Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Vélemények a bringaboltokról #2.

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1191 hozzászólás a témában

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc

Sala: nem gyenge bolt lesz belõletek! Csak így tovább. Ritka ilyen igényes helyet látni!

Köszönjük! Reméljük ez a vevõknek is tetszeni fog. Nemegy területi képviselõ mondta, hogy a magyarországon lévõ bicajboltok közül messze mi vagyunk a legszebbek.
Még azért hiányzik pár dolog de a jövõ héttõl NYITÁS! ;)

(remélem ez nem Spam zOrg ;) )

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
na mostmár én is feliratkoztam..hátha :)
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Sziasztok!

Tud valaki valamit a speed way-féle "mindent féláron" akcióról?
Elvileg márc 15 után indult(t), de hiába regisztráltam, eddig nó hirlevél.

Az új honlapja a www.kerekpar-outlet.hu

Sala: nem gyenge bolt lesz belõletek! Csak így tovább. Ritka ilyen igényes helyet látni!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
az ujságban lévõ hirdetésbõl kiindulva....
4 termék közül egy volt féláron... No komment

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
azóta nem küldtek e-mailt féláras cuccokról, elõtte voltak, de gondolom majd küldenek..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.026 hozzászólás
Sziasztok!

Tud valaki valamit a speed way-féle "mindent féláron" akcióról?
Elvileg márc 15 után indult(t), de hiába regisztráltam, eddig nó hirlevél.

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

HillEry

HillEry

törzsvendég

• fórumtag
  • 380 hozzászólás
Régen probikeban vettem a polar-x-emet, kkor még a zöldlomb utcában voltak, sõt nem is vettem, hanem cseréltem, és nagyon rendesek voltak velem.
Szóval sztem az bolt nagyon jó volt akkor is és most is.
RideBikeról pár szót...
Az Árkádban lévõ bolt sztem nagyon jó, bár igaz én nagyon jó kapcsolatban vagyok a fiúkkal, de nagyon segítõkészek. A cuccokat át szokták kérni, ha másik boltban van, bár ez egy pár napot igénybevesz, ez nem az õ hibájuk. Én is dolgoztam ott, pontosabban récseiben, az ellentéte a másik két ridebikenak..sztem.
A récsei rohadt nagy bolt, és tényleg a legtöbb ember csak nézelõdni járt oda, h kellett vmi, a ugyancsak átkértük, vagy megrendeltük, de volt, hogy 1hétig tartott míg a másik boltból átért, meg elakarodott...szal voltak ott is hülyeségek. a récseiben egyébként sokkal több "szemét" van, mármint használhatatan és felesleges cucc, ami az árkádban pl kevés és ez jó :). Az árkádban próbálnak a fiúk a színvonalasabb cuccokból rendelni, a récseiben, pedig a nagy hely kitöltésére, volt pár funkciótlan dolog. Persze a legtöbb bolt azért árul sok olcsó alkatrészt, hogy megfizethetõek legyenek,de a legtöbb ember tudja, hogy azok az alkatészek semmire sem jók, csak ideiglenes megoldást nyújtanak. Aki meg ilyen terméket szeretne, nyílván egy színvonalasabb üzletbe fog menni.
Az emberiséget õsidõk óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
áruhitel szempontjából tulajdonképpen mindegy, hogy mit veszel, a számla végösszegére megkötik a hitelszerzõdést és kész, onnantól már csak fizetni kell a részleteket. (legalábbis nálam így volt, igaz, ez kb. 6 éve volt :) )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Tavaly a Berguson hirdetette, hogy szinte bármit lehet részletre venni.

A sebesség mindent megold.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
általában (a jobb boltokban :)) van. persze nem egy belsõt ;)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás

Lehet hülye kérdés de van esély arra hogy ne kerékpárt, hanem egy alkatrészt vásároljak részletre?

elvileg van.

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Lehet hülye kérdés de van esély arra hogy ne kerékpárt, hanem egy alkatrészt vásároljak részletre?

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
köszi, akkor Speedmetal lesz belõle. Azt már mások is dicsérték. :)

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
speed metal van még arrafelé, az elõzõ bringámat ott rakták össze, teljesen korrektek, ajánlom!
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Tudnátok valamit javasolni? A Hugo-t találtam egyenlõre, "szép" a honlapjuk,

És ennyiben ki is merül. Mostanában inkább máshova.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Az tény hogy mindent el lehet adni de amíg nem indul be itthon az a folyamat hogy a bringakereskedelem felfusson (nyugateurópa) addíg nem lehet elvárni a kereskedõktõl azt hogy egyik napról a másikra berendeljet egy csomó fullos cuccot

A felfutott nyugateurópaihoz annyit, hogy egy Speci. ülésre 6 hete egy Hope kormányszárra és egy Race Face kormányra 7 hete várok. Az egyik online a másik kettö bolti rendelés. Németország.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Nekem aztán lóghat egy elit boltban 500 ful XTR-es bringa, a vitrin meg szétszakadhat a 10000-es cuccoktól én akkor sem költenék többet mintha egy garázsbutikban rendelgetnék...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

cimarcimar

cimarcimar

vendég

• fórumtag
  • 240 hozzászólás
Több dolgot szeretnék hozzáfûzni és nem várok válaszokat! A hazai kerékpárboltok helyzetét nagyban megnehezítik a nagykerek (nem feltétlenül a cég tehet róla) illetve az hogy egyes cuccok baromi késõn jönnek be az országba. A vásárlók ebbõl nem látnak semmit csak azt hogy még mindíg nem lehet kapni valamelyik alkatrészt a boltban... Az tény hogy mindent el lehet adni de amíg nem indul be itthon az a folyamat hogy a bringakereskedelem felfusson (nyugateurópa) addíg nem lehet elvárni a kereskedõktõl azt hogy egyik napról a másikra berendeljet egy csomó fullos cuccot amibõl persze pont más méret kell majd valakinek! Van rengeteg kereskedelmi forma amivel többet lehet kaszálni (nem feltétlenül kaszálnak keveset a boltosok) úgyhogy ha sok bringaboltot szeretnétek akkor egy kis toleranciát! Nagyonsok boltos például csak kalandvágyból csinálja mert szereti a bringákat és nem a tulajokról beszélek. A vevõk többsége pedig tajparaszt de én tolerálom egy ideig és nem szólok be nekik. Egy darabig! Az online boltokkal szemben annyi elõnye van a személyes kontaktnak hogy lehet segíteni a vevõnek. Nem mindenki tudós!

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
s.gget csinálok a számból, de szólt az emberem, hogy mégis inkább a IX. ker-ben keresne boltot, és adjak tanácsot hova vigye a keróját. :)
Tudnátok valamit javasolni? A Hugo-t találtam egyenlõre, "szép" a honlapjuk, de mást nem tudok róluk.
Köszi. :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pedaloman. Holnap úgyis megyünk pizzázni. :D Holnap 11-tõl lesznek nyitva szentem oan 5-ig.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"