Oldal 3 / 52 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 1026

Téma: SR Suntour

törzsvendég Facs avatarja
    Regisztrált
    2006-01-10
    Üzenet
    475

Question 1 kérdés

A duro telókon a bal állítócsavar csinál is vmit vagy csak dísz? Már csak azért mert asszem a bal lábban nincs is rugó! Akkor meg mit lehet vele állítani?

Freegetruth avatarja
    Regisztrált
    2006-01-02
    Lakhely
    Pécs
    Üzenet
    7

Alapbeállítás

Nos a Duro-ban mindkét oldalon van rugó, tehát mindkét oldalon az előfeszítést lehet állítani. Van róla robbantott ábrám, ha kell akkor szólj!!

Regisztrált
    2006-01-10
    Üzenet
    475

Lightbulb

Thx. Megtaláltam én is.

vendég Soto avatarja
    Regisztrált
    2006-06-29
    Lakhely
    Bp., budai hg.
    Üzenet
    106

Alapbeállítás

Sziasztok! A véleményetekre/tudásotokra lenne szükségem. Egy 18"-es Cro-mo Mongoose Rockadile váz elbír egy 130mm-es rugóútú RUX/Duro villát? Előre is köszi...

fórumfüggő xenium avatarja
    Regisztrált
    2005-03-29
    Lakhely
    Pécs
    Üzenet
    3.244

Alapbeállítás

Én saját szubjektív véleményem a 100 MM es verziók között kellenne kutakodnod...
    Asszem nincs azon semmi felülhegesztes megerősitésként, de javits ki ha tévedek...

Én nem raknám bele.
    Sei, soku Si.

vendég Soto avatarja
    Regisztrált
    2006-06-29
    Lakhely
    Bp., budai hg.
    Üzenet
    106

Alapbeállítás

Igazad van, nem bírná el a váz geometriája, 100-es telót fogok bele venni. Köszi

törzsvendég czpetike avatarja
    Regisztrált
    2006-06-07
    Üzenet
    265

Alapbeállítás

SR Suntour XCR 80mm-es teleszkópot vásároltam a közelmúltban, kinek mi a hozzászaglása?

Regisztrált
    2006-01-10
    Üzenet
    475

Question

Kipróbáltam a minap egy ruxot. Hát gyerekek le a kalappal!
    Ez már teló!
    Kapott rendes szimeringeket fasza csillapítást és a levegőt sem engedi el.
    Sár, eső nem árt neki. Merev,bár kár h nem átütős. Nagyon ott van, vegyétek.
    A durom sem rossz de kicsit olajosan csúszósan hagyja az egyik becsúszót (pont amelyikben nem a csillapítás van) , bár az olajat nem ereszti. Most cseréljek szimmeringet?
    1 éves a teló,alig kapott még piszkot,sarat és vizet.
    Amúgy mennyibe lenne egy szimmeringcsere ? Akkor már új olajat is tetessek bele?

fórumfüggő xenium avatarja
    Regisztrált
    2005-03-29
    Lakhely
    Pécs
    Üzenet
    3.244

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Freegetruth
    Nekem is xcp 75 lo-m van. Én kicsit átalakítom. Nyílt olajfürcsit teszek bele. Kiszedem a jobb szárból az olajpatront, és behegesztetem a becsúszó végét, majd egy lyukat fúrok rá. Mivel csináltattam egy hosszab nyomórudat (2cm-vel hoszabb) ezért a másik gyári nyomórudat teszeb az olajos, jobb oldali szárba felkoppanás gátló nélkül. A nyomórúd, és a kis lyuk küzött fog az olaj áramlani. A másik szárba teszem a nagyobb nyomórudat, felkoppanásgátlóval együtt. Itt marad a gyári nagyrugó, és az előfeszítés állító. A másik szárba rakok én is egy csináltatott kupakot, és még veszek mindkét szárhoz normális szimeringeket. Így lesz egy 10 centit mozgó, olafürdős telóm.
    Erdekelne ez az csillapitas otlet, kicsit bovebben kifejthedned, mekkora lyuk meg mennyi olaj, ja es ha megcsinaltad akkor menettapasztalat!?

FACS:

Szimmeringet kerdezd meg ahol vetted, otthon megfelelo celszerszam nelkul ne alj neki, az olajjal meg lehetne meg erzekenyebbe tenni, ha mar egyszer szetszeded/ik.

CZPETIKE:
    hasznald egeszseggel
    Sei, soku Si.

Regisztrált
    2006-07-18
    Üzenet
    3

Alapbeállítás

csá
    tudtok vmit a suntour rux ról?

mert lehet h ilyet veszek
    kösz
    zsír

Regisztrált
    2006-01-10
    Üzenet
    475

Cool

Hát vazz ottvan 2-vel fölötted.
    Amúgy még annyit h rá van írva : "not for DH extreme freeride! Only for cross country and all mountain use!

Le kell szarni....max ha eltöröd nem cserélik ki, de nem fogod eltörni.

Dömdödöm Rave_Ace avatarja
    Regisztrált
    2001-08-30
    Lakhely
    Világvégesarkonjobbra
    Üzenet
    3.201

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Facs

Le kell szarni....max ha eltöröd nem cserélik ki, de nem fogod eltörni.
    És végül is a fogászat is ingyen van...
    tudjátok az a baj amíg az ember gyerek, nem látja az összefüggéseket, ha eltörik, nem feltétlen úgy törik, hogy egyszer csak szétpattan álló helyben te meg észreveszed: Vazze eltört:O
    Hanem mondjuk egy elbaszott érkezéskor törik hirtelen, és te jó nagy sebességgel a fogaiddal csillapítasz. na azt tuti nem cserélik gariban

Regisztrált
    2006-01-10
    Üzenet
    475

Cool

Igaz,igaz.
    De figy 32mm acél becsúszók, erősített alu váll, acél nyak, erős, vastag alu-magnézium lábak... namost ez hol a fenébe törne? (persze sosem lehet tudni...nekem is eltört már 3 acél nyak de azok gagyik voltak)
    Egy dirt-laza freeride felhasználást simán bírna egy csavaros aggyal. A gyártó honlapján meg freerájdhoz ajánlják...a telón lévő matrica meg ugye nem...mostakkkor "döncseelaparaszt". Aki meg "frírájdol" ne a "bézbólsapi-napszemcsi" kombót hordja hanem húzzon fullface-t!

vendég Smallfont avatarja
    Regisztrált
    2006-05-20
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    74

Alapbeállítás

Nekem meg azt mondták az ebike-on, hogy a RUX az Dirt-Freeride villa... Szóval akkor most mindenki mond mindent. A kérdés az, hogy a Durot-azt mire tervezték? Az se gurulásra van. De a RUX az még vadabb mint a Duro és azt ne zúzzuk? Hát akkor hogy is van ez kérem szépen? Én is Ruxra pályázom éppen a következő hónapban. És mellesleg RUX teló van az új Konákban. És ezek a Konák nem CC bicók ahogy én azt elnéztem ... Nekem 1 Hardy-ban fog figyelni ha minden jól megy. De ha valaki tud jobb ajánlatot adni DIRT-Freeride telóra jó áron akkor azt meghallhatom.. De én a Ruxban bíznék. Mellesleg ez a Suntour csúcskategóriás teleszkópjainak egyike. Sztem Max annyi baja van neki, h SR Suntour van ráírva. Várom a véleményeket vagy az ellenvéleményeket.
    *

Hajzer win avatarja
    Regisztrált
    2006-07-24
    Lakhely
    Heves megye,Nagyvisnyó
    Üzenet
    6

Alapbeállítás

eger ben az aranyküllő bringás boltban vannak jó telók?? mert most vennék vmit és mennyiért?
    Aki másnak vermet ás az sírásó!
    Nyugalom, a hosszú élet ritka!
    Úgy jóllaktam, mint macskát szarni!

Mew
    Mew offline
    törzsvendég Mew avatarja
    Regisztrált
    2006-01-12
    Lakhely
    Mezőkövesd;Eger;Miskolc-NME;albi
    Üzenet
    392

Alapbeállítás

Ember...te ezt hol nézted ha konákat rux telokkal rakják össze???Sztem nem is fogják egy ideig gyárilag azzal szerelni--sztem ez nagy baromság-
    viszont nemtom h mennyi pénzt szántok a telóra,de én megpályáznék egy drop off comp-ot akciosan 50-52 e hufért,ha lehet még kapni egyáltalán....sztem sokkal jobb és biztosabb

vendég Smallfont avatarja
    Regisztrált
    2006-05-20
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    74

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Mew
    Ember...te ezt hol nézted ha konákat rux telokkal rakják össze???Sztem nem is fogják egy ideig gyárilag azzal szerelni--sztem ez nagy baromság-
    viszont nemtom h mennyi pénzt szántok a telóra,de én megpályáznék egy drop off comp-ot akciosan 50-52 e hufért,ha lehet még kapni egyáltalán....sztem sokkal jobb és biztosabb
    Ember nézz csak jobban körül Az új Kionákban vagy RST valami vagy SR RUX van.. Csak nézd meg. És érdeklődhetsz is nyugodtan.
    *

maximus Bikertigger avatarja
    Regisztrált
    2004-04-11
    Lakhely
    Szentendre - Pilis
    Üzenet
    18.721

Alapbeállítás

tévedések elkerülése végett azok kizárolag magyar piacra készült bike-ok, /coiler matic-rux, hoss dawn sf-xcr, lava és oahu/ amikbe az olcsósítás miatt került sr teló......

azon kivül még a lanaiban és a fire mountainban van sr teló?, de azok meg a kinti teszkó kategóriás gépek....
    "Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
    Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Regisztrált
    2006-01-10
    Üzenet
    475

Exclamation

Én nem a ruxot fikázom csak azt mondom ami a matricájára van írva, vagyis a matrica csak xc,all mountainra ajánlja....amúgy fr-ra semmiképp sem használnám, mert csavarodik, nem elég merev ahhoz. Viszont a dirtöt bírná simán.

vendég
    Regisztrált
    2006-08-04
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    17

Alapbeállítás

Sziasztok!

Mondjatok nekem valamit az XCM-ről. Gurulásra kell, max. néha kis földút...

Azért néztem ezt, mert szinte csak ilyet láttam 1 collos villanyakkal...

Oldal 3 / 52 elsőelső 1234513 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •