Eredmény 1-5 / 5

Téma: X-Fusion

törzsvendég zscs avatarja
    Regisztrált
    2010-09-13
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    1.000

Post X-Fusion

Az elmúlt években rendre jelentek meg fotók és videók nem csak az X-Fusion tagokról, de az első prototípus X-Fusion teleszkópokról egyaránt. Egy ideje már elérhetőek a piacon: egészen versenyképes áron kaphatóak, ami főleg ahhoz képest meglepő, hogy teljesen fém belső alkatrészekkel szerelték őket. A tesztek is bíztatóak, alább linkelni fogok néhányat. Mivel külföldi webshopokból egy ideje már rendelhetőek, feltételezem, hamarosan életre kelhet ez a topic - én speciel kíváncsian várom az első hazai tapasztalatokat!
    A cég oldala: ::.. X-Fusion Performance Shocks and Suspension Forks ..::
    Bikerumor review (29.06.2011): Review: X-Fusion Velvet RL 130 suspension fork - Bike Rumor
    Bikeradar review: X-Fusion Velvet RL120 Suspension Fork Review - BikeRadar
    Továbbá nagyon jól szerepelt a Velvet RL villa a német Bike Magazin 1/2011 és a MountainBike Magazin 2/2011-es számában.

vendég
    Regisztrált
    2011-11-15
    Üzenet
    13

Alapbeállítás

Engem is érdekelne első-hátsó, de sehol nem találom, csak ebikon vengeance villát (legalább is ez érdekel). Ha van valahol O2 rugóstag(állítólag csak azkapható itthon), arra is kíváncsi lennék. Ha lesz időm, megnézem a linkeket is.
    Nyitottam egy enduro építés témát, mert ebben a kategóriában keresek, de meglehet, hogy törölni fogják.

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.454

Alapbeállítás

Velvet RL QR 15
    első kilométer tapasztalatok:
    - jól néz ki, igényesen megmunkált levegő szelep kupak, csillapítás tekerentyű mely 30 lépésben állítható nagyon könnyen tekerhető szép nagy gomb.
    - Út állítás belülről 80-100-110-120-130 (nekem végül is 110mm lett)
    - 9mm-es villához viszonyítva nagyon merev, érezhetően könnyebben, pontosabban irányítható pláne fékezés közbeni gyors kormánymozdulatoknál egyenetlen terepen.
    - a fék máshogy fog (Jobban)
    Csak egy HHH kört mentem (Jablonka utca-köz, Harsány Lejtő, Virágos nyereg,Reptér feletti út {telis-tele patanyommal} Árpád kilátó, Fenyőgyöngye, Szinti út, Harsány lejtő.
    Indulás előtt sag beállít 20%-ra csillapítás középre és indulás.
    A Virágos nyeregnél ráfordultam a reptér felett elmenő útra amit nagyon széttapostak a lovak patái itt gyorsan vizsgázott a teló, rászolgált a nevére. Itt és a Harsány lejtőn is rendesen megküldtem és marad még 35mm amit még nem használt ki.
    Eddig teljesen elégedett vagyok vele ha az árát is figyelembe veszem akkor jelen pillanatban verhetetlennek tűnik. Ha nagyon nem vagy grammániás azaz nem zavar 200-250gr + súly és teló váltás környékén vagy akkor QR-es telót vegyél ha nem akarsz sok pénzt kidobni rá akkor a Velvet jónak tűnik.
    Remélem 2 év múlva is ezt mondom.
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

törzsvendég tbence avatarja
    Regisztrált
    2003-06-26
    Lakhely
    Nyíregyháza,Budapest
    Üzenet
    252

Alapbeállítás

29er villa elérhető itthon?

fórumfüggő zeezoltano avatarja
    Regisztrált
    2008-05-30
    Lakhely
    Gyál
    Üzenet
    4.454

Alapbeállítás

Itt érdeklődj, ők a hazai forgalmazók.

Cégnév: MR Projekt Bikes Kft.

Ügyvezető: Mutier Riád

Adószám: 23336971-2-09

Cégjegyzékszám: 09-09-021010

Székhely cím: 4032 Debrecen, Jerikó u. 25. (kizárólag postai elérés!)

Telefonos ügyfélszolgálat:: +36-70/318-31-78, Hétfő-Péntek 10-17 óráig
    Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
    Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •