Sztem nagyon sokan használnak mozo-t és egy ilyen topic is kéne ugyhogy most elindítom
Sztem nagyon sokan használnak mozo-t és egy ilyen topic is kéne ugyhogy most elindítom
Azért is nyitottam ezt a tipokot, hogy a mozo -król is legyen gyorsan kereshető vélemény, illetve legyen hely ahol lehet róluk kérdezni.
Üdv!
Nekem egy Mozo Xmo 3.7-es van.Gyárilag teljesen levegős rendszerű volt.2 éve vettem 18e Ft-ért.Annyi volt a bajom,hogy nagyon nehezen indult meg aztán hamar lekoppant,mert nem keményedett fel,ahogy csökkent a rugóút.Most át lett alakítva rugósra,a másik felében meg maradta levegős visszaút-csillapítás.Tökéletesen működik.Kicsit nehéz 2kg fölött van.Xc-re használom,de kemémyebb rugóval elmenne street-re is.Így átalakítva 90 mm-et mozog csodaszépen.Megérte az árát.
lehet még kapni R500-at?
lehet, de én azt nem ajánlom... másfél évig használtam az enyémet, és kb fél év után megutáltam. dögnehéz (kb 2,7kg), túl magas, mozogni meg csak kb 8cm-t mozog ki az eredeti 10ből, azt is csak csőrösnél és szarul...
esetleg vegyél inkább egy durot, az drágáb ugyan nagyjából egy 15el, de már teleszkópnak nevezhető![]()
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
ém komplett bicajban vettem 1 mozo vbre r-t,de valahogy jobbra szmáitottam.nagyon nehezen indul meg és akkor is csak max 4cm-t mozog az eredeti 10-ből
valaki tudna segíteni hogyan kell szétszedni 1 vibeR-t?