Beépítési magasságot megadták valahol? hab nicht gefunden
Beépítési magasságot megadták valahol? hab nicht gefunden
Köszönöm.
2007-es marzó katalógus:
http://www.marzocchi.com/spa/mtb/man...er=20060831-uk
"...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/
akkor valamelyik guru fejtse meg nekem, legyen szíves hogy a rocco tst rugóstagon, a cl állás vajon mennyire lokout közeli állapot ?....mer ha hasonlít a telókéra akkor bele vagyok szeretve....titánrúgóval egy 200 asba....Eredeti szerző: DaveRider
![]()
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
azt írja, hogy:
tehát:TST5 offers:
settings range from fast descending (DH) thru free ride (FR) all the way to lock out (CL) for extended climbs.
A TST5ös tagok széles körű beállítást kínálnak a gyors ereszkedéstől (DH) a szabad rideoláson (FR most hogy forditsam) át a hosszan tartó mászásokat segítő/-nál szerepet játszó lockout (CL)-ig.
A TST 2 ugyanez, de ott cska DH és CL van.
tehát gondolom a cl az a full lockout.
Legutóbb DaveRider módosította; 2006-09-04 - 22:57.
"...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/
hát ez az hogy én is gondolom...aztán a gyakorlat...?Eredeti szerző: DaveRider
na mindegy majd nézzük a kinti teszteket....
azé kösz...![]()
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Szervusztok!
Merevvillás mániám miatt sose jártam még itt.Eddig!
Ma a bicajboltban ki lett szedve egy Marzocchi Bomber Super Fly Z2 teló.A teleszkóp egyik külső szára(amin a matrica van) el van törve.Hogyan tudom szétszedni?Sose nemis csináltam ehez fogatót.Fent a a becsúszó tetején van egy hatalmas csavar.azt kell kicsavarni majd a két imbuszos csavart meglazítani?Akkor tudom szétszedni?
JA!Amúgy tud valaki valamit erről a telóról?Google barátom tanácstalan!
Mikori gyártmány lehet?Rugóútja lehet 65mm ennek a levegős telónak?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elő veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! "
felül egy 21-es gyertyakulcs, alul meg imbusz, vagy ami van.
először felül csavard szét, utána alul.
1999-es vagy 2000-es lehet.
igen, 65mm-t tudott, de volt 80-as is azt hiszem.
http://www.mtb.pe.kr/man/pdf/SuperFl...super%20fly%22
nem magyar, de a képek magukért beszélnek.
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Segítség kellene.
Mennyiségre mennyi olaj kell a két szárba a címben írt típusú telóba?
A dokumentációban,amit találtam mennyiséget nem ír,csak azt,hogy (80-100mm úthoz) a nyak tetejétől számolva 40mm hely maradjom még a beletöltött olajmennyiség fölött.
valaki pontosabbat....(?)
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
az miért nem jó? rugó kivesz, összenyom, mérőszalag, ennyi
sztem 1-2dl között valahol
Autist Team
Ok!
;-)
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
arra azért figyelj hogy feltöltés közben nyomogasd össze párszor hogy a buborékok feljöjjenek a tetejére, különben kevés lesz benne az olaj és csattogni fog
mert magától nem folyik le az olaj olyan könnyen
(legalábbis a boxxerben így kell)
Autist Team
Amúgy mibe kerülne kb ha csináltatnék egy új szárat neki?
"Hogy soha többet ne fordulhasson elő veled,hogy egy kapcsolatban elfogy a színes ceruzád! "
Csináltatni nem tudsz, maximum venni.Eredeti szerző: schnellthomas
és venni hol tudok?
Vagy ennél a típusnál már felejtős?
Használtan valahonnan. Apró, ebay, stb. Boltban nem valószínű hogy van elfekvőben.Eredeti szerző: schnellthomas
mérd le a becsúszót!
valszeg 30-as lesz
én tudok boltot, ahol szárat tudsz venni hozzá... (Óbuda Bringa) Talán kettőt is... Illetve, tudnék vevőt a nyakára meg a becsúszójára meg úgy mindenére![]()
30as a becsúszó.Hétfőn kiderül minden vagy mindenKIderül.
Egy barátom olyan szakmában utazik,hogy olyasmivel foglalkozik a szakmában ahol dolgozik úgy dolgozik mint egy hobby-makettező.(Ma kész vagyok)
Szóval szén-/üvegszálakkal foglalkozik.Odaadtam neki és kiagyalta hogy üvegszállal körbetekeri és jóóóól odaragassza.Mondtam neki hogy levegős és ezért tanácsolta nekem az üvegszálat.Veszteni nem veszthetek vele semmit se ha nem lesz jó.
a 66-okról mi a vélemény?Tényleg,milyen áron fut?Előre is köszi