525 -os alapbol pm -es, de gyarilag IS -es adapterrel adjak, vagyis minden telohoz jo.
160 -assal mindent lehet hasznalni, a Kingpin Deore fekkel szerintem siman birja a 200 -as tarcsat.
525 -os alapbol pm -es, de gyarilag IS -es adapterrel adjak, vagyis minden telohoz jo.
160 -assal mindent lehet hasznalni, a Kingpin Deore fekkel szerintem siman birja a 200 -as tarcsat.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
igen csak nekem azt mondták hogy a kingpin 180-as vagy 185-ös tárcsával lehet csak használni minimum.
én 203-as tárcsával használnám rajta a deore-t.
azért kérdem hogy 1 síkban van e a 2 cucc mert nekem volt 1 clara-m aminek magasabban volt a felső csavr helye.
akkor mér azt kérded, hogy mekkora a minimum tárcsaméret?Eredeti szerző: dzsotty
![]()
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
Informacioehsege van![]()
![]()
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!
azért mert akitől veszem a tárcsát annak pm-es 160/203-as adpterje van és hogy nekem az jó lenne e.
mert ha alapból a kingpin 185-ös és ráteszem a 203-as adaptert akkor 25mm-el kintebb lesz a pofám a tárcsától és azthiszem úgy a fékerőm nem lesz valami fantasztikus!!!
LOL
érti?
alapból 160-as, tehát jó lesz a PM-PM 160/203-as adapter.
A telómban már cseréltük az o-gyűrűt is.A levegő a váll és a becsúszó találkozásánál megy ki.Próbáltunk tömitést is de nem nagyon akart sikerülni.
Egy darab értelmes véleményt nem lehet találni a dolgokról. Borzalom. Muszály valakit kerítenem, akinek van Dirt Jam Pro-ja...
Eredeti szerző: Zap
nehéz, olajos csillapitású acélbecsúszós olcsó marzocchi. mondtam már, hogy nehéz? az. nehéz.
kb mint egy sima dj3 csak olcsóbb a bele. de ez is kb annyit és ugy mozog, mint a 2004-es dj-k. (vanakinek sz*rul és keveset, van akinek nagyjából 80-90-et a 100-ból.)
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Folytatás pedig ITT.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook