A duro telókon a bal állítócsavar csinál is vmit vagy csak dísz? Már csak azért mert asszem a bal lábban nincs is rugó! Akkor meg mit lehet vele állítani?![]()
A duro telókon a bal állítócsavar csinál is vmit vagy csak dísz? Már csak azért mert asszem a bal lábban nincs is rugó! Akkor meg mit lehet vele állítani?![]()
Nos a Duro-ban mindkét oldalon van rugó, tehát mindkét oldalon az előfeszítést lehet állítani. Van róla robbantott ábrám, ha kell akkor szólj!!
Sziasztok! A véleményetekre/tudásotokra lenne szükségem. Egy 18"-es Cro-mo Mongoose Rockadile váz elbír egy 130mm-es rugóútú RUX/Duro villát? Előre is köszi...
Én saját szubjektív véleményem a 100 MM es verziók között kellenne kutakodnod...
Asszem nincs azon semmi felülhegesztes megerősitésként, de javits ki ha tévedek...
Én nem raknám bele.
Sei, soku Si.
Igazad van, nem bírná el a váz geometriája, 100-es telót fogok bele venni. Köszi![]()
SR Suntour XCR 80mm-es teleszkópot vásároltam a közelmúltban, kinek mi a hozzászaglása?
Kipróbáltam a minap egy ruxot. Hát gyerekek le a kalappal!
Ez már teló!
Kapott rendes szimeringeket fasza csillapítást és a levegőt sem engedi el.
Sár, eső nem árt neki. Merev,bár kár h nem átütős. Nagyon ott van, vegyétek.
A durom sem rossz de kicsit olajosan csúszósan hagyja az egyik becsúszót (pont amelyikben nem a csillapítás van) , bár az olajat nem ereszti. Most cseréljek szimmeringet?
1 éves a teló,alig kapott még piszkot,sarat és vizet.
Amúgy mennyibe lenne egy szimmeringcsere ? Akkor már új olajat is tetessek bele?
Erdekelne ez az csillapitas otlet, kicsit bovebben kifejthedned, mekkora lyuk meg mennyi olaj, ja es ha megcsinaltad akkor menettapasztalat!?Eredeti szerző: Freegetruth
FACS:
Szimmeringet kerdezd meg ahol vetted, otthon megfelelo celszerszam nelkul ne alj neki, az olajjal meg lehetne meg erzekenyebbe tenni, ha mar egyszer szetszeded/ik.
CZPETIKE:
hasznald egeszseggel
Sei, soku Si.
csá
tudtok vmit a suntour rux ról?
mert lehet h ilyet veszek
kösz
zsír
Hát vazz ottvan 2-vel fölötted.
Amúgy még annyit h rá van írva : "not for DH extreme freeride! Only for cross country and all mountain use!
Le kell szarni....max ha eltöröd nem cserélik ki, de nem fogod eltörni.
És végül is a fogászat is ingyen van...Eredeti szerző: Facs
tudjátok az a baj amíg az ember gyerek, nem látja az összefüggéseket, ha eltörik, nem feltétlen úgy törik, hogy egyszer csak szétpattan álló helyben te meg észreveszed: Vazze eltört:O
Hanem mondjuk egy elbaszott érkezéskor törik hirtelen, és te jó nagy sebességgel a fogaiddal csillapítasz. na azt tuti nem cserélik gariban![]()
Igaz,igaz.
De figy 32mm acél becsúszók, erősített alu váll, acél nyak, erős, vastag alu-magnézium lábak... namost ez hol a fenébe törne? (persze sosem lehet tudni...nekem is eltört már 3 acél nyak de azok gagyik voltak)
Egy dirt-laza freeride felhasználást simán bírna egy csavaros aggyal. A gyártó honlapján meg freerájdhoz ajánlják...a telón lévő matrica meg ugye nem...mostakkkor "döncseelaparaszt".Aki meg "frírájdol" ne a "bézbólsapi-napszemcsi" kombót hordja hanem húzzon fullface-t!
Nekem meg azt mondták az ebike-on, hogy a RUX az Dirt-Freeride villa... Szóval akkor most mindenki mond mindent. A kérdés az, hogy a Durot-azt mire tervezték? Az se gurulásra van. De a RUX az még vadabb mint a Duro és azt ne zúzzuk? Hát akkor hogy is van ez kérem szépen? Én is Ruxra pályázom éppen a következő hónapban. És mellesleg RUX teló van az új Konákban. És ezek a Konák nem CC bicók ahogy én azt elnéztem... Nekem 1 Hardy-ban fog figyelni ha minden jól megy. De ha valaki tud jobb ajánlatot adni DIRT-Freeride telóra jó áron akkor azt meghallhatom.. De én a Ruxban bíznék. Mellesleg ez a Suntour csúcskategóriás teleszkópjainak egyike. Sztem Max annyi baja van neki, h SR Suntour van ráírva. Várom a véleményeket vagy az ellenvéleményeket.
*
eger ben az aranyküllő bringás boltban vannak jó telók?? mert most vennék vmit és mennyiért?
Aki másnak vermet ás az sírásó!
Nyugalom, a hosszú élet ritka!
Úgy jóllaktam, mint macskát szarni!
Ember...te ezt hol nézted ha konákat rux telokkal rakják össze???Sztem nem is fogják egy ideig gyárilag azzal szerelni--sztem ez nagy baromság-
viszont nemtom h mennyi pénzt szántok a telóra,de én megpályáznék egy drop off comp-ot akciosan 50-52 e hufért,ha lehet még kapni egyáltalán....sztem sokkal jobb és biztosabb
Ember nézz csak jobban körülEredeti szerző: Mew
Az új Kionákban vagy RST valami vagy SR RUX van.. Csak nézd meg. És érdeklődhetsz is nyugodtan.
*
tévedések elkerülése végett azok kizárolag magyar piacra készült bike-ok, /coiler matic-rux, hoss dawn sf-xcr, lava és oahu/ amikbe az olcsósítás miatt került sr teló......
azon kivül még a lanaiban és a fire mountainban van sr teló?, de azok meg a kinti teszkó kategóriás gépek....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Én nem a ruxot fikázom csak azt mondom ami a matricájára van írva, vagyis a matrica csak xc,all mountainra ajánlja....amúgy fr-ra semmiképp sem használnám, mert csavarodik, nem elég merev ahhoz. Viszont a dirtöt bírná simán.
Sziasztok!
Mondjatok nekem valamit az XCM-ről. Gurulásra kell, max. néha kis földút...
Azért néztem ezt, mert szinte csak ilyet láttam 1 collos villanyakkal...![]()