lehet találni más nyomvonalat is, csak gondolkodni kéne. Sőt, el lehet máshova is vinni.

Abban maximálissan igazad van, hogy ha az ember tudja mire számít nem éri meglepi. Engem nem lep meg, mert már régóta járok az ilyen biciklis felvonulásokra szines testhez álló ruhákban. Engem csak bosszant. Ha nekem kell intéznem dolgokat és még fizetek is érte akkor meg minek fizetek. Ha elmegyek túrázni az erdőben, akkor nevezés nincs és Én hozom a kaját is :D Emelkedik a nevezési díj, a szállások díja, de a szinvonal meg közben csökken.


Értem Én! De leszarom

#31
Sengakov

Sengakov

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 476 hozzászólás

A mai magyar erdőtörvénnyel bármilyen nyomvonalon változtatni rohadtul nem egyszerű! Tehát nyilván az adott!

De igen a 35rugós nevdíjhoz egy tál étel mondjuk kijárna. Mi nem egyszer nyertük meg a derbyt és nem emlékszem hogy a kupa érmen kívül kaptunk volna bármit is, ha leszámítjuk hogy az UVEX különdíjat mindig mi hozzuk el! (Most pl Nagy meztelen segg Benő!

 

Egyébként jöttök itt a kajával, meg hogy a Dunán meg itt nincsen! Idén a Balatonon sem volt és a Krosszkovácsin meg sosincsen, nekem mind a kettőn hiányzik, illetve mindegyiken hiányzik ahol nincs, mert azért egy mákos tésztát vagy egy bolognait összehozni nem egy nagy cucc, és az eygyre felszökő nevdíjakba kifejezetten beleférne!

Épp azon gondolkoztam hogy jövőre megint lehetne kört forgatni, csak a partra ne vigyék le a pályát, mert bár más volt de az nekem rohadtul nem tetszett! Ez a helyszín teljes mértékben jó, nyilván sok változtatásra nincs lehetőség.


  • superszabi kedveli ezt

#32
mgy

mgy

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Induljatok szólóban, akkor nem fog hiányozni se a büfé, se a koncert. Sőt, még a lassabb szólósok se zavarnak be! :D Legalább lenne ott is újra népes mezőny, nem csak ilyen nyúlfarknyi. 

Három nap elteltével én már nagyon várom a következőt! Szerintem jó volt a pálya, ha ennél technikásabb lenne, az sokkal hamarabb elkészítene.

---

Ha az ember tudja mire számítson, nagy meglepetés nem érheti. Az itthoni maratonok frissítése = 0, tehát viszünk magunkkal, ennyi. Engem a rajtcsomag se nagyon érdekel, bár a pólókat betegesen gyűjtöm.



#33
superszabi

superszabi

    vendég

  • fórumtag
  • 53 hozzászólás

Tudod Sonáj, 99% -ban nem volt hiba az előzéssel :D

Amúgy igen, vasárnap délelőtt sok elkészült ember volt, aki nem is tudott vissza szólni, szegények el voltak fáradva rendesen. A Barcsik Emesével csak nevettünk hogy nem tudta melyik-melyik oldal csak menjek :D

 

Én úgy láttam, hogy az utolsó pillanatban akartak változtatni, vagy inkább lassítani a pályán, és a gumis rész előtt gondolom lassítás miatt rakták bele azt a kis falat, mert különben belementünk volna a gumi melletti bokorba. Nekem majdnem sikerült is egyszer :D

Az a szomorú hogy abszolút nem foglalkoztam azzal, hogy valami újat kitaláljanak a pálya szempontjából. Amikor levitték a versenyt a parthoz közel, az a pálya az előzőhöz más volt. Én nagyon unom már ezt a kört. 3 évvel ezelőt meg fordítva mentünk rajta :(. Szóval ennyit a kreativitásról. De ugyan így említhetném a többi top maratont, most mondjuk kivétel volt a Duna. De érdeklődés hiányában nem fogok megint elmenni, hogy sok pénzért ugyan azon a pályán menjek végig. Tök uncsi már amikor tudod hogy mi a következő kanyar, emelkedő stb... És csökken a szinvonal is. De úgy olvasom mások is osztják a véleményem. Se egy program (koncert, bemutató stb..) se egy normális étkezde, bográcsfőző. Ilyen versenyen nagy brigás kütyüvásár van jobb helyeken. A tavalyi Duna marcsin kaptunk szerszám készletet, és cserébe volt "gyümölcs svédasztal", annyi gyümölcsel, hogy kb 50 ember tudott belőle enni. Kösz! A mostani Duna marcsin semmi kaja. Ja bocs! Most a 24 óráson, legalább az első helyezetteknek kijárt volna valami ajándék (nem azért mert elsők lettünk). Tavaly volt, meg úgy jól esett volna. Szerintem Lóf@sz cintányérral az egész.

A csapat társak többször voltak Romániában versenyezni. Elmondásuk szerint 3500 Ft.- nevezési díjból futja vastag nevezési csomagra, tök jó nyereményekre. Szóval kevesebből többet is ki lehet hozni.


superszabi módosította - 2015. július 30. - 08:44

Értem Én! De leszarom

#34
MSONAJ

MSONAJ

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Szabi!

Azt hittem Taki szólt be!

Tudod! "Easy Rider Öcsém,easy Rider!" Pszcihologia!!!!

Én a végén már a Solo-s versenyzőknek nem is mertem mondani merről,mert szegények úgy el voltak készülve,mint a mateklecke.Féltem,hogy rám huzzák a bicajt. Volt olyan,hogy mondom,hogy : "Balról" és erre balra húzza.. :( Valamikor jobb,ha nem szólok.De én álltalában megvárom a tiszta előzési lehetőséget.

 

Egy solo ill. lassabb versenyzőnek főleg ha kört kap,minden körülmények között számítani kell arra,hogy meg előzhetik ill. meg is fogják és el kell engedni gyorsabb versenyzőt,bárhol is érik utol. Ez közhely,de ez van.És ezt kell szeretni.Ha kövesen megy el akkor ott és nincs beszólogatás egyik részről sem,mert nincs értelme.(főleg Gyilkossal szemben nem) :) 

 

Pálya!

Szerintem egy 24h pályának ilyen a legjobb.Annyi emelkedő van benne,amennyi kell.Előzési pontok elegek voltak.Ezen kell teljesíteni. XCO pálya értelmetlen lenne,ugyanúgy,mint a teljesen sík.

A Velencei 24h soha nem lesz ilyen jó.Jóval kevesebben indulnak rajta. Későn van,hideg van.A pénzdíj a Cube-osoké.Kötelező háziverseny

 

ESZ

 

 

 

 


  • zeezoltano és blueshark kedveli ezt
Team Heavy Pedál Szeged

#35
Sengakov

Sengakov

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 476 hozzászólás

Amikor adtunk zenét akkor meg az volt a bajod! :) Rossz helyre veritek a sátratokat!

Nyilván a főszervező viszonylag kevesebbet törődik a derbyvel! Hogy unalmas a pálya? Mihez képest! Sztem ahhoz képest hogy azért itt bőven felvonulnak kevésbé vagy abszolút technikával nem rendelkezők ahhoz képest kell a pályát tűzni. Ha ennél technikásabb kell akkor irány az XCO! Egyébként meg gyanítom hogy a Velencei 24h-on sincs nagyobb hangulat!

 

Nemtudom hogy mi adtuk e a gyűrűt voltunk vagy 20-an a sátrunknál de lehet! Ha igen akkor szívesen!



#36
Butch Cassidy

Butch Cassidy

    vendég

  • fórumtag
  • 47 hozzászólás

Őszintén szólva, én elég lapos bulinak találtam az ideit, de ez évek óta tartó tendencia. Régebben volt hangulat, koncertek, büfé, mezőny. Mostanra csak egy unalmas pálya maradt, meg a szenvedés. Kár érte, ez valaha jó verseny volt.



#37
mgy

mgy

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Mostanra esett le, milyen lassítóról meg akadályról beszéltek!

Én szorgalmasan bontottam, minden körben kicsit, a végére egész jó lett! :D

 

---

Sengakov, 

tőletek kérhettem gumigyűrűt a lámpámhoz? Köszönöm itt is!



#38
Sengakov

Sengakov

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 476 hozzászólás

Szerintem azzal a fallal és kanyarral nem technikásabb hanem csak lassabb lett a pálya. Igaz hogy pár óra alatt olyan vályat lett benne ami vezette a kereket, de szerintem az ott már necces kanyar volt, konkrétan igen nehezen lehetett beférni, pláne annak függvényében hogy kb 5m-el előbb ment le egy eredeti nyomvonal, és így az a kanyarkombináció feleslegessé vált! Na az volt egyébként az a rész ahol az esőben leszálltam, mert az utánna lévő bokros kanyar tükör csúszóssá vált!

 

Előzés! Nyilván mindenki ott előz ahol tud! De szerintem a dózer előtti sziklás kanyar az nem éppen erre alkalmas, nem mondom hogy az évek alatt én nem előztem ott vagy nem előztek meg ott, de azért az minden szempontból sztem zizis! Én mondjuk azt a seggfejt akartam hátbacsapni, és meg is tehetem volna ha nagyon akarom, aki a nagy lejtő elején úgy előzött, hogy ad 1 nem szólt ad kettő még elsem ment mellettem, de ráhúzott a nyomra sztem még össze is ért a kerekünk. Ha akkor én ott elesek miatta akkor tuti utánna megyek, és vagy helyben verem meg, vagy a célban paszírozom fel az első fára, pedig nyugodt természetű vagyok. Mondjuk az a csávó lévén mentem mögötte 10m -el egy fél körön át, nem ismert sem istent sem embert amikor előzött, pedig nem gondolom hogy azzal a tempóval épp 11-es körre hajtott volna!


  • zeezoltano kedveli ezt

#39
blueshark

blueshark

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Valaki árulja már el nekem, hogy a rétről lejövetelt követően az autógumis lassító előtt minek kellett egy mesterségesnek tűnő "falat" építeni?

Azzal lett "technikásabb és izgalmasabb" a pálya. ;)


Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

#40
blueshark

blueshark

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.190 hozzászólás

Valaki árulja már el nekem, hogy a rétről lejövetelt követően az autógumis lassító előtt minek kellett egy mesterségesnek tűnő "falat" építeni?


Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.