OFF:
Öl(el)jétek meg egymást!![]()
OFF:
Öl(el)jétek meg egymást!![]()
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
Én tök bírom a tagot. Ő az egyik legkarakteresebb fórumos.
De ez biztos vót mán.![]()
Ne offoljatok má'...
http://csapgeza.blog.hu/2006/09/20/u..._vagyok_ugyben
Ez is vótmá?
Legutóbb zOrg módosította; 2006-09-20 - 23:25.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
baaaEredeti szerző: jojoba
zoknis kisfijú
ááááá
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
melegedunk.
no ez kerem nem vot
http://img11.imagevenue.com/img.php?..._122_582lo.jpg
http://img45.imagevenue.com/img.php?..._122_553lo.jpg
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, rollerozz, hogy el ne hízzál.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni.
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Ennyire nyomorék nem lehet valaki.....:SEredeti szerző: jojoba
meg ezek a kifejezések: "örihari"...."forevör písz"...."veri hepi"....ez egy tömegpusztító fegyver....![]()
Mondjuk aki ezt komolyanveszi, az sem lát túl jól.
Nem látok,nem látok,nem látok....!!!!
;-)
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
A kis Jimi Hendrix a legkirályabb...Eredeti szerző: jojoba
eace:
A nővérkéje biztos elteszi a klipet a családi emléktárba, aztán majd mikor megnézi 6-7év múlva mibe keverték bele... Szegéééééény... Szerintem "öri hari" lesz köztük...
Én is megnéztem ezt a Cukis klippet! Most tanulok újra járni, meg írnyi-ölvasnyi, mert ez kimosta az agyamat![]()
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipő!!!_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
nézd meg the_d avatarját mr.vótmánEredeti szerző: lor
![]()
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
najah, az avatárom télleg ez, de a másik:
lor, nem lehecc ennyire szenilis (vagy épp be vtál b*szva nagyon....), ezeket pont te írtad ide be, sok másikkal együtt:
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, rollerozz, hogy el ne hízzál.
Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni.
Meguntam az aláírásom....
Al Bundy?Eredeti szerző: Ralph
![]()
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
arra nem is gondoltok, hogy esetleg direkt.. mi?Eredeti szerző: the_d
![]()
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
Eredeti szerző: rob
Eredeti szerző: the_d
latom figyeltek...
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Minden épeszű helyen nagyon szigorúan moderálnak jelenleg, csak idézném az egy legnagyobb politikai homokozó legfrissebb "fatváját":
Ennek szellemében kéretik a továbbiakban.(...) Külön felhívom a figyelmet arra, hogy a választások illetve az esetenkénti rendkívüli események idején a moderatura toleranciaszintje könnyen megközelítheti a zérót, ezért reklamációnak helye nincs. Az utolsó mondatát még a cselekmény elkövetése előtt és nem pedig a hiábavaló reklamáció után szíveskedjenek megszívlelni az olvtársak!
Update:
Enté: most már azokat is kicsillagozza - bár nyilván nem érdekel.
Legutóbb zOrg módosította; 2006-09-22 - 13:28.
<T-R4nc3r> Vaze régen nem ment túl jól a csajozás. Rányomultam egy nőre és sikítva elmenekült.
<T-R4nc3r> De az utóbbi 2 évbe fogytam
<T-R4nc3r> Lement 20 kiló háj, de visszajött 15 kiló izom, 5 kiló fanszőrzet
<Bécikee> lol))
<T-R4nc3r> Most már jobban megy a csajozás.
<T-R4nc3r> A nők még mindig sikítanak
<T-R4nc3r> De már nem tudnak elfutni
<Bécikee>DD
-Anya, az iskolában csúfolnak, hogy hosszú az orrom!
- Ne foglalkozz vele, egyszerűen csak hátrább van az arcod, mint a többieknek.
A srác randi után hazakiséri a nőjét. A kapualjban búcsúzkodás közben, kezét lazán, macsósan falnak támasztva megpróbálja rávenni kedvesét egy kis orális szexre. A lány szolid, polgári nevelést kapott, sehogyan sem akar kötélnek állni. A srác jó ideig kérleli, bevet mindent de hiába. Egyszer csak fellgyuladnak a villanyok, és megjelenik a lány húga és meglehetősen idegesen mondja:
- Figyelj Zolika, apám küldött, és üzeni, ha a nővérem nem akarja megtenni akkor megteszem én, vagy lejön ő és elrendez, csak könyörögve kérünk, vedd már le a tenyered a kaputelefonról!
Egy pasi sztorija:
"Egyik este meghívtak a fiúk bulizni. Mondtam a feleségemnek, hogy éjfélre otthon vagyok, de tutira.
Az órák csak teltek, a sörök meg könnyedén gurultak lefelé. Úgy fél 3 felé - sík részegen - elindultam hazafelé. Éppen az ajtóban állok, mikor az óra hármat kakukkol. Gondoltam, a feleségem még a végén felébred, és kakukkoltam még kilencet.
Nagyon büszke voltam, hogy ilyen frappánsan kivágtam magam, megmenekülve egy esetleges veszekedéstől.
Másnap reggel feleségem kérdezte, mikor értem haza. Mondtam neki, hogy 12-kor. Nem is kérdezősködött tovább. Na, mondom, ezt megúsztam.
Kb. 5 perc múlva megjegyezte, hogy kéne venni egy új kakukkosórát. Kérdem:
- Miért?
- Nos azért, mert tegnap éjjel hármat kakukkolt, majd azt mondta: "A francba!" Kakukkolt még hármat, megköszörülte a torkát, kakukkolt még négyet, elkezdett vihogni, kakukkolt kettőt, és fingott egy jót...
3+4+2+1 az nem kilenc![]()
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető