Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Please log in to reply
1191 replies to this topic

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
Olee
ne kapkodd még el! pár nap, s sztem válaszol a csóka. hátha valami kihagyhatatlan ajánlattal áll elõ

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Gondoltam leírom ide a majdnem vázaink történetét. Lurdy XFactor. Megrendeltem 2 db Kula Deluxe vázat 16-os, ill. 17-es méretben. Elõleget kifizettem, mert utánanéztek, hogy van ebben a méretben 1-1 db váz. Öröm.
Hétfõre meglesz.

Hétfõ délelõtt telefonál a srác, hogy ugyan itt vannak a vázak, de a szállítás közben kicsit le lettek amortizálva. Ha nem kellenek, akkor az elõleget természetesen visszakapom. Megnéztük, nem kellettek.
Kérdezem, hogy esetleg 2007-es mikorra várható? Válasz: 2 hónap múlva jön az elsõ szállítmány és abban még nem lesznek. OK. Köszönöm. Sziasztok.

Mellesleg már a Neuzer is beszáll az igazi Magyar bringáskereskedõk közé és 2007-ben már csak rendelésre hoznak be Giant vázat. Készleten csak Altrix lesz. Hurrá. Sikerül fejlõdni.

Tegnap végigjártam 400 ezer Ft-al a zsebemben az egész várost. Nem tudtam vázat venni. Nem rendelni, mert azt szinte a sarki zöldségesnél is lehet. VENNI.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Hugo, ha még ott van Gabi

Most beszéltem vele, és a Hajtány Mikinél dolgozik...szal innentõl oda megyünk fûzetni:D

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts

Hmmm aszem Speed way lesz belöle, az van nekem a legközelebb (mondjuk hüvüsvölgyhöz minden mesze van) obudára meg hévezni kéne, meg nem igazán ismerem a környéket, bár még meggondolom a dolgot.

Kerékvár is közel van, meg a Moab(?) az Attila úton.

tibibá

tibibá

vendég

• fórumtag
  • 175 posts

Probike-ba viszont nem megyek.

Miért annyira rossz?
-Csakmert ha nem ismered a várost, és olyan bringaboltot keresel, ami a Moszkva-tértõl 20-30 percre van akkor...?-

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts

ha kell help, útbaigazítalak, akár IRL is :)

százalékot kapsz? :D
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ha kell help, útbaigazítalak, akár IRL is :)

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Hmmm aszem Speed way lesz belöle, az van nekem a legközelebb (mondjuk hüvüsvölgyhöz minden mesze van) obudára meg hévezni kéne, meg nem igazán ismerem a környéket, bár még meggondolom a dolgot.
Probike-ba viszont nem megyek.

Köszi mindenkinek a segitséget :cheers:

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
probike

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Probike.
De egyiksem bonyolult mûvelet, szinte bárhol meg tudják csinálni.

A sebesség mindent megold.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Bike Berguson. Szerintem a legjobbak :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Teló és fékügyben az Óbuda Bringát ajánlom, tuti olcsóbb, mint a fentiek, és mindenképp nagyon profik, fõleg Marzoban meg Hayesben :) És ha már ott vagy, a kereket is érdemes náluk megcsináltatni, elrontani nem fogják :)

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,416 posts
Speed Way jó. Én ZöldPontot tudom ajánlani még, de õk néha tele vannak melóval.
Meguntam az aláírásom....

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Speed Way

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
(remélem nem leszek tul off)

No tehát ráférne a bringámra egy nagytatarozás, ezért elvinném szervizbe, és itt jön a jo kérdés hova?
Kéne a telomba olaj csere (Marzo drop off) fékekben is, monoblokkot kitisztitani, hátso kerekement centirozni stb.
Nem igazán voltam még a picimel szervizben tehát hova vigyen el ahol szakszerüen megcsinálnak nekem rajta mindent? És lehetöleg a moszkvatértöl ne legyen 20-30 perc bringázásnál messzebb..

No jol feladtam a leckét remélem, tehát várom az ötleteket hova menjek...:confused:

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
thez bocs ebben abszolut igazad van valoban nem tekinthetö kereskedönek inkább egy kupec bár ez se túl jó kifejezés úgyhogy matuz az matuz és kész

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
najo, de akkor ne kereskedõkkel hasonlítsuk már össze õt...
mert õ továbbra sem kereskedõ.(se nem forgalmazó)

legalábbis szó szerinti értelemben nem.

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 posts
nos amondo vagyok az hogy az eggyik helyen a másikhoz képest párezerért drágább valami
még nem lehuzás söt ha matuznál veszel valamit arany áron még az se lehúzás (feltéve hogy amit vettél az megfelel annak amit álítottak rola:( ) mivel nincs szigorú árszabályozás igy mindenki anyit kér az árúért amekora bör van a képén nos matuznak van böven:D na meg nem szép töle hogy egy csomo váz ujra festett igy ''vadi uj,,

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Unitból az üzlet lett? :)

A sebesség mindent megold.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Üdv minden boltosnak, fõleg akiket ismerek is! Én szeretek mindenkit! A probikeból dezertáltak nemrég tõlünk..
Amúgy meg Thy, nem teljesen alaptanaul volt néha anyázás, arról meg igenis a boltok tehetnek, hogy nem védik meg magukat, mert szerintem ez is a marketing része, amit pld a probike tök jól csinált..
De nekem a Luongo-val is teljesen korrektek a tapasztalataim, de ugye õket a Vargalized modunk puhította;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.