en nemetektol hozattam - de ebayen van pl, itthon vagy nagyon draga, vagy nincs. igy sem volt olcso, viszont vagy 50x cserelhetek olajatnemeteknel asszem annyiba kerul, mint kb 5 adagnyi kiszacsis. mar azon is gondolkodtam, hogy egy reszet el kellene adnom, igy visszajonne az ara, mas olcsobban kapja meg.
pl a sok kerek ki-be rakastol. ez spec engem nem veszelyeztet.
Mondjatok nekem olyan embert, aki Bp-en vállal Fox F32 RL-ben perselycserét. Elég sürgős lenne. Évjáratot nem tudom, az alsó szár fekete és pm, ha ez valakinek segít.
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a 2010-es Talas RLC-t kilehet-e húzni140-ről 150-re?
És esetleg valaki tud is segíteni benne?
Köszi!
Bálint
Sziasztok
FOX F 32 RLC-hez lehet kapni kormányról lockolható szerkenytyűt? Sehol sem találok.
Legutóbb zeezoltano módosította; 2012-03-01 - 20:26.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Bringa(s)expós árkatamókus:
FOX 32 Float 100 Ti RLC FIT 1.5 Taper
kikiáltási ár:
Nagy levegőt kérek...
Tényleg csak erős idegzetűeknek...
A gyerekeket küldjük ki...
461.990 Ft-tól
Azt hiszem, én kérek elnézést...
A nyak meg váll Titán/Alu és Kashima bevonatos... És?
A keréknél, csak a kerékpár nagyobb találmány
Wow.Mondjuk megint csak megmagyarázhatná valaki, hogy a 360-380ezres ár (amennyiért akárhol vesztegetik, jelen árfolyamból átszámolva) hogy lesz kicsiny hazánkban egy röpke százassal drágább? Monnyonle!
(persze az is rohadt drága)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
mint ahogy a tobbi mas cucc![]()
Úristen... :/
Kb. X-Fusiont vennék ezek után. Fox-szintű technika, csupa fém alkatrész belül és harmada (negyede?) áron. 80-ért már XC levegős villát adnak...
Először informálódni kéne, hogy adott terméket hazánkban mennyiért kap meg a gyártótól a nagykereskedő. Utána ki kéne számolni, hogy a magasabb forgalmi adó miatt mennyivel lesz ez még drágább a vámkezelés során, majd ugyanezen adótétel miatt mennyivel növekszik a fogyasztói ára. Amint ez megvan, akkor lehet nagyjából reális képet alkotni arról, hogy kaszálni akarnak a terméken, vagy pusztán "szar" helyen élünk.
Mi az a 16-7?
Oké így már értem, ki mire izgul rá ezt pont neked írjam?![]()