Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kamera bringára

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
465 hozzászólás a témában

#21
simon23

simon23

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 948 hozzászólás

Szia Balu!

 

Én is használtam egy darabig az általad vásárolt CAM-ot, természetesen én sem itthon vettem és nem 130e HUF-ért.

Hamar túl is adtam rajta, pedig "Garmin buzi" vagyok. Sajnos azok a szokásos Garmin betegségek ezen az eszközön is bőven fellelhető mint megannyi máson is. Nincs összehangolva a szoftver a készülékkel. Az applikációs szoftja sem jó, én is cserélgettem folyamatosan, mert hol az egyik funkció nem működött, hol a másik. Egyébként az,h ez a program mennyire sz@r azt nagyon jól mutatja, h folyamatosan jönnek a frissítések rá. ANT+ os eszközök (pulzusmérő, pedál és kerékfordulatmérő) kapcsolatait sűrűn  "eldobta". Másik saját készülékről ( Edge 1000, Vivosmart) történő vezérlése is akadozva ment, de inkább nem. Az akku ideje siralmas, sajnos fél, háromnegyed órával alatta a gyártó specifikációjától. Többször fordult elő teljes fagyás. Nem utolsó sorban nagy és nehéz készülék. 

Nem elriasztani szerettelek volna, csupán a tapasztalataim írtam le. Viszont szépek a felvételei!  :)

Ami még fontos a kártyákat exFAT-ra formázd!! Van egy SDFormatter nevű progi, az teljesen helyére teszi a kártyát, ajánlom neked is.

 

Üdv: Joe


Ridley Noah Fast 


#22
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

a Win7 alatt nem mentette másnál sem de a win 8 és a fölötte lévő oprendszereknél már nem volt gond vele. Mondtam egy számtech. boltban de ott is azt mondták amit most Te. Ettől függetlenül lecseréltem a Windowst 8.1-re és láss csodát, most mentette a  C: >felhasználók > nevem > videók  mappába. Szóval másnál is volt ilyen, nem csak nálam.


Nem zárható ki hogy valami érdekes hiba a programban/Win 7 kombinációjával. Még az is elképzelhető hogy a Win 7 telepítésénél valamilyen oknál fogva FAT32 lett használva (régi Windows-ról upgrade, kis partició, valamilyen driver hiányzott stb.), és ez a 8 telepítésénél újra lett formázva.
 
A Windows-ról csak annyit kell tudni hogy minden második új verzió sz*r (95, ME, Vista, 8), a többi tűrhető (98, 2000, XP, 7), de ezzel a tradicióval szakítottak a 10-el (mivel átugrották a 9-et aminek jónak kellett volna lennie  ;) - komolyabban mert egy nagy spyware az egész).
 

Ha megnézed az előző videón azt a részt, ahol a Prédikálószékhez vezető mellékútra letérek és megyek a köves erdészetin (9 perc 20-tól kezdődik), ott be volt kapcsolva a stabilizátor is és a kép geometria torzítás csökkentése is, ha jól emlékszem. Ha megállítod a futó videót, akkor minden kis kő darab elég élesen látszik többnyire az úton. Ott látszik, hogy nem látható különösebb hiba a kép élességben, legfeljebb a sötétebb helyeken, pedig a kövek dobálnak közben, de hiszen ismered.


Ez sebességtől és a rázkódás fokátol is függ, ha belepasszol a proci/memória és adott kompressziós sávszélességekbe (mert pl. kevesebbet változik a kép, vagyis több bit jut a deltára, amiből élesebb interpolációt tud csinálni) akkor nem feltétlen látható, de ezen a videón(1080p-ben) pl. jól (12 másodperctől állítds meg valahol, főleg a faágakon és némileg a füvön lehet látni hogy mennyire elmosódott less stabilizációval).



#23
Balu1

Balu1

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Keresgéltem a fórumokban és (úgy látszik a google a külföldi oldalakon is tud keresni, automatikusan magyarról fordított szövegnek megfelelő kulcs szavakat). Egyik külföldi Garmin Virb fórumban találtam meg először, hogy a Win7 alatt nem mentette másnál sem de a win 8 és a fölötte lévő oprendszereknél már nem volt gond vele. Mondtam egy számtech. boltban de ott is azt mondták amit most Te. Ettől függetlenül lecseréltem a Windowst 8.1-re és láss csodát, most mentette a  C: >felhasználók > nevem > videók  mappába. Szóval másnál is volt ilyen, nem csak nálam. Egyébként teljesen logikus lenne amit mondasz, de nem akartam máshova menteni, hagytam, hogy tegye ahova alapértelmezettként kell neki és onnan helyeztem volna máshova a végén. Na de már sikerült, csak a régebbi virb editnél  nem megy a mentés, amelyikben metrikusan írja ki az értékeket a videón.

 

"Azzal talán még lehet kísérletezni hogy az élességgel mi történik ha be van kapcsolva mert láttam egy olyan videót ahol kicsit elmosódottabb lett tőle."

 

Ha megnézed az előző videón azt a részt, ahol a Prédikálószékhez vezető mellékútra letérek és megyek a köves erdészetin (9 perc 20-tól kezdődik), ott be volt kapcsolva a stabilizátor is és a kép geometria torzítás csökkentése is, ha jól emlékszem. Ha megállítod a futó videót, akkor minden kis kő darab elég élesen látszik többnyire az úton. Ott látszik, hogy nem látható különösebb hiba a kép élességben, legfeljebb a sötétebb helyeken, pedig a kövek dobálnak közben, de hiszen ismered.

 

 

Tegnap estefelé jöttem a Római parton és már eléggé sötétedett. Közben be volt kapcsolva a kamera és látszik hogy vesz fel esti világítás mellett és az is látszik mit ér a kicsit szűkebbre, ezzel erősebbre állított fény. Jó az még csengő helyett is.   :)

 

https://youtu.be/i9bux6hhNG0

 

PS.: Itt  nem volt bekapcsolva semmilyen kép javítás és a youtubon sem kapcsoltam be. 


Balu1 módosította - 2015. augusztus 02. - 05:49

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..


#24
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

 Windows 7 alatt sem engedte lementeni a 4 gigánál nagyobb méretű videót, viszont a win 8.1 alatt már ez a funkció működik rendesen.

 

Ezt általában a fájlrendszer szűkíti le, a Win 7 alapból NTFS-t használ, de lehet hogy valami kűlső FAT32-es formázott USB-s tárhelyre akartad menteni, akkor mindegy milyen Windows-t használsz. Ha az a gond akkor újra lehet formázni (vagy belső tárhelyre menteni ami vlszlg NTFS), csak válaszd ki az NTFS-t mert bizonyos méreteknél/kütyüfajtánál lehet hogy alapból FAT32-t akar használni.

 

Megnéztem a videót, egy darabig, utána tekertem mert nem birom a macskakövet :) 7:54 után lehet látni a 16 MP felbontást amikor áll a kép (akkor a YT nem butítja le, vagyis belefér a lebutított sávszélességbe az alig változó képinformáció), viszont 8:03-nál lehet látni a digitális stabilizációt ami képhullámzást okoz. Én ezt nem birom de ez egyéni, mindenesetre ki lehet kapcsolni. Egyébként ez márkafüggő is, van gyártó aki jobban megoldotta, de pl. amit nem tud kompenzálni ott meg hirtelen rángatózik. Azzal talán még lehet kisérletezni hogy az élességgel mi történik ha be van kapcsolva mert láttam egy olyan videót ahol kicsit elmosódottabb lett tőle.


Tekergek módosította - 2015. augusztus 01. - 04:59


#25
Balu1

Balu1

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.726 hozzászólás

Nemrég vettem egy Garmin Virb Elite kamerát 78.000,-ftért.

Csak azért mondom, mert pontosan ugyanezt árulják bizonyos forgalmazók 130 ezerért is, de annyiért már túl drága.

Egészen jó éles tiszta FULL HD felvételeket lehet vele készíteni.

 

GPS adatokat (útvonalat) rögzít, barometrikus magasságmérő van benne és a vízszinteshez kalibrálható műhorizonttal pillanatnyi dőlés szöget tud mérni és rögzíteni. Ezzel csak az a baj, hogy túl gyorsan reagál minden bukkanóra és ez eléggé megzavarja a műhorizontját, mert ugrálnak ode-vissza a dőlés szög értékek..Elvileg gyorsulást, G értéket is képes mérni, de annak nem a bringán van értelme.

 

A képbontója 16 megapixeles, vagyis ekkora felbontású fotókat tud készíteni.

Fotó módban beállítható gyors sorozatokra is képes 16 megapixelen, pl célfotót elkapni.

