Strictly rulz szerintem is, akárki köpködi (élőben látni Slam Jr. mondjuk nem semmi...)
A "bájkolás" nem feltétlenül Papa Roach-féle brutáliákkal "tekerős". Csak így hirtelen, akik naggggyon beindítanak:
- Massive Attack bármikor
- Faithless bárhol
- Frontline Assembly (ők mostanság Delerium néven őrjítik a táncolni vágyókat)
- Rammstein
- Dead Can Dance
- Dave Seaman (ő is kilóg a sorból, "csak" a alegjobb DJ-k egyike...)
- Underworld (bárhol, bármikor)
üdv.zOrg
Underworld: Born Slippy rule ezerrel!!
Most éppen a Shoutcaton hallgatok Tag's Trance Trip rádiót, kár, hogy nem vihetem magammal az ilyen netes ingyenzenét sehová....
Mellesleg Neked hogy lett 4 zöld csillagod, nekem meg csak egy csoffadt sárga?
Hát én volnék a Moderátor (vagy mi)!
Azért a régi fórum törzsvendégeiért megpróbálok majd tenni valamit... (Azonnali és gyors "előléptetés", ilyesmi...)
üdv.zOrg
Hello!
Most a slipknot jön be nagyon. Marha jok!!!!!!!!!!! És Marilyn Manson se rossz Bár annak nem minden száma jo viszont a sminke az valami haláli meg a ruhái
ja és lesz egy metal konmcert szombaton a PICSÁBAN
de sajnos holnap van a nagykovácsi is és akkor marad a kovácsi
na bye 8)
no nézzük csak, mi az amitől Paraferee bátyánk szájizmai görcsösen széthúzódnak a hallószerveiig, a nyáltermelő mirigyek begerjednek, és a térbeli mozgást elősegítő izomzatai ütemesen rángatóznak:
-SCOOTER (sajna nem mindig SIRÁÁÁLY az egész albumuk, de akkor is RULEZ)
-GORILLAZ (nem igazán tekerős zenét nyomtak a srécek, de állati jó...)
-FAITHLESS
-PRODIGY
-DARUDE
-DAFTPUNK
-néhány régebbi METALLICA
-BLACKLEGEND
-és minden állatiiii pörgős techno, house... ;D
ja!
majd nem kihagytam a RAMMSTEINt... (pölö: DU HAST, és LINKS 2,3,4...)
kár lett volna érte...
Assszem most ennyi jut az eszembe... ;D
No csőváz és hátszél!
Joghurt nem zenél, de fiiiinom... Paraferee voltam,...
...egyszer megkellene jatszani egy olyat hogy felragasztani a nyeregcsore egy jobbfele magnot (powerwattosat sztan nyomulni ezerrel szerintem mindenki javitana az atlagon .Jo otlet mi???...de egyedul meg nem merem kiprobalni ....erdekes is lenne ugy nemde.? :P