köszi, de engem a 2012-es érdekel.
suntour nemetorszagot kell zaklatni ilyen ugyben. ha nekik van akkor a Neuzer tud rendelni neked szerintem
ha nekik sincs, akkor valoszinuleg meg nem is indult be a termeles. holnap ra tudok kerdezni ha gondolod
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
megköszönném. ebayen szoktak feltűnni az ilyenek először, valahonnan távolkelet felől... de eddig még ott sincs semmi.
kerultek mar elo SF12 modellek, XCR es Epicon vonalon, de Duroluxot eleg keveset adunk el, szal abbol max evente 1-2szer rendelek.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Sziasztok
az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet szétszedni a suntour xcm-v3-at mert a jobb láb alján lévő csavar (hatszögletű ez nem imbuszos volt) nem akart megmozdulni
egyáltalán szét lehet szedni ha igen akkor mit érdemes rajta megcsinálni (karbantartás)
SR Suntour SF10 Epicon RLD tapasztalatok megosztása több mint 1év használat után:
Először is első használat előtt szétszedtem,kimostam a gyári zsírt,majd pótoltam Motorex-Manitou Prep-M zsírral,a szimmeringeket szilikonzsírral kentem,mindkét lábba 15ml 10w-s olajat raktam.
Eltelt közben egy év,használat közben hibát nem mutatott a teló,levegőt nem engedte el,lock out kar jól működött.
Több mint 1 év után szétszedtem,abból a szárból amibe az olajpatron van,szétszedéskor opálos tiszta nagyon sűrű anyag folyt ki(az olaj és a Prep-M zsír keveréke)a másik szárból viszont az anyag ami kifolyt az fekete volt(ez is a rátöltött olaj volt de a szárban lévő felhasznált alu anyagok miatt színeződhetett el),de nem volt szemcsés vagy koszos.
Olajpatron nyomórúdja szépen mozog,a szimmeringeknél sem volt semmi kosz vagy rendellenesség.
A fentebb leírt karbantartási műveleteket újra megtettem,teló összerak és továbbra is öröm.A 43e ft-ot bőven behozta amit kiadtam érte újonnan.
Az RS Revelationomba meg már ilyenkor(1éves kora előtt!) komplett Motion Controlt kellett cserélni garanciába mert nyomta az olajat a villaszár tetején magából....
Sztem jó vétel volt,nekem tökéletesen megfelel hazai xc,maraton,és túrázási felhasználási területre,és nem 45kg vagyok.
Remélem segítettem a tapasztalat megosztásban.
Legutóbb freeride96x módosította; 2012-03-17 - 03:23. Megjegyzés: Szövegkiemelés
Itthon milyen 29er Suntour teló kapható raktárról? Ha jól tudom most jött szállítmány (csak boltos haver nem bírja utolérni a forgalmazót)
Sziasztok!
1-1/8 Duroluxot keresek egy ideje, és most találtam 2012-est egy taiwani webshopban, pofátlan áron. (84000 postával) Ez valami csapda, vagy szerintetek rendelhetek innen?nem tűnik lehúzós oldalnak, a kiszállításra viszont 3hetet írnak..
Suntour Durolux RC2 20QLC Suspension Fork
itthon csak régebbi évjáratú és tapered nyakút találtam, 115k huf körül
Hello
suntour axon rld (2010es vagy 11es) mehet 180as tárcsával? Nem zúzós lejtőzés, inkább csak tempós túrázgatás a felhasználási terület. A suntour oldalán nem találtam erre infót, pedig az összes többi telóhoz oda van írva a specifications-be.
[QUOTE=roar;1159579]Sziasztok!
1-1/8 Duroluxot keresek egy ideje, és most találtam 2012-est egy taiwani webshopban, pofátlan áron. (84000 postával) Ez valami csapda, vagy szerintetek rendelhetek innen?nem tűnik lehúzós oldalnak, a kiszállításra viszont 3hetet írnak..
Hali
Ha jól tudom 60ezer forintig vám mentes, de az fölött már vámot kell rá fizetni, főleg h nem EU országból jön majd. Ennek néz utána, mert ha még erre rárakod a vámot, máris nem lesz olyan jó áron :S
Hali
Hát ahogy nézem ebből van átütős is, meg sima gyorszáras.
Ha átütős akkor alap h bírni fogja, de szvsz a gyorszáras is simán kéne h tudja!
http://www.testbike.hu/velemeny/elso...rld?rvid=22816
Ha elolvasod Ő pl 203 massal használta, és nem volt semmi gondja.
Ha már ilyet kérdez miért nem nézitek/külditek a gyári oldalra az hogy "bírnia kell" az azért nem elég megbízható technikai tudás.
Egyébként bírja 185-ig
SR SUNTOUR Cycling
Alul van az owners manual EN PDF
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Nem tudom, hogy a 60000,-Ft összeget honnan vetted. Itt lehet megtekinteni a nem kereskedelmi forgalom értékhatárait, ami egyébként EUR értékben van meghatározva. Vám- és Pénzügyőrség
Fontos dolog: előfordulhat, hogy értéke alapján vámmentes az adott áru, viszont nem mentes az ÁFA fizetési kötelezettség alól, és ez a súlyosabb összeg.
Gyakorlati tapasztalat ~6000ft-ig vám és áfa mentes, ~42.000ft-ig áfa mentes a bringás cuccok. +ha már vámköteles akkor van vám eljárási díj és tessék figyelembe venni hogy a szállítási költség is hozzáadódik az áru értékéhez a vámolsnál.
pl
cucc 40000ft
szállitás 5000ft
vámalap 45000ft a vám legyen 10%
vám 4500ft
vám illeték legyen 2000ft
Áfa alap 47500ft
Áfa 27% 12825ft
Teljes ár 60325ft
Sziasztok!
Régi kerékpárom eladásra került és most szedem össze az újhoz az alkatrészeket. Olvasgattam a Suntour-ról és a régebbiekről elég sok volt a negatív kritika. A mostani típusok már megérik a pénzüket? Konkrétan ezzel a villával szemezek : SR SUNTOUR Cycling
Vélemények pro/kontra?
Előre is köszönöm: Tyler
Szia
Igen a vámot kihagytam a matekból, de a webshopnak küldött emailre se nagyon reagálnak úgyhogy hanyagolom inkább
A GObiker, Motorradtouren, Motorradreisen, Bikertouren, gefhrte Motorradreisen, gefhrte Motorradtouren, Siegerland, Westerwald, Sauerland -n viszont van már 2012es is, csak az 140 postával.
árulnak 2010est is 100ért, bár lehet megéri a +40ezret az új amiben van már low/high speed kompresszió is
ezt a gobikert nem tudom honnan szedtem, a lényeg a Go CYCLE - premium bicycles and components)
Nézd meg ezeket is é nagyon megvagyok vele elégedve
Bikediszkont
A 2012 es Velvet RL2 DLA már kívülről útállítós azt nem tudom mikortól árulják, de forgalmazónál rákérdezhetsz.