 

A videó szerkesztő programjával vagyok kicsit még bajban, mert a legújabb "virb edit" egészen jó is lenne de

az nem tudja km/h-ban kijelezni a sebesség értéket a videón elhelyezhető műszeren és a magasságot s más mértékegységben írja ki.

 

A szerkesztő program  egy korábbi verziója a 2.9-es már beállítható a metrikus adatok kijelzésére, de ott meg nem tudtam menteni, mert hibát jelzett. Sőt a Windows 7 alatt sem engedte lementeni a 4 gigánál nagyobb méretű videót, viszont a win 8.1 alatt már ez a funkció működik rendesen.

 

Persze a régi 3 gigahertzes Intel procis gépen sem akart működni a szerkesztő program, így most egy

4 magos Intel Core i7 2.67 GHz -es CPU működik 4 Giga rammal és azon szépen működik a szerkesztő program is.

 

A videót egyelőre csak össze "hánytam", hogy valami kép látsszon, tehát senki ne keressen benne rendszerességet egyelőre. Most csak a próba volt a cél, hogy egyáltalán milyennek látszik a Youtube-ra feltöltve.

 

Arra már rájöttem, hogy egyszer véletlenül belepancsoltam izzadt kézzel a lencse előtti üvegbe /műanyagba/ és teljesen elszúrtam ezzel azokat a felvételeket ami azután készült, mert persze elfelejtettem után megpucolni, csak itthon jöttem, rá, hogy az állati mocskos, maszatos és életlen lett.

 

Az még jó benne, hogy vízálló  tok nélkül is, legalább is olyan mértékben amikor egy kiadós zuhi érheti, az nem árthat neki. Azt írják, fél órán keresztül bírja a víz alatt 1 méter mélységben is, ha valaki vízi sport közbe elejtené.

 

tettem fel egya videót, ami vele készült Szenetendrén, azután Sikáros és Prédikálószék felé. Nincs semmi kidolgozva rajta, de mutatóba azért jó lesz.

 

A pulzus mérője látszik a sarokban és a tartomány amin belül ingadozott a mért érték.

A pulzus félkör közepén a sebesség mérője lenne, de az nem km/h-ban mutat és a felvételen elég rapszodikusan mutat, viszont azt külön próbáltam csak sebesség mérőként kijelzésre állítani felvétel nélkül menet közben és akkor pontosan együtt futott a km/h  kijelzés a normál pontos bicikli órával. Ezeket még ki kell tapasztalni, mitől hogyan alakul, hogy megfelelően mutassa az értéket a felvételen is.

 

A felvételt kormányra szerelt kamerával készítettem, de azt hiszem jobb lenne ha a sisakra tenném, mert ott stabilabban tudnám irányban tartani. Úgyis olyan áramvonalasan, oda simul laposan az egész.

 

DSCF1357.JPG

 

Az a fehér gumi, kettő db. szilikon ledes villogó gumi tokjából készült biztonsági rögzítő ami "biztonsági övként" működik, ha valamiért le akarna esni a kormányról a kamera. Volt már haszna többször is. Akkor csak ott fityegett a kormányon lógva de nem esett le sehova.

 

DSCF1365.JPG

 

Még van  a kamerán rádiós Wi-Fi kapcsolat is mobil eszközhöz való csatlakozásra, de be lehet állítani ha valaki nagyon komolyan csinálja és több kamerával dolgozik, akkor egyet kell masterre állítani és a többit az első kamera indításakor és megállításakor egyszerre lehet indítani és megállítani bizonyos távon belül. Persze ez csak hivatásos több kamerás munkához használható ki jól, ha valaki komolyan olyannal foglakozik.

 

(A felvételt 1024-ben és teljes képernyőn érdemes nézni, átlépve a youtube oldalra.)

 

 

Itt vannak még részletek a Virbről:

http://www.garmin.hu...mera-virb-elite

 

 

 

 

 

.


Balu1 módosította - 2015. július 31. - 21:01

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..


#26
gtitdi

gtitdi

    fórumtag

  • fórumtag
  • 62 hozzászólás

GoPro-t még nem használtam, de ha panorámát is akarsz felvenni érdemes a max felbontásra menni (1080p vagy jobb), ez általában egyben a legkissebb torzítást is adja (mert sokszor kissebb látószögű, pl. 140 fok 170 helyett).

 

köszi sajna későn jött válasz,a végén közepesre állítottam,nekem tetszik a végeredmény,bár legközelebb biztos jobb lesz.


26" gepida asgard pro-rock shox xc32-deore-Schwalbe

 

https://www.dropbox....30 18.57.53.jpg


#27
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

sziasztok!

holnap egy könnyű terepen legurulnék a csillebérc üdülő telep törökbálinti út között és elsőnek tesztelnék a sisakon egy gopro hero4 silvert.

a kérdésem az volna,hogy a sok beállítást közt melyiket ideális használnom? (felbontás?fps?a panorámára gondolok elsősorban) köszi

 

GoPro-t még nem használtam, de ha panorámát is akarsz felvenni érdemes a max felbontásra menni (1080p vagy jobb), ez általában egyben a legkissebb torzítást is adja (mert sokszor kissebb látószögű, pl. 140 fok 170 helyett).



#28
gtitdi

gtitdi

    fórumtag

  • fórumtag
  • 62 hozzászólás

sziasztok!

holnap egy könnyű terepen legurulnék a csillebérc üdülő telep törökbálinti út között és elsőnek tesztelnék a sisakon egy gopro hero4 silvert.

a kérdésem az volna,hogy a sok beállítást közt melyiket ideális használnom? (felbontás?fps?a panorámára gondolok elsősorban) köszi


26" gepida asgard pro-rock shox xc32-deore-Schwalbe

 

https://www.dropbox....30 18.57.53.jpg


#29
Vejne

Vejne

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 4.309 hozzászólás

http://www.coolicool...amera-s-g-36630

 

Öcskösnek ilyen van, elég korrekt képet készít. Üzemidő mondjuk nem túl acélos, de akksikat mindig vihetsz magaddal. Ja, 3 nap alatt leszállították DHL-el. 

 

Víz alatt is nagyon szép-tiszta képe van, nem zavarja, ha a sisakra pakolja.. Hmm, szerintem kölcsönkérem majd Tőle legközelebb.. :)



#30
donciccio

donciccio

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 4.292 hozzászólás

http://www.emag.hu/k...k/pd/DHQLZMBBM/ ismeri vlki ezt a kamerát? 18000 ft most akcióban az auchan-ban. 8 gigás memória kártyát is adnak hozzá. nem nagyon értek ezekhez a kütyükhöz. tud vlki a műszaki infók alapján véleményt írni? 


Columbus Genius: http://framebuilding.com/Genius.htm

D.S.B.=Differential Shape Butted: http://framebuilding.com/Butt.htm

Bianchi Genius: https://dl-web.dropb...jeyW8DLm0pEa_1A


#31
Tekergek

Tekergek

    🚲

  • fórumtag
  • 1.257 hozzászólás

Tavaly óta nagy elégedettséggel használom a Contour Roam 2 kamerát (lásd a videók és a különböző versenytopikokat) és most körülnéztem hogy azóta mi történt.

Egy kis összefoglalóként hogy mit tud: egyike a kevés akciókameráknak aminek szvsz használható formája van: nem kocka hanem cilinder formájú, vagyis ergonomikusabb (laposabb) sisakon hordásra/versenyzésre, mint a GoPro félék. A lencsét 270 fokban el lehet forgatni hogy mindig szintben álljon, van rajta lézer szintező, halál egyszerű (vastag téli kesztyűben is) használni: egy nagy ki-bekapcs tológomb és kész. Mindenféle sisak, kormány, szörfdeszka stb. foglalat kapható hozzá (mindkét oldalán sín) de van rajta szabványos 1/4"-os kamera állványfoglalat is. Én sisakpánttal és ragasztható sisakfoglalattal használom nyáron illetve télen.

Minőség: max 1080p30/25 140 fok látószögnél, 720p60/50 170 fok látószögnél, 5 MP fénykép, max 32 GB SD kártya, fix ~3 óra akku (eddig tartja, de sok ki be kapcsolgatással és hidegben elvileg kevesebb). Képstabilizáció nincs, viszont nem látható tearing (gyors vízszintes vagy függőleges mozgásnál félképek egymáshoz képest elmozdulása), és elég jó a minősége a lencsének (pl. csak szépen egyenletesen torzít széles látószögeknél, nem hirtelen nagyon a szélén mint akár a GoPro, vagy alapjában írtózatosan mint a Shimano). Másrészt viszont nem fényerős, napközben semmi gond de besötétített szobában vagy szürkületben rohamosan csökken a használhatósága. Holdfénynél az emberi szem elboldogul, ezzel semmit nem látni. A mikrofon önmagában jó (érzékeny), de az elhelyezése miatt már enyhe légmozgásnál is nagyon süvít és mindenféle szigszalagos/vattás megoldásokkal sem sikerült javítani rajta. De ha elkezdesz szövegelni az megint elnyomja a süvítést és mégis lehet rendesen hallani (beállítható az alapérzékenység, de adaptív kompenzáció is van benne, ami viszont azt is jelenti hogy ha nekicsapódik egy ág akkor egy pár másodpercre minden elhalkul mire visszaerősíti a felvételt). Wifi/GPS/LCD meg más csilivili pluszsúly nincs, ami nekem pont jó mert pl. nem használ akksit (és nem lehet távolságról meghekkelni, mint nemrég kiderült a GoPro-ról :D), a lényeg a lényeg. Ha ezek kellenek még ott van a Roam 2+ (nehezebb/vízállóbb ház, Wifi, GPS, drágább, akksi vlszlg kevesebb ideig bírja, viszont cserélhető).

Azt hiszem 2013 végén csődbement a cég de tavaly újraindult, eleinte úgy nézett ki mint egy ideiglenes dolog valamiféle kiárúsítás erejéig; működött a honlapjuk de nem volt új termék és szépen lassan elfogytak a különféle külföldi készletek, és velük a forgalmazók (pl. tavaly itthon nem tudtam már feketében venni, csak piros vagy kékben, most külön sisakpántot se lehet már raktárról/normális áron kapni).

De most nézegettem és látom hogy le vagyok maradva mert már fél éve megjelent az új Roam 3 (amit még szinte senki se forgalmaz az Amazon-on kívül). Számomra az is újdonság hogy május végén bejelentették az együttműködést a szintén hasonló akciókamerákat gyártó Ion-nal, ami szerintem gyakorlatilag azt jelenti hogy az Ion megvette őket a tárcájukért/szabadalmakért, de úgy néz ki (egyelőre?) tovább futtatják a Contour nevet a felsőkategóriás kameráknál. Az Ion is hasonló formátumú kamerákat gyárt, csak szerintem technikailag gyengébbek. Úgy vélem hogy a Contour-nak nem volt sok pénze az újraindulás után és nem voltak nagy befektetések/fejlesztések amig próbáltak egy vevőt találni. Remélhetőleg a két cég együtt bírni fogja a GoPro féle iramot, meg a kínai konkurrenciát ár szempontjából. Egy kicsit emlékeztet az AMD vs. Intel csatára.

Miközben a GoPro nemcsak marketingben nagyokat lép (Hero 4 Black: 4K@60 Hz), a Roam 3 egy kis továbbfejlesztés a 2 éves Roam 2 technológiájához képest, ami amúgy nem baj mert szerintem azon az áron még mindig a legjobb csomagot, talán minőséget is nyújtják (ajánlott új ár megint $200 (~55e Ft), külföldön most lehet 40e Ft körül lecsapni Roam 2-re, de itthon láttam nyerészkedő "utolsó darab ha nagyon kell" árakat 90e körül is).

Konkrétan megnővelték a vízállóságát 1 méterről 10-re, valamivel jobb lett a képminőség (14,5 -> ~18 Mbit) és jobban teljesít kevés fénynél. Emellett hozzáadtak egy útközben kapcsolható fényképüzemmódot és egy belső kapcsolót amivel 2 otthon beállított üzemmód között lehet váltogatni (pl. 1080p25 vs. 480p60 vagy 720p30 vs. 3 mp-ként fénykép). Ezen kívül csak néhány kissebb dolog változott (szélesebb bemélyedés az SD kártya jobb hozzáféréséhez, 1/4" lyukhoz plusz orientációs lyuk, kapcsoló felülete (és kis blokkoló kapcsolója) kicsit más). A mikrofon tompult a vízhatlanság növelése közben, ami ha más nem változott nem feltétlen jó dolog (van érzékenységi beállítás amivel lehet kompenzálni, de ezzel a nem kívánt zajt is visszaerősíted, csak mindent kevesebb felbontással/dinamikával, mert tompább az alapanyag). Ha ez neked nagyon fontos akkor régebbi tipusokhoz van a Youtube-on mikrofon sufnituning (szét kell szedni és kivezetni egy pár drótot).

Hogy mi lesz az Ion támogatásával nem lehet tudni, de legalább van esély Roam 4-re, jobb felbontással, fényerővel, mikrofonnal, remélhetőleg a késöbbiekben optikai stabilizációval, és persze továbbra is (GoPro relatíve) méltányos árakon. Mindenesetre aki eddig a Roam 2-vel szemezett, annak úgy néz ki addig is lehet ajánlani a Roam 3-at. Ha a maximumot akarod és a pénz nem számít akkor marad a GoPro 4 Silver/Black, de úgy néz ki egyre nagyobb a konkurrencia új gyártóktól is.

Összehasonlítások:
Contour Roam 3 vs Roam 2 vs Roam 1 HD
Contour Roam 3 Helmet Camera Full Review



#32
Sandman

Sandman

    vendég

  • fórumtag
  • 430 hozzászólás

Ma kipróbáltam, WIFI nélkül, bekapcsolt GPS-szel, kb. 1:45-öt bír. Elképzelhető, hogy van még paraméterezhetősége, amin variálni lehet, de szerintem ezzel kb. hozza a gyári adatokat.

Köszi az infót!



#33
(ex)Cat

(ex)Cat

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 357 hozzászólás

Szemeztem egy ilyennel korábban. Mennyi ideig bírja az akksi?

Ma kipróbáltam, WIFI nélkül, bekapcsolt GPS-szel, kb. 1:45-öt bír. Elképzelhető, hogy van még paraméterezhetősége, amin variálni lehet, de szerintem ezzel kb. hozza a gyári adatokat.


  • Sandman kedveli ezt

#34
(ex)Cat

(ex)Cat

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 357 hozzászólás

Szemeztem egy ilyennel korábban. Mennyi ideig bírja az akksi?

Fogalmam sincs. Pont azért adom el, mert nem használom. Összesen talán 4-5 alkalommal kapcsoltuk be, akkor is csak max 20-30 percre, szóval nincsenek mérvadó adataim.



#35
Sandman

Sandman

    vendég

  • fórumtag
  • 430 hozzászólás

Vedd meg az én Sonymat és boldog leszel vele. :)

Szemeztem egy ilyennel korábban. Mennyi ideig bírja az akksi?



#36
(ex)Cat

(ex)Cat

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 357 hozzászólás

Ismét kameravásár, nem feltétlen csak bringázáshoz, ezért is vagyok dilemmába.

 

Vedd meg az én Sonymat és boldog leszel vele. :) 



#37
mgy

mgy

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.091 hozzászólás

Figyi,

három hozzászólásodból négyszer linkelted ugyanazt a boltot, cserébe tavaly október óta nem tudsz eldönteni egy filléres kérdést.

Szerinted nem vágja mindenki, mit csinálsz itt valójában?

Ismét kameravásár, nem feltétlen csak bringázáshoz, ezért is vagyok dilemmába.

Kodak PlaySport Zx3 vs. SJCAM SJ4000

avagy Megaakciókamera vs Giantsportkamera

 

Mert árban ugyanaz, tudásra ugyanaz, külsőre elég más a kettő, meg talán a beszerezhető kiegészítők tekintetében.

De eléggé a Kodak felé hajlok az ergonómiája miatt. Búvárkodni meg úgysem akarok...

 

Így talán könnyebb:)

SJ4000

http://www.kodamedia...-vizallo-tokkal

Zx3

http://www.kodamedia...llo-akciokamera

 

:unsure:


mgy módosította - 2015. március 19. - 10:13

  • Sandman kedveli ezt

#38
solla

solla

    újonc

  • fórumtag
  • 3 hozzászólás

Ismét kameravásár, nem feltétlen csak bringázáshoz, ezért is vagyok dilemmába.

Kodak PlaySport Zx3 vs. SJCAM SJ4000

avagy Megaakciókamera vs Giantsportkamera

 

Mert árban ugyanaz, tudásra ugyanaz, külsőre elég más a kettő, meg talán a beszerezhető kiegészítők tekintetében.

De eléggé a Kodak felé hajlok az ergonómiája miatt. Búvárkodni meg úgysem akarok...

 

Így talán könnyebb:)

SJ4000

http://www.kodakmedi...-vizallo-tokkal

Zx3

http://www.kodakmedi...llo-akciokamera

 

:unsure:



#39
torma99

torma99

    vendég

  • fórumtag
  • 182 hozzászólás

Sziasztok!!

 

Van valakinek Garmin Virb Elite cam-ja???

Volt, de eladtam, szívesen válaszolok a kérdéseidre.


alkdefohij.png


#40
simon23

simon23

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 948 hozzászólás

Sziasztok!!

 

Van valakinek Garmin Virb Elite cam-ja???


Ridley Noah Fast