Csere??! Egy az egybe? Hmm, este szétrepesztem a vázat, de Lvileg belemegy. 79mm... hmm... azzal kimozogná a maximális útját... a 240-et. ;D Többi priviben!
az ava .. az birja.. a 5th pedig el el durrog mint minden mas , de ez utobbi ugye 5 /hadd ne soroljam/ allitasi lehetosege olyan kaoszt tud kepezni eleinte, sztan olyan jo lessz hogy csak na..ido kerdese a beallitas... nagy letoresekhez kell akko ava.. ha pedig a hatsokereket a foldhoz akarod betonozni akkor 5th..
es ezt nem en mondom hanem a nagyok akikre felnezek ..!
Pontosan mit értesz ez alatt? Kinyomja az olajat a túlfolyó? Ez mennyire "abnormális" használattól keletkezik? (tehát le kell vele ugrani 10 métert, vagy elég padkázni vele olykor?)
1 forgás pont az rulz. Amúgy nem a váztól függ hogy mennyire progresszív a rugóút? Mert 1 forgáspontosnál elvileg egyre keménykedik, a többforgáspontosnál meg virtuális pivot, azaz forgáspontok meg mittomén. Persze ehhez nem értek NAGYON csak gondolkodtam.
Éééértem már. Akkor baromságot írtam.
Végülis a progresszív tag a kompressziótól meg a rugó menetemelkedés diferenciától lesz progresszív.
Szerintem nem bántja annyira. Legalábbis elvben nem sokat számít sztem.
Csak azért gondoltam, hogy nem minden váz bírja a progresszív rugóstagot, mert a 2001/2es M1-be nem lehet belerakni, csak az ideibe. legalábbis ezt olvastam valahol.