Oldal 3 / 12 elsőelső 12345 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 222

Téma: RST ( Rapid Suspension Technology)

fórumfüggő mxpro avatarja
    Regisztrált
    2005-03-24
    Lakhely
    Tatabánya
    Üzenet
    2.453

Alapbeállítás

Nekem sosem voltak olyan problémáim hogy belengene a villa, pedig mentem már 60 körül, ott is stabil volt. Ha jó villát választasz akkor biztos nem fog belengeni, én a lockot csak felfelé használnám ha lenne.

bentlakó
    Regisztrált
    2006-01-03
    Üzenet
    7.543

Exclamation

Amúgy itt mindenki Lance-es?

bentlakó
    Regisztrált
    2006-01-03
    Üzenet
    7.543

Exclamation

Idézet Eredeti szerző: akosm5
    MXPRO: Pont az, hogy nem "leng be" a villa! Szerintem Mert az nem túl jó érzés.
    Szerintem egy telo nem igen leng be sík úton hacsak nem fekszel rá...:chin:

A lock-ot felfelé kell használni mert akkor kezd del pogóznia telo, addig csak felesleges a ki-be kapcsolgatása.

És szerintem ennyivel le is zárhatjuk.

fórumfüggő mxpro avatarja
    Regisztrált
    2005-03-24
    Lakhely
    Tatabánya
    Üzenet
    2.453

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: kela14
    Amúgy itt mindenki Lance-es?
    Igen.

bentlakó
    Regisztrált
    2006-01-03
    Üzenet
    7.543

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: mxpro
    Igen.
    4ever Ulle!!!!bananadan :clap:

vendég
    Regisztrált
    2006-02-02
    Lakhely
    Gárdony
    Üzenet
    113

Alapbeállítás

Hello!Haverom Gila T5-jének a becsúszója egyfolytában zsíros,ez szerintetek tök normális vagy sem?

fórumfüggő rmx rider avatarja
    Regisztrált
    2005-02-15
    Lakhely
    Bristol UK
    Üzenet
    2.790

Alapbeállítás

hát ha zsírozza, akkor igen. bajnak biztos nem baj

törzsvendég Xabi avatarja
    Regisztrált
    2005-04-04
    Lakhely
    Budapest és környéke
    Üzenet
    751

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: akosm5
    Egyébként milyen telód van pontosan?
    Rock Shox Pilot SL PopLoc

X.
    Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
    Járt utat járdáért el ne hagyj!

törzsvendég Xabi avatarja
    Regisztrált
    2005-04-04
    Lakhely
    Budapest és környéke
    Üzenet
    751

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: mxpro
    Biztos bírja, de mi értelme van sík úton a locknak?
    Egyrészt az RS lockja nem zárja csontra a villát, olyan, mintha egy 2,5 centis rugóutas villád lenne. Ez városban szinte mindenhova elég. Van benne floodgate, vagyis nagy buckánál (hirtelen terhelésre) ennél jóval többet ki tud mozogni.
    Másrészt érzékenyebb villáknál ha csak ülve odanyomsz neki egy csöppet (pl. egy piros lámpánál) akkor bebólogat, és ez engem speciel zavar.
    A lockot meg mindenki úgy használja, ahogy neki jólesik, de én spec városba-aszfaltra teljesen fölöslegesnek tartom a 8-10 centi rugóutat.

X.
    Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
    Járt utat járdáért el ne hagyj!

vendég McPherson avatarja
    Regisztrált
    2004-03-22
    Lakhely
    A hegy túloldalán, ahol a fogas sem jár
    Üzenet
    135

Alapbeállítás

Azért ez egy rst topic, mind1, szal én úgy tudom, sőt, most nézem az rst honlapján, h az SL zárakban egy biztonsági kacat nyit, ha túl nagy a terhelés zárt állapotban --> ha 60-nál bekapsz egy kátyút, kienged. De amúgy nekem zárt állapotban szemmel nem látható a mozgása, tehát ez CSAK arra jó, hogy sima aszfalton használd, vagy gyök2-vel. Mellesleg rst Gilából, gila plusból és omegából idén van már állítható csillapításos változat, mindenkinek kedve szerint.
    Amúgy nemtom hol a hiba, vszeg a telóban, amikor néha - bizonyos alakú egyenetlenség esetén - a gödörbe huppanva a teló egyáltalán (!) nem mozdul be, helyette reccsen egy nagyot (ez talán a kormánycsapiból is jöhet, nemtom), és marha parás vok miatta, h mikor fog elszállni a cucc. Enm tudjátok, mi a baja? Van ez másnál is?

Attól meg nem kell tartani, hogy ez majd síkon pogózni fog alattad, nem olyan teló ez... örülj, ha lejtőn lefele "pogózik"...
    ...And Justice For All

törzsvendég
    Regisztrált
    2006-03-09
    Lakhely
    HHH, HH, JH, PilisVisHg
    Üzenet
    276

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Valeria Victrix
    2,2-es Schwalbe Albert, ami ugye nem slick, aszfalton, Pilisben 64km/h.
    Persze némileg OFF: de szép emlék. Egyszer mértem (nekem no óra, haver bicóján volt) Szarvas Szérűről le Pap Rét felé 66km/h, ugyanaznap Visegrádi Vártól szerpentinen lefelé 74 km/h. De ez már eléggé határ volt, kanyargós úton állandóan úgy érezetem vagy a hegyoldal felé szállok el, vagy a szembejövős sávot használom ki teljes szélességében. Autók is használták.

Eléggé zabszemes típusú bicós vagyok pedig. Igaz Visegrádnál már volt rajtam némi protektor, meg hátizsák is mint mindíg. Többi adat: merida matts sport 2003 (nekem kissé rövid), RS pilot XC (közepes rugóval, ráfújás már nem igazán működött), conti explorer pro 2.1 (1 éves kb)

Már félig ON: engem is zavar a bólogató teló és muszáj előre is terhelned sztem, aszfalton lefelé zúzva a kanyaroknál mindíg az az érzésem, hogy az első kerék akar elkóricálni.

Valaki indított (..) vezetéstechnikai topicot, ezek a 'horgász típusú infók' inkább oda illenének.

És akkor most, bocs RST-sek, végre ON:
    a második p néma!

mod-O-mata Endroo avatarja
    Regisztrált
    2002-11-21
    Lakhely
    HHH alján ... de minek?
    Üzenet
    7.030

Alapbeállítás

na akkor aki úgy érzi hogy zavarja a teló, az vegyen merevvillát, az nem bológat se fel, se le, se síkon

és innetől a topik az rst telókkal foglalkozik.

vendég ps1k3 avatarja
    Regisztrált
    2005-06-24
    Lakhely
    Szszm,bicklimen,lábamon
    Üzenet
    32

Alapbeállítás hi-zero

nekem volna egy negyon fotos kérdésem tudtok e adni nekem egy olyan címet ahol olvashatok vagy nézhetk valamit egy öreg RST Mozo Hi-Zero ról úgy '98-as lehetnagyon fontos előre is köszi

"pihenős" rainman avatarja
    Regisztrált
    2005-08-30
    Lakhely
    volt, hol nem volt...
    Üzenet
    1.570

Alapbeállítás

google max sztem. vagy vmi oldschool rst katalógus, mint ami pl a konának is van psd-ben

vendég
    Regisztrált
    2006-04-28
    Üzenet
    14

Alapbeállítás

Sziasztok! Sajnos nem igazán értek a villákhoz, de a régit le szeretném cserélni, és kíváncsi lennék, hogy mit gondoltok az RST Big Mountain telójáról.
    http://www.paul-lange.de/produkte/rs.../BIG_MOUNTAIN/
    Nem szeretnék drágát venni, így légyszi azt is vegyétek figyelembe, hogy ez kb 23-25 ezer forint, tehát ár/érték arányban ez egy jó választás, vagy inkább tegyek hozzá még? Már kinéztem a Rock Shox Judy J4-est:
    http://www.sram.com/en/rockshox/moun...ks/judy/j4.php
    Arról csak jókat hallottam, de az 40 ezerbe kerül. Tehát érdemes lenne még azt a 15-öt hozzátenni, tud az annyival többet, esetleg hosszabb életű lesz? Köszi előre is!

"pihenős" rainman avatarja
    Regisztrált
    2005-08-30
    Lakhely
    volt, hol nem volt...
    Üzenet
    1.570

Alapbeállítás

Nem értek németül de vmit kibogarásztam azért belőle... Sztem nem rossz ha 25e körül van mert kb ennyi az én gila sl plus-om is és 10centit mozog ez meg 12-t papíron. Ennek a lock out-ja nekem nem tetszik, de csak kipróváltam egy ilyen mechanikásat, nem haszáltam sokáig, de mindenesetre az sl csak egy gombnyomás ennek meg asszem több állása van és úgy keményedik és az utolsóban merevít. (ebben nem vagyok biztos)

Mintha a Judy-ról is olvastam volna már itt 1-2 rosszat, de talán csak azt h van nála jobb többért, és azért fikázták mert nem egy csúcsmodell.. Na mindegy, mindenesetre azért az rst és a rock körz elég nagy az eltérés és nem hiába drágább.

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

Alapbeállítás

használni nem használtam még big mountaint, de meglepődtem, mikor -2 fokban érkező, majd csomagolásból kibontott villát azonos hőmérsékleten megnyomogattam, mert mozgott!!! szóval ha a súlyra nem vagy érzékeny, nyugodtan vedd meg. utána majd idővel továbblépsz, ha úgy gondolod, ha úgy alakul.

bentlakó
    Regisztrált
    2005-08-30
    Lakhely
    Budaörs
    Üzenet
    6.676

Alapbeállítás

én már leírtam, hogy 30ér kapsz a zöldpontban pilot xc-t. az sztem egy csöppet jobb.
    "...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/

vendég
    Regisztrált
    2006-04-28
    Üzenet
    14

Alapbeállítás

Nagyon szépen köszönöm a segítségetek! Sajnos a szokásos helyen kell megvegyem a telót, mert ott beveszik a régi Suntour-omat, így a zöldpont nem jöhet nagyon szóba Szerintem ennyiért NEKEM megéri ez az RST, ha nem mondtatok róla egyértelműen semmi rosszat. A súly pedig nekem nem nagyon lényeges. Köszi mégegyszer!

Regisztrált
    2006-05-04
    Üzenet
    2

Alapbeállítás

Sziasztok!
    Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem rég vettem egy AUTHOR SYNERGY (2005) kerékpárt, amin egy RST TL-PRO SL 1 teló van. Az a probléma vele hogy, ha egy kisebb úthibába belemegyek gyomorforgató fémes hangot hallat, teljesen mindegy hogy ki van "lockolva" vagy nincs a hang, ugyanúgy jelentkezik. Némelyik nagyobb úthibánál olyan hangosan koppan, hogy azt hiszem mindjárt ketté törik elég rémisztő, egyébként nem üt fel teljesen szóval nem a felütődésnek a hangját hallom. A kerékpár garis bevittem egy Author dealerhez Zöld pont (nem ott vettem) megvizsgálták, kikérték a forgalmazó véleményét szétszedték összerakták stb de a helyzet nem változott. A zöld pontnál nagyon normálisak voltak de sajnos ez nem segít rajtam valaki esetleg találkozott-e már ilyen hibával, mit lehet tenni ilyenkor szóval, ha valaki tud megoldást, akkor legyen olyan szíves és írja meg nekem.
    Előre is köszi.

Oldal 3 / 12 elsőelső 12345 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •