Régen probikeban vettem a polar-x-emet, kkor még a zöldlomb utcában voltak, sõt nem is vettem, hanem cseréltem, és nagyon rendesek voltak velem.
Szóval sztem az bolt nagyon jó volt akkor is és most is.
RideBikeról pár szót...
Az Árkádban lévõ bolt sztem nagyon jó, bár igaz én nagyon jó kapcsolatban vagyok a fiúkkal, de nagyon segítõkészek. A cuccokat át szokták kérni, ha másik boltban van, bár ez egy pár napot igénybevesz, ez nem az õ hibájuk. Én is dolgoztam ott, pontosabban récseiben, az ellentéte a másik két ridebikenak..sztem.
A récsei rohadt nagy bolt, és tényleg a legtöbb ember csak nézelõdni járt oda, h kellett vmi, a ugyancsak átkértük, vagy megrendeltük, de volt, hogy 1hétig tartott míg a másik boltból átért, meg elakarodott...szal voltak ott is hülyeségek. a récseiben egyébként sokkal több "szemét" van, mármint használhatatan és felesleges cucc, ami az árkádban pl kevés és ez jó
. Az árkádban próbálnak a fiúk a színvonalasabb cuccokból rendelni, a récseiben, pedig a nagy hely kitöltésére, volt pár funkciótlan dolog. Persze a legtöbb bolt azért árul sok olcsó alkatrészt, hogy megfizethetõek legyenek,de a legtöbb ember tudja, hogy azok az alkatészek semmire sem jók, csak ideiglenes megoldást nyújtanak. Aki meg ilyen terméket szeretne, nyílván egy színvonalasabb üzletbe fog menni.