Eredmény 1-7 / 7

Téma: Mozo

Regisztrált
    2006-07-27
    Üzenet
    7

Smile Mozo

Sztem nagyon sokan használnak mozo-t és egy ilyen topic is kéne ugyhogy most elindítom

Regisztrált
    2006-07-27
    Üzenet
    7

Smile mozo

Azért is nyitottam ezt a tipokot, hogy a mozo -król is legyen gyorsan kereshető vélemény, illetve legyen hely ahol lehet róluk kérdezni.

Regisztrált
    2005-07-02
    Üzenet
    6

Alapbeállítás

Üdv!
    Nekem egy Mozo Xmo 3.7-es van.Gyárilag teljesen levegős rendszerű volt.2 éve vettem 18e Ft-ért.Annyi volt a bajom,hogy nagyon nehezen indult meg aztán hamar lekoppant,mert nem keményedett fel,ahogy csökkent a rugóút.Most át lett alakítva rugósra,a másik felében meg maradta levegős visszaút-csillapítás.Tökéletesen működik.Kicsit nehéz 2kg fölött van.Xc-re használom,de kemémyebb rugóval elmenne street-re is.Így átalakítva 90 mm-et mozog csodaszépen.Megérte az árát.

fórumfüggő pézsé avatarja
    Regisztrált
    2005-06-21
    Lakhely
    miskolc
    Üzenet
    2.310

Alapbeállítás

lehet még kapni R500-at?

Kuba Elindít avatarja
    Regisztrált
    2006-03-28
    Üzenet
    7

Alapbeállítás

lehet, de én azt nem ajánlom... másfél évig használtam az enyémet, és kb fél év után megutáltam. dögnehéz (kb 2,7kg), túl magas, mozogni meg csak kb 8cm-t mozog ki az eredeti 10ből, azt is csak csőrösnél és szarul...
    esetleg vegyél inkább egy durot, az drágáb ugyan nagyjából egy 15el, de már teleszkópnak nevezhető
    Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

fórumfüggő repasibalint avatarja
    Regisztrált
    2007-06-09
    Lakhely
    Hernádnémeti(Miskolctól távol,Zala megye)
    Üzenet
    1.616

Alapbeállítás

ém komplett bicajban vettem 1 mozo vbre r-t,de valahogy jobbra szmáitottam.nagyon nehezen indul meg és akkor is csak max 4cm-t mozog az eredeti 10-ből

fórumfüggő repasibalint avatarja
    Regisztrált
    2007-06-09
    Lakhely
    Hernádnémeti(Miskolctól távol,Zala megye)
    Üzenet
    1.616

Alapbeállítás

valaki tudna segíteni hogyan kell szétszedni 1 vibeR-t?

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •