Lenne 1 kérdésem! Holl lehet jól velatív olcsón működő telót kapni! Valami Z1, Z2, esetleg Z3-ra gondoltam, vagy HI-5-re, vagy ilyesmik! A lényeg, hogy 100 körül mozogjon legyen benne valami scsillapítás (jó lenne nyílt olaj) és hogy ne mennyen még szét az 1. kövön!
Hali!
Bár a tudatlanság szennyes árkában négykézláb botorkálok, és iszonyatosan kezdő vagyok ezen a szinten, a Zemplén 50-en megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy kéne 1 teló a merev villám helyett. Baráti jótanácsra hagyatkozva bevásároltam 1 sr-Suntour ULR-t. (nyílt olajfürdő+rugó az egyik szárban, elasztomer a másikban; 80mm-es). Állítható olaj csillapítás + mindkét oldalt előfeszítés.
Mint ahogy fent vázoltam most kezdtem ezen sportot, nincs túl nagy tapasztalatom, de az eddigi eredmények nagyon biztatóak. Kb-200Km-t tekertem (sajna csak itt az alföldön) de eddig csak pozitív a megitélés. Kicsit keménynek tűnik, de a használat során folyamatosan puhul. A legközelebbi hegyi túrán keményen letesztelem, és ha érdekel valakit közzéteszem tapasznyalataim.
ps:A súlya papiron 1500g (valóságban 1690g) és kb 65000HUF
Helló!
AZért a 65000 pénzt szerintem nem mindenki engetheti meg magának(pl jómagam), így tudom ajánlani a Suntour DC7600-at, dupla vállas királyul csillapít, jól néz ki és csak 20000 pénz.
Lehet, hogy nem a legjobb, de nekem teljesen megfelel, bár még csak két hete nyomom a kerózást.
Kislust
Most néztema neten InSync telót.Echo nevű 80-at mozog,nyílt olajfürdős,
Tud valaki árat róla?
baliba: Szerintem 65000HUF-ért lehetett volna már márkásabbat venni.
Garancia: Említettem, hogy kezdő vagyok a szeren.
Szétnéztem a piacon, de ami "ennyit tud", márkásabb névvel sokkal drágább. Bár lehet, hogy én voltam túl szűk látókörű.
Mellesleg nekem ez konkrétan 57000HUF-ba került újonnan garanciával.
Továbbá lehet, hogy butaság, de én motorkerékpár teleszkópokból indultam ki, és az ott összegyűjtött tapasztalatom alapján mérlegeltem. Tudom, hogy nem 1 kategória a két dolog, de abban meglehetősen otthon vagyok,
tehét némi elképzelésem van (volt), hogy mit várjak egy gátlótól, még ha "csak" egy biciklibe kell is.
Ettől függően minden építő kritikát elfogadok.
Baliba szólt, de minek ![]()
Az lenne a kérdésem, hogy az a tárcsafék szabvány ami most is van mikor teredt el? (98,99,00,01???) És hogy a régebbi telókon lévő bigyókra hogy lhet felfogatni sz újabb tárcsákat???
??? ??? ??? Hol lehet nálunk, itt kishazánkban Rond/Magura telókat kapni?
(Remélem még nem untok, és valamikor válasz is jön! )
major,
sehol ! esetleg egyedileg behozott darabokat ki lehet fogni, de én ilyet még nem láttam. hallottam olyat, hogy a Magura forgalmazó Mali-nál nem is tudják, hogy ilyen telók vannak.
german: hol is hallottad?
üdv: grrr
Nagy kér, pedig egész jó cuccaik vannak egész jó áron! Amúgy pont ma láttam Hungari:A telót (azt ami a Mag-ban van) 85 helyett 59-ér! És tényleg nagyoon állat! ;D
Az Insync Echo 728-ra gondoltál?
Az 75.000 körül van. De mintha az 125 mm-t mozogna....
;D
Az ténylag szép darab! ;D (Insync Echo 728) DE hol lehet Bp-en kapni ??
60-65 esetleg 70e körül nagyon vennék valami Z1 szintű telót! Használt z1-est nagyon szívesen! Esetleg valami mást is! Elég sürgős lenne! Ha tudtok valahol boltban ilyesmit, akkor írjatok légyszi! ![]()
JAJAJ! Kihagytam, hogy mindenképp Nyílt olajfürdő, és nem levegő!!!!!!!
A Probike-ban van egy darab Quake Air O24U. Egyébként elvileg a Mali-nak kellene forgalmaznia őket, gyakorlatilag pedig azt sem tudják, hogy létezik ilyen (telefonon beszéltem velük még régebben).??? ??? ??? Hol lehet nálunk, itt kishazánkban Rond/Magura telókat kapni?
(Remélem még nem untok, és valamikor válasz is jön! *)
Én most személy szerint nagyon várom, hogy mit mond a BikeMag a Suntour MG ULR II disc-ről. Már a honlapon kinéztem magamnak http://www.srsunour.com, de ez most éppen Under construction.
Dear rob!
Szerény személyem már közel 1 hónapja "aktívan " használja a fent nevezett suntour MG ULR-t. Bár nekem nem a DISK version van, de csak a fék felfogatással több, és 15mm-el többet mozog.
A belseje megegyezik mindkettőnek. Bár már írtam valahol, ??? ;D
Hol láttad a Hungary:A-t? Miért 59, használt volt? Szétzúzta valaki?