Oldal 3 / 174 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41-60 / 3466

Téma: Manitou

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

Alapbeállítás Re:Manitou teleszkópok

jovore tan mar nincs is 300mm marzo.

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

[quote author=[rob] link=board=5;threadid=4768;start=30#msg202650 date=1092669412]

ellenben 120/130-as manitou villa jövőre lesz vagy 15 külöböző, csak győzzed kiválasztani, melyik kell.... na ennek nem látom értelmét. [/quote]

Nézd meg az Apróban a 2005-ös Manitou kínálatot !
    Begépelni is egy rémálom volt, szvsz semmi értelme egymás mellett nyomni a Black-et, a Skareb-et, Minute-ot és a Nixon-t ! Ill. a Minute és a Nixon közül az egyikre nincs szükség, vagy a Black és a Minute se kell egyszerre, ill. ezek variációi !
    Bezzeg a sima Brakout 1.5" úgyesen kivették a palettából hiszen 150-es villájuk van 1.1/8" nyakkal, 1.5"-nak meg meghagyták a 170mm-t.
    Viszont a Stance-szel jól tökönrúgták a kőnehéz DJ szériát, 100e-ért adnak egy rendes csőtengelyes, Reverse Arch-os, 32mm acélbecsúszós, 80/100mm-t mozgó villát, alap csillapítással (FluidFlow) és némi állíthatósággal ! 8)

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

meg jorusnak....... vett is egyet
    najó, de ahhoz már legalább 5 gombócos fagyi jár

dorado karbon nélkül. elveszti a "kultuszát" mindenki azt fogja venni(eredeti helyett), így a karbonos csak pár embernek lesz, de az alu-sok mindent megpróbálnak elkövetni h ne lehessen majd megkülönböztetni a 2 villát. tehát aki megvette a karbont, feleslegesen költött ennyit rá, elég lett volna neki max egy shiver vagy egy zoom, hisz nem tudja ránézésre már senki h ez A dorado-e, vagy az utángyártott.
    mert akárki akárhogy bicózik, szereti, ha megnézik, és csorgatják a biciklijére a nyálukat az emberek.

ez kb olyan mint a habi-fox szindróma. mindekinek szinte hamisitvány sapija van, de ezeket csak azok tudják megkülönböztetni, akinek fox-ja van. más meg hűűű, még egy...
    de így már felelsleges is pénzt kiadni az eredetiért.
    (gyártó szemszögéből: a karbon benne nemhiszem h sokba lenne előállítani, tesznek bele kicsit, és máris 2×-es árért tudják elnyomni. karbon fanok meg RÖGTÖN ráharapnak. mellesleg meg is éri, marhajó villa!)

U.I.: láttam már olyat, h dirtjumper 2 bolt-onnal, LEKAPARVA az egyik vonal a DIRTJUMPER II-ből. ez milyen már....
    :

na szal a manitou nem tömegtermelni akar, mint a marzó, hanem jó, minőségi cuccot akar gyártani.

zsonglőr iljicS avatarja
    Regisztrált
    2001-07-19
    Lakhely
    ahol a hegyek a csillagokig érnek
    Üzenet
    6.613

Kivéve a Stance villákat amikkel nyíltan konkurenciát állít az olcsó tömegvilláknak, reméljük normális mínőségben.

maximus thez avatarja
    Regisztrált
    2002-08-06
    Lakhely
    Bp
    Üzenet
    26.347

igen, amellett, hogy kiad egy mindeinek elérhető villát is már, emellett viszont megszünteti a COMP, SPORT és hasonló csökketnett verziós villákat....
    szal nem csinál "jó villa lebutított változatban" dolgot. csak jó, drága villát, vagy pedig olcsó, "reméljük jó" villát.

fórumfüggő
    Regisztrált
    2003-07-11
    Lakhely
    Négyszögletü kerek erdő
    Üzenet
    1.806

Ahh, igen, thez, ezt jól mondtad, én is szeretem, mikor megnézik a karbonlábas Supernovám... És lehet fapofával nézni, hogy hát igen, ez TÉNYLEG Supernova... Nem sok jön szembe az ucán 8) no sticker, pure carbon... Gyönyörü 8)

törzsvendég madve avatarja
    Regisztrált
    2004-03-03
    Lakhely
    B.almádi
    Üzenet
    533

sziasztok!
    nem tudja véletlenül valaki, hogy az új Stance villáknak miből lesz a külső szára?remélhető hogy aluból?
    az jó lenne, így télen sem kéne fosni tőle...
    üdv mindenkinek!

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-08-08
    Üzenet
    278

[quote author=Andrew Wolf link=board=5;threadid=4768;start=45#msg202709 date=1092728848]
    Ahh, igen, thez, ezt jól mondtad, én is szeretem, mikor megnézik a karbonlábas Supernovám... És lehet fapofával nézni, hogy hát igen, ez TÉNYLEG Supernova... Nem sok jön szembe az ucán 8) no sticker, pure carbon... Gyönyörü 8)
    [/quote]

Hűű, hát az télleg k. jó teló! Múltkor láttam is egyet a fogason (csak nem a tied volt?)! Átütő meg miegyéb... nekem meg csak egy "szar" blackem van

fórumfüggő
    Regisztrált
    2003-07-11
    Lakhely
    Négyszögletü kerek erdő
    Üzenet
    1.806

Egy Ruckusba van benne. Magura fék, meg 203-as Hayes tárcsa disziti. Jó kis rugó is lesz benne, hamarosan, ugye, ugye, ugye? : ;D

törzsvendég
    Regisztrált
    2004-08-08
    Üzenet
    278

valami rémlik, ruckus meg hayes... hmmm. Jah.

fórumfüggő tAmS avatarja
    Regisztrált
    2003-05-08
    Lakhely
    hohó
    Üzenet
    4.794

A Supernovánál márcsak a Supernova Millennium a csinosabb

Ha jól tudom csak 1xxxdb készült belőle az egész világon 8) Ha valakinek van véééletlenül ;D eggy, az mutasson már egy képecskét

2000-ben készült (millennium), és nem véletlenűl 1300 Euró :-X :-X

fórumfüggő tAmS avatarja
    Regisztrált
    2003-05-08
    Lakhely
    hohó
    Üzenet
    4.794

Ittis:

lor
    lor offline
    phorumus maximus lor avatarja
    Regisztrált
    2002-10-11
    Lakhely
    miskócz, balkán
    Üzenet
    24.139

nem 2000?

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-09-11
    Üzenet
    310

nekem RS-em van...kérdés: nem szar, hogy egyes Manitu telókon hátul van a híd?
    Nem nyúlósabb a V-fék?

P.

törzsvendég
    Regisztrált
    2003-04-15
    Üzenet
    249

nem hiszem hogy v-fake-nél ;D megéreznél bármilyen telólábnyúlást!

Dig
    Dig offline
    maximus Dig avatarja
    Regisztrált
    2004-03-21
    Lakhely
    Nem fogsz elérni, egy valaki ér el, de neki ez a dolga, majd egyszer.
    Üzenet
    10.884

Pont hogy merevebb a teló a hátranyúló riversz árcs fékhíddal ezért találták ki..
    A v-fék meg nem lesz nyúlós max a bowdenek..de csavarni nem fogja a telót az fix.
    :-*

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-09-11
    Üzenet
    310

Egy barátomnak van a Monstrében Skareb Super, szépen feszítik szét az LX-ek a teleszkópot.
    Frankón feszül kifelé a villa!

A kérdés, hogy ha fékezéskor ilyet csinál, és közbe ugye megy lefelé, tehát mozog a teló rendesen, de közbe nem egyenesen áll, mert középen feszül kifelé.
    Akkor az nem rossz neki?

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-09-10
    Üzenet
    256

De. Szar neki. Egy telónak sem használ, de tudsz jobbat? Sajna ez már csak így van...

Viszont az LX és párhuzamosnyomású társainál tényleg jobban észrevenni a "telónyitást".

Egyébként a RA szvsz csak "elméletileg" merevebb. Legfőbb előnye az egyedi dizájn. De: :-X Végülis ez egy Manitou topic. ;D

Amúgy az egyik legkevésbő "nyúlós" telónak a SunTour MG sorozatát tartom. Az tényleg merev volt.

Zap
    Zap offline
    bentlakó Zap avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Mt.MECSEK
    Üzenet
    6.883

A tárcsafék meg tekeri.

Szerintem ezzel azért számolak a tervezéskor.

Másrészt meg az se használ neki, hogy állandóan mozog
    ;D
    De ez tényleg már csak igy van...

törzsvendég
    Regisztrált
    2002-04-04
    Üzenet
    697

Csodák nincsenek, az RA sem váltja meg a világot, de nem csak dizájn, bár kétségtelenül a markeing részen lendít leginkább.
    Viszont tárcsafékhez tervezték bevallottan, szóval Vféknél nem lesz jobb. Sőt!
    Nem csak hátul van, hanem viszintesre lapított és nem függőlegesre, ami miatt én úgy gondolom a csavarásnak jobban, a szétfeszítésnek kevésbé áll ellent. Így szerintem Flame aggodalmai nem teljesen alaptalanok.
    Ha nagyon zavaró, egy fékmerevítővel korrigálható a probléma.

Oldal 3 / 174 elsőelső 123451353103 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •