A folytatás...
A folytatás...
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
Rendben rob, thx. Akkor lehet, hogy annyira mégsem eröltetem... A teló az, ami elég fontos nekem. Majd megpróbálok spórolni a többin. De akkor mi legyen?! Ejjj...
Eredeti szerző: Zap
hát figy: szerintem a psylo-t kellene nézegetned. qr20 abból is. összecsavarva 90-re.
kisbiciklibe jó az, ha nem küldöd keményen. ha keményen küldöd, akkor dj3/dirt jam. pont arra vannak, hogy túléljenek, (built to resist) és nem arra, hogy szépen mozogjanak
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2013 - 141Mb, letölthető idekattintva
Cube nagykatalógus 2013 - 98Mb, letölthető idekattintva
ha meg van píz akkor jumper?
vagy annak az utódja
de ha nincs annyi.. hmm
akkor tényleg csak a nemmozgómarzó marad
a psylóta elég könnyűcske és nem éppen erős..
Jumper mi? És az mi, hogy van píz?
Eredeti szerző: Zap
sherman jumper. picit drága lesz az neked, kb sherman árban mérik.
Tud valaki vmit a Sr Suntour Rux telóról gyakorlatban?
Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:
Találtam az egyik boltban 35ért egy Hungary:A teleszkópot. Valami 1300-1400 gramm körüli katalógussúlyt mondott rá a boltos. (A pontos típust nem tudom)
Tudnátok tanácsot adni, hogy érdemes-e egy ilyenbe beruházni vagy sem?
Illetve a cégnek van weboldala?
fújjátok fel relatíve magas nyomásra
aztán ha 1 hétig tartja a nyomást akkor yócska
Roger ! Fuss, ha kedves az életed !! Meg ne vedd ! Azért olyan olcsó, mert meg akarnak tőle szabadúlni, hátha valaki bedől a szép formának. Gondolkozz, közel Sid v. Skareb súlyban van féláron. Jani bácsi Perbálon ügyesebb mint a Manitou v. RS !!?? Csomó eltört, összeesett túra közben (levegő elszállt) , haveré tök szarul mozgott,....... Bármit, csak azt ne. És boltos haver is lebeszélt. De te döntesz !!
Ezt is elolvashatod:
Hungary:A Center X
Legutóbb marton módosította; 2006-01-12 - 16:52.
Marci
na igen a hungaria projekt is szebben indult, mint ahogy vegzodott...
en is kerulnem inkabb. Nem hallottam meg olyanrol, ami hosszutavon megbizhatoan mukodott volna. Minden tiszteletem a Janibacsie, de akkoris.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
vásároltam szilikonsprét teleszkóp ápolás céljából. (RS Pike)
mi a helyes eljárás? becsúszokon "végigfolyatni", vagy a szimeringhez nyomni vagy ?!
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
szeritnem fújj a becsúszóra, egy finom ronggyal töröld át, utánna meg a ronggyal töröld meg a szimeringet... én így szoktam igaz nekem nem rs m vanEredeti szerző: Lord_Leslie
Csak a hülyék tartanak rendet...
a zsenik átlátják a káoszt
becsúszót nagyjából felesleges fújod, mert 1 fém, tehát a szilikon semmit nem ápol rajta 2 csak a por tapad rajta jobban. szimmeringet érdemes ride után nedves ronggyal tisztára törölni és utána befújni szilikonnal.
Helló!
Legelső teleszkópvásárlásom előtt állok,és szeretném a tanácsotokat kérni.
Sajnos eléggé limitált keretből kell gazdálkodom,szóval olyan 20-25 ezer közötti telók között keresgélek.
Néztem a RS '06 judy j2-t eddig ez tűnik a legszimpatikusabbnak.
Valami véleményetek van róla?Esetleg hasonló árban valami ami jobban bírja...
Előre is köszi a segítséget!
figy mond meg mire kell a villa
mert pl a judit az egy mondjuk konfort növeló túra villa
Sex is not the answer.Sex is the question.Yes is the answer
http://megatron.blog.hu/
Hi!
Hát igazából semmi konrét stílust nem művelek egyenlőre.
A teló valami nagyon lightos dh-ra kellene,némi belvárosi ugrabugrálással(tehát csillapítás kellene bele,hogy ne koppanjon mikor megemelem az elejet)...
Egy Mali boa-ba kellene ,ha ez ad némi támpontot...
ha brutalkodni fogsz vele, akkor tutira nem az elegedett felhasznalok taborat fogod erositeni egy ido utan. mert meg fogod gyilkolni.
mondanam, hogy vegyel valami hasznaltat, de ennyibol meg hasznaltba se kapsz igazan strapabiro telot.
szal sztem gyjtogess meg. telre ugyse kell telo, tavaszra ha lesz kicsit tobb manid, majd vegyel egy jobbat
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Ha mar ilyen olcson veszel villat, akkor semmikepp se levegoset vegyel. Ebben az arkategoriaban nem valoszinu hogy tartos lesz. 50e folott erdemes csak levegos villat venni, az alatt nem nagyon.
Brutalkodasra pedig hiaba keresel ennyiert, nem fogsz olyat talalni amit hasznalni is lehet, vagy oriasi mazli kell hozza.
35 korul mar szelesebb a valasztek a hasznalt villak kozott, en is azt javaslom gyujtogess meg.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
Itt:
http://biker.hu/?m=21&kat=Judy%20sorozat
azt írják,hogy a rúgózás spirál rúgó,tehát nem levegős.
Vagy nem ilyen egyszerű?