Igen, SZENVEDJ!
Hirdetek sok mindent, sok helyen, de a biciklis cuccokra érdeklődők mindig a "legérdekesebbek"...
A legjobban azokat szeretem, akik már tegnap meg akarták venni, aztán többet nem is jelentkeznek. (Hasonlítanak az álláshirdetőkre)
Igen, SZENVEDJ!
Hirdetek sok mindent, sok helyen, de a biciklis cuccokra érdeklődők mindig a "legérdekesebbek"...
A legjobban azokat szeretem, akik már tegnap meg akarták venni, aztán többet nem is jelentkeznek. (Hasonlítanak az álláshirdetