Ja, ha azon gondolkozol, hogy ilyet vegyél akkor inkább döntsél másik tag mellett. Amíg működik addig jó, de ahogy kezd romlani nagyon gyér lesz a teljesítménye. És a fő érv ami ellene szól, hogy nem lehet szétszedni, ha elb*aszódik benne valami akkor nem fogod tudni megcsinálni.
Az enyém 1év intenzív használat után úgy beállt, hogy akárhogy ugráltam a vázon 1 centitv se mozdult, az állító csavarok is beálltak,... .
nemaze de infot talalni nem tartana addig, mint a kepet felrakni .. igaz mutatos szo se rola,de tenyleg ez volt a lenyeg ......vagy ilyen ravaszul lett felvezetve hogy neked ez mar megvan..?...
És kaptam hozzá még egy "Life left" Vanilla RC-t, Azt hittem, hogy biztos valami lúzer jenki akinek a szimering csere,... már halált jelent. De sajnos nem, kicsit ferde a becsúszó feje. http://ebay2.ipixmedia.com/abc/M28/_...4b/i-2_B_L.JPG
Sajnos itt nem látszik, de majd lesznek róla saját fotók is.
[quote author=Shaun_Palmer link=board=5;threadid=4198;start=45#msg129134 date=1063637088]
Azt hittem, hogy biztos valami lúzer jenki akinek a ...[/quote]
Oké, röhögünk, meg minden, de BombrideR: el kell ismerned, a gányolás, a házi szerelés azért itthon csak jobban előtérban van, mint az USA-ban. Ott van elég cash a delikvensnek, hogy ne kelljen foglalkoznia azzal, ha súrol a fék, ha folyik a telóból az olaj, stb. Beviszi a boltba, és megcsinálják neki. Itthon meg mindenki ott spórol, ahol tud, legtöbb a szerelési költségen is....
Szóval azért van igazság abban, amit Palmer mondott, még ha történetesen ez Rád nem is igaz.
én nem (csak) spórolás miatt nem viszem bótba, hanem azért mert van fellingje annak is, hogy szerelsz. egy hawerom jobban szereti szerelni a bicóját mint rájdolni... én is szeretem szerelni, persze ha sikerül is
Azé' van ami fordítva van odakinn...ha tengerentúlon egy használt VanillaRC-re odaírják, hogy "rebuild by FOX" akkor az majdnem újnak számít. Itthon ha odaírja az ember, hogy új olaj és szimering /rebuild kb./ akkor jön a para, hogy "Úristen mi baja volt ??? "
Pedig hát egy rugóstag is olajos meg egy teló is, ebben is abban is lehet olajat meg miegyebet cserélgetni büntetlenül. :-X
Ja igen, mégegy, bár nem teljesen rugóstag:
ha megkérdem, hogy hova vigyem a telómat TPC+ szervízelésére, akkor NYUGODT szívvel tudtok mondani valamit ? Szvsz mondjuk egy 5th Element taggal is ez lenne... :-\
US-ben meg simán megy a gyártónak egy kis felújításra, utána pedig cucc belsőségeire simán mondhatjuk, hogy: új !