:offtopic:igen? inkább fordítva van itt... sok beszédnek sok az alja... :chin:
Ez így van... EZ az még egy post hurrrá!!!
Amúgy vannak némely márkák amelyek el vannak nyomja de úgy is észre fogod venni.
üdv itt
:offtopic:igen? inkább fordítva van itt... sok beszédnek sok az alja... :chin:
hozzászólások számából lehet sejteni, hogy kire érdemes/lehet adni
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Van valakinek halvány sejtése arról, hogy a fórumon lévõk megoszlása milyen?
Gondolok itt:
- profi szakember (szerelõ, és/vagy kis- és nagykereskedõ)
- profi sportoló
- amatõr sportoló
- lelkes (vagy lelketlen) amatõr bringázgató
Tulajdonképpen azért érdekelne, hogy mennyire lehet hinni az itt leírt tanácsoknak, véleményeknek. Bár tudom, hogy az is mondhat hülyeséget, aki elvileg profi, illetve annak is lehet igaza, aki amatõr....
Meg hát az elsõ kategória átfedésben lehet a többivel.
Remélem nem off, de jobb helyet nem találtam.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Azért pár, értékelendõ kivételtõl eltekintve sajnos sok szerelõ tudása nem mutat túl egy rutinos betanított munkásén, és ehhez képest horror óradíjjal dolgoznak, de legalább lassan
Kár, hogy mindig lesznek olyanok, akik így is igénybe veszik õket, és ezáltal sosem fog kikopni ez a réteg...
[ Tudom, hogy darázsfészekbe nyúlok ezzel a témával, de vállalom a véleményemet, mivel úgy vélem, hogy mindenkinek a munkáját meg kell fizetni, és akkor majd nem pitizünk a másik munkadíján. Persze ehez az kell, hogy eladható tudással rendelkezzen az ember.
Semmit. A járulékot az eladó fizeti, 5-6%.hali!
Ismerõsöm kérdezi, ha a Vateráról rendel, kell-e neki fizetni a cikk árán és a postaköltségen kívül valamit ? amire gondolt az a járulék vagymi...
Ti okosak vagytok tudjátok
Köszi
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ha az ahol az itk (?) van akkor a józsef utza és a baross u. között a körúttal párhuzamos.....régi szép idõkben teli volt kurvákkalHol van az a rigó utca?
Tud valaki olyan bringaboltot Bp-n ahol régi országuti alkatrészeket lehet kapni?