lassabb lesz a visszaútja meg lehet h kissé keményebb lesz de jo, ha állítható a visszaútcsillapítás akkor nem számít igazán
hány kilo vagy?
lassabb lesz a visszaútja meg lehet h kissé keményebb lesz de jo, ha állítható a visszaútcsillapítás akkor nem számít igazán
hány kilo vagy?
65Kg
azt hiszem alítható de, ha szétszedem, akkor fogom meg tudni
Mert csak belülről lehet, ha jól láttam
aham, énis úgy emléxem h IRA-s de lusta voltam megnézni
65 kiloval kissé keményebbnek érződheet majd a vella, de akkor fújsz bele kevesebbet, ha meg nem mozog ki eleget leszívsz 5 milli olajat és jo lesz, olajszinttel lehet jáccani, de a te súlyodhoz 7.5ös olaj jobb lenne
csapoteam: úgy tudom lehet és belülről, a bal oldali szárban kell lennie!
feltölteni mennyi olajat ír a kézikönyv?
Szerintem keversz két fogalmat a gyári- és a szériahibát
A nyílt fürdős RCV rendszerekből igazából szinte mind jó, csak a 2008-2009es villákat taiwanon gyártották (a 2009esekbe nem vok biztos, de a 2008 tuti) és a minősége is romlott
ha jót akarsz magadnak, vegyél inkább 2010es 55RV-t ami újra olasz és alapból nyílt fürdős
Ha 66ot veszel akkor a 2007es játszik, az istencsászár
![]()
hydro-elektro-mechanikus, hőérzékelős félhomályszabályzó :lol1:
egy kis csemege:
None Photo at Eurobike in Friedrichshafen, Germany - Pinkbike.com
penészednek a tripla8ak
Ha jól tudom lesz piros, arany és zöld becsúszó is a nikkel meg a fekete mellett
gondolom horribilis árakon![]()
hydro-elektro-mechanikus, hőérzékelős félhomályszabályzó :lol1:
Sziasztok!
Ha tudtok SEGÍTSETEK! Nem tudom beállítani a 888 rc3 -m valakinek van tapasztalata róla? Haveroknak Fox van Ők sem értenek hozzá de mind azt mondják, hogy öli az ember kézfejét, ujjait amit első Én igazolok is 1 nap bikepark 2 szem fájdalomcsillapítóval... Ha műhelyt tudtok az is jó.
köszönöm
Hello
Van egy dirt jumper 2-es villám, nem tudná valaki meg mondani mennyi olaj kell bele? 2008-as példány
Kérlek írjatok sürgös: $ : D köszi
Kérlek ak tud és nagyon nagyon rendes az írjon e-mail címemre:vadvirag1011@hotmail.com köszönöm mindenkinek.
Azis elég ha itt válaszoltok de az üzinek nagyon örülnék![]()
küldtem mail-t , csak mert jó kedvem van
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
ez fórum nem társkereső igaz?![]()
Sziasztok! Ha tudtok segítsetek telótuningba! Marzocchi Z1 Drop-Off 2002
A gyári értékek szerint 110-130 at kell mozognia, de ezt sehogy sem szeretné elérni! Lehet hogy már más a rugó benne, vagy sok az olaj! De külföldi oldalakon azt írják hogy belül kell valamit csinálni! Hogy mit???? Ez lenne a kérdésem!![]()
sok az olaj
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Lehet! De ha a gyári érték szerinti mennyiség van benne, akkor szürcsögő hangot ad és a csillapítás silány!
Nekem is hasonló van. 2004 DJ2. Nekem is szürcsög, ez normális. A gyári értéket nem véletlenül találták ki.Ha akkor sem mozog eleget, akkor próbálj meg egy 3 méteres letörést.
![]()
Kánya,
Én is azt mondanám, hogy sok benne az olaj. Volt ilyen villám, mozognia kell szépen végig.
Az olajszinttel játszottam sokat, mígnem nagyon jó lett.
Marzocchi Z1 freeride 3 teleszkópom van és amikor behúzom az első féket és lassan előre-hátra mozgatom a villát akkor érzem hogy kotyog a szimering és a becsúszó egymástól. Az lenne a kérdésem ez miért van és mit tudnék ellene tenni? a válaszokat előre is köszönöm.
Helló!
Marzocchi DJ 3-assal problémám akadt.
Az lenne a problémám ,hogy lenyomom és amikor jön fel akkor felkoppan. Amikor felér akkor adja ki ezt a hangot.
Mikor megvettem nem volt ilyen baja.A teleszkóp levegőráfújásossá lett alakítva (már azelöt mielöttmegvettem). Nemigazán értek hozzá ,de azt mondta akitől vettem ,hogy a rugót kiszedték és visszatekerték a csavart belefújták a levegőt és ennyi.Nemtudom mi lehet a baja... Ha valaki tud rá valami megoldást mondani azt nagyon megköszönném.
Nem ajánlom, hogy dirtre használd. Normális esetben van benn 1-1 rugó. Mikor érkezel, azért szépet kap a teleszkóp. Nekem alapból kicsit szörcsög, mivel nyílt olajfürdős és kicsit zörög is, mivel a rugó nekicsapódik a belsejének. Ez totál normális, de ha nincs benn rugó, akkor a levegő végzi el a csillapítást. Ha keveset fújsz bele, akko nem rugózik rendesen, nagyon beül, ha sokat, akkor meg visszafele úgy kirúgja magát, hogy felkoppan. Ez ráadásul nem is túl jó. Nekem volt már nagyon régi levegős marzóm, amiben híg volt az olaj, keményre lett fújva, egyszercsak eltört benn a két nyomorúd és szétlőtte magát a teleszkóp. Levegős teleszkóppal ugrálni nem javasolt. Nem véletlenül volt benn a rugó. Ha mindkettőt kiszedték, akkor az sz_r ügy, ha csak az egyiket, az sem jó, esetleg kicsit ereszd le.
YouTube - Marzocchi Dirt Jumper 4 120 mm without elastomer.
Ő kiszedte a rugót, nézd meg, az elején még nem is volt rossz túrázásra, de ugrásnál gyakorlatilag felkoppant, lekoppant ... A megoldás az, hogy szerzel bele rugót.