Olee
ne kapkodd még el! pár nap, s sztem válaszol a csóka. hátha valami kihagyhatatlan ajánlattal áll elõ
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Vélemények a bringaboltokról #2.
Started by
zOrg
, 2006. January 27. 15:16
Posted 2007. March 06. - 16:31
Posted 2007. March 06. - 16:20
Gondoltam leírom ide a majdnem vázaink történetét. Lurdy XFactor. Megrendeltem 2 db Kula Deluxe vázat 16-os, ill. 17-es méretben. Elõleget kifizettem, mert utánanéztek, hogy van ebben a méretben 1-1 db váz. Öröm.
Hétfõre meglesz.
Hétfõ délelõtt telefonál a srác, hogy ugyan itt vannak a vázak, de a szállítás közben kicsit le lettek amortizálva. Ha nem kellenek, akkor az elõleget természetesen visszakapom. Megnéztük, nem kellettek.
Kérdezem, hogy esetleg 2007-es mikorra várható? Válasz: 2 hónap múlva jön az elsõ szállítmány és abban még nem lesznek. OK. Köszönöm. Sziasztok.
Mellesleg már a Neuzer is beszáll az igazi Magyar bringáskereskedõk közé és 2007-ben már csak rendelésre hoznak be Giant vázat. Készleten csak Altrix lesz. Hurrá. Sikerül fejlõdni.
Tegnap végigjártam 400 ezer Ft-al a zsebemben az egész várost. Nem tudtam vázat venni. Nem rendelni, mert azt szinte a sarki zöldségesnél is lehet. VENNI.
Hétfõre meglesz.
Hétfõ délelõtt telefonál a srác, hogy ugyan itt vannak a vázak, de a szállítás közben kicsit le lettek amortizálva. Ha nem kellenek, akkor az elõleget természetesen visszakapom. Megnéztük, nem kellettek.
Kérdezem, hogy esetleg 2007-es mikorra várható? Válasz: 2 hónap múlva jön az elsõ szállítmány és abban még nem lesznek. OK. Köszönöm. Sziasztok.
Mellesleg már a Neuzer is beszáll az igazi Magyar bringáskereskedõk közé és 2007-ben már csak rendelésre hoznak be Giant vázat. Készleten csak Altrix lesz. Hurrá. Sikerül fejlõdni.
Tegnap végigjártam 400 ezer Ft-al a zsebemben az egész várost. Nem tudtam vázat venni. Nem rendelni, mert azt szinte a sarki zöldségesnél is lehet. VENNI.
Posted 2007. March 06. - 16:05
Most beszéltem vele, és a Hajtány Mikinél dolgozik...szal innentõl oda megyünk fûzetni:DHugo, ha még ott van Gabi
Posted 2007. February 27. - 22:46
Hmmm aszem Speed way lesz belöle, az van nekem a legközelebb (mondjuk hüvüsvölgyhöz minden mesze van) obudára meg hévezni kéne, meg nem igazán ismerem a környéket, bár még meggondolom a dolgot.
Kerékvár is közel van, meg a Moab(?) az Attila úton.
Posted 2007. February 27. - 22:43
Probike-ba viszont nem megyek.
Miért annyira rossz?
-Csakmert ha nem ismered a várost, és olyan bringaboltot keresel, ami a Moszkva-tértõl 20-30 percre van akkor...?-
Posted 2007. February 26. - 22:29
ha kell help, útbaigazítalak, akár IRL is
százalékot kapsz?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2007. February 26. - 21:04
Posted 2007. February 26. - 19:45
Hmmm aszem Speed way lesz belöle, az van nekem a legközelebb (mondjuk hüvüsvölgyhöz minden mesze van) obudára meg hévezni kéne, meg nem igazán ismerem a környéket, bár még meggondolom a dolgot.
Köszi mindenkinek a segitséget :cheers:
Köszi mindenkinek a segitséget :cheers:
Posted 2007. February 26. - 14:22
Posted 2007. February 26. - 09:34
Probike.
De egyiksem bonyolult mûvelet, szinte bárhol meg tudják csinálni.
De egyiksem bonyolult mûvelet, szinte bárhol meg tudják csinálni.
A sebesség mindent megold.
Posted 2007. February 26. - 09:28
Bike Berguson. Szerintem a legjobbak
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2007. February 26. - 09:13
Teló és fékügyben az Óbuda Bringát ajánlom, tuti olcsóbb, mint a fentiek, és mindenképp nagyon profik, fõleg Marzoban meg Hayesben És ha már ott vagy, a kereket is érdemes náluk megcsináltatni, elrontani nem fogják
Posted 2007. February 26. - 03:19
Speed Way jó. Én ZöldPontot tudom ajánlani még, de õk néha tele vannak melóval.
Meguntam az aláírásom....
Posted 2007. February 26. - 02:27
Posted 2007. February 26. - 01:56
(remélem nem leszek tul off)
No tehát ráférne a bringámra egy nagytatarozás, ezért elvinném szervizbe, és itt jön a jo kérdés hova?
Kéne a telomba olaj csere (Marzo drop off) fékekben is, monoblokkot kitisztitani, hátso kerekement centirozni stb.
Nem igazán voltam még a picimel szervizben tehát hova vigyen el ahol szakszerüen megcsinálnak nekem rajta mindent? És lehetöleg a moszkvatértöl ne legyen 20-30 perc bringázásnál messzebb..
No jol feladtam a leckét remélem, tehát várom az ötleteket hova menjek...:confused:
No tehát ráférne a bringámra egy nagytatarozás, ezért elvinném szervizbe, és itt jön a jo kérdés hova?
Kéne a telomba olaj csere (Marzo drop off) fékekben is, monoblokkot kitisztitani, hátso kerekement centirozni stb.
Nem igazán voltam még a picimel szervizben tehát hova vigyen el ahol szakszerüen megcsinálnak nekem rajta mindent? És lehetöleg a moszkvatértöl ne legyen 20-30 perc bringázásnál messzebb..
No jol feladtam a leckét remélem, tehát várom az ötleteket hova menjek...:confused:
Posted 2007. February 21. - 19:32
thez bocs ebben abszolut igazad van valoban nem tekinthetö kereskedönek inkább egy kupec bár ez se túl jó kifejezés úgyhogy matuz az matuz és kész
Posted 2007. February 21. - 18:54
najo, de akkor ne kereskedõkkel hasonlítsuk már össze õt...
mert õ továbbra sem kereskedõ.(se nem forgalmazó)
legalábbis szó szerinti értelemben nem.
mert õ továbbra sem kereskedõ.(se nem forgalmazó)
legalábbis szó szerinti értelemben nem.
Posted 2007. February 21. - 18:47
nos amondo vagyok az hogy az eggyik helyen a másikhoz képest párezerért drágább valami
még nem lehuzás söt ha matuznál veszel valamit arany áron még az se lehúzás (feltéve hogy amit vettél az megfelel annak amit álítottak rola:( ) mivel nincs szigorú árszabályozás igy mindenki anyit kér az árúért amekora bör van a képén nos matuznak van böven:D na meg nem szép töle hogy egy csomo váz ujra festett igy ''vadi uj,,
még nem lehuzás söt ha matuznál veszel valamit arany áron még az se lehúzás (feltéve hogy amit vettél az megfelel annak amit álítottak rola:( ) mivel nincs szigorú árszabályozás igy mindenki anyit kér az árúért amekora bör van a képén nos matuznak van böven:D na meg nem szép töle hogy egy csomo váz ujra festett igy ''vadi uj,,
Posted 2007. February 21. - 11:27
Posted 2007. February 21. - 10:58
Üdv minden boltosnak, fõleg akiket ismerek is! Én szeretek mindenkit! A probikeból dezertáltak nemrég tõlünk..
Amúgy meg Thy, nem teljesen alaptanaul volt néha anyázás, arról meg igenis a boltok tehetnek, hogy nem védik meg magukat, mert szerintem ez is a marketing része, amit pld a probike tök jól csinált..
De nekem a Luongo-val is teljesen korrektek a tapasztalataim, de ugye õket a Vargalized modunk puhította;)
Amúgy meg Thy, nem teljesen alaptanaul volt néha anyázás, arról meg igenis a boltok tehetnek, hogy nem védik meg magukat, mert szerintem ez is a marketing része, amit pld a probike tök jól csinált..
De nekem a Luongo-val is teljesen korrektek a tapasztalataim, de ugye õket a Vargalized modunk puhította;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.