jovore tan mar nincs is 300mm marzo.
jovore tan mar nincs is 300mm marzo.
[quote author=[rob] link=board=5;threadid=4768;start=30#msg202650 date=1092669412]
ellenben 120/130-as manitou villa jövőre lesz vagy 15 külöböző, csak győzzed kiválasztani, melyik kell.... na ennek nem látom értelmét. [/quote]
Nézd meg az Apróban a 2005-ös Manitou kínálatot !
Begépelni is egy rémálom volt, szvsz semmi értelme egymás mellett nyomni a Black-et, a Skareb-et, Minute-ot és a Nixon-t ! Ill. a Minute és a Nixon közül az egyikre nincs szükség, vagy a Black és a Minute se kell egyszerre, ill. ezek variációi !
Bezzeg a sima Brakout 1.5" úgyesen kivették a palettából hiszen 150-es villájuk van 1.1/8" nyakkal, 1.5"-nak meg meghagyták a 170mm-t.
Viszont a Stance-szel jól tökönrúgták a kőnehéz DJ szériát, 100e-ért adnak egy rendes csőtengelyes, Reverse Arch-os, 32mm acélbecsúszós, 80/100mm-t mozgó villát, alap csillapítással (FluidFlow) és némi állíthatósággal ! 8)
najó, de ahhoz már legalább 5 gombócos fagyi jármeg jorusnak....... vett is egyet
dorado karbon nélkül. elveszti a "kultuszát" mindenki azt fogja venni(eredeti helyett), így a karbonos csak pár embernek lesz, de az alu-sok mindent megpróbálnak elkövetni h ne lehessen majd megkülönböztetni a 2 villát. tehát aki megvette a karbont, feleslegesen költött ennyit rá, elég lett volna neki max egy shiver vagy egy zoom, hisz nem tudja ránézésre már senki h ez A dorado-e, vagy az utángyártott.
mert akárki akárhogy bicózik, szereti, ha megnézik, és csorgatják a biciklijére a nyálukat az emberek.
ez kb olyan mint a habi-fox szindróma. mindekinek szinte hamisitvány sapija van, de ezeket csak azok tudják megkülönböztetni, akinek fox-ja van. más meg hűűű, még egy...
de így már felelsleges is pénzt kiadni az eredetiért.
(gyártó szemszögéből: a karbon benne nemhiszem h sokba lenne előállítani, tesznek bele kicsit, és máris 2×-es árért tudják elnyomni. karbon fanok meg RÖGTÖN ráharapnak. mellesleg meg is éri, marhajó villa!)
U.I.: láttam már olyat, h dirtjumper 2 bolt-onnal, LEKAPARVA az egyik vonal a DIRTJUMPER II-ből. ez milyen már....
:
na szal a manitou nem tömegtermelni akar, mint a marzó, hanem jó, minőségi cuccot akar gyártani.
Kivéve a Stance villákat amikkel nyíltan konkurenciát állít az olcsó tömegvilláknak, reméljük normális mínőségben.
igen, amellett, hogy kiad egy mindeinek elérhető villát is már, emellett viszont megszünteti a COMP, SPORT és hasonló csökketnett verziós villákat....
szal nem csinál "jó villa lebutított változatban" dolgot. csak jó, drága villát, vagy pedig olcsó, "reméljük jó" villát.
Ahh, igen, thez, ezt jól mondtad, én is szeretem, mikor megnézik a karbonlábas Supernovám... És lehet fapofával nézni, hogy hát igen, ez TÉNYLEG Supernova... Nem sok jön szembe az ucán 8) no sticker, pure carbon... Gyönyörü 8)
sziasztok!
nem tudja véletlenül valaki, hogy az új Stance villáknak miből lesz a külső szára?remélhető hogy aluból?
az jó lenne, így télen sem kéne fosni tőle...
üdv mindenkinek!
[quote author=Andrew Wolf link=board=5;threadid=4768;start=45#msg202709 date=1092728848]
Ahh, igen, thez, ezt jól mondtad, én is szeretem, mikor megnézik a karbonlábas Supernovám... És lehet fapofával nézni, hogy hát igen, ez TÉNYLEG Supernova... Nem sok jön szembe az ucán 8) no sticker, pure carbon... Gyönyörü 8)
[/quote]
Hűű, hát az télleg k. jó teló! Múltkor láttam is egyet a fogason (csak nem a tied volt?)! Átütő meg miegyéb... nekem meg csak egy "szar" blackem van
Egy Ruckusba van benne. Magura fék, meg 203-as Hayes tárcsa disziti. Jó kis rugó is lesz benne, hamarosan, ugye, ugye, ugye? :;D
valami rémlik, ruckus meg hayes... hmmm. Jah.
A Supernovánál márcsak a Supernova Millennium a csinosabb
Ha jól tudom csak 1xxxdb készült belőle az egész világon 8) Ha valakinek van véééletlenül ;D eggy, az mutasson már egy képecskét
2000-ben készült (millennium), és nem véletlenűl 1300 Euró :-X :-X
nem 2000?
nekem RS-em van...kérdés: nem szar, hogy egyes Manitu telókon hátul van a híd?
Nem nyúlósabb a V-fék?
P.
nem hiszem hogy v-fake-nél ;D megéreznél bármilyen telólábnyúlást!
Pont hogy merevebb a teló a hátranyúló riversz árcs fékhíddalezért találták ki..
A v-fék meg nem lesz nyúlós max a bowdenek..de csavarni nem fogja a telót az fix.
:-*
Egy barátomnak van a Monstrében Skareb Super, szépen feszítik szét az LX-ek a teleszkópot.
Frankón feszül kifelé a villa!
A kérdés, hogy ha fékezéskor ilyet csinál, és közbe ugye megy lefelé, tehát mozog a teló rendesen, de közbe nem egyenesen áll, mert középen feszül kifelé.
Akkor az nem rossz neki?
De. Szar neki. Egy telónak sem használ, de tudsz jobbat? Sajna ez már csak így van...
Viszont az LX és párhuzamosnyomású társainál tényleg jobban észrevenni a "telónyitást".
Egyébként a RA szvsz csak "elméletileg" merevebb. Legfőbb előnye az egyedi dizájn. De: :-X Végülis ez egy Manitou topic. ;D
Amúgy az egyik legkevésbő "nyúlós" telónak a SunTour MG sorozatát tartom. Az tényleg merev volt.
A tárcsafék meg tekeri.
Szerintem ezzel azért számolak a tervezéskor.
Másrészt meg az se használ neki, hogy állandóan mozog
;D
De ez tényleg már csak igy van...
Csodák nincsenek, az RA sem váltja meg a világot, de nem csak dizájn, bár kétségtelenül a markeing részen lendít leginkább.
Viszont tárcsafékhez tervezték bevallottan, szóval Vféknél nem lesz jobb. Sőt!
Nem csak hátul van, hanem viszintesre lapított és nem függőlegesre, ami miatt én úgy gondolom a csavarásnak jobban, a szétfeszítésnek kevésbé áll ellent. Így szerintem Flame aggodalmai nem teljesen alaptalanok.
Ha nagyon zavaró, egy fékmerevítővel korrigálható a probléma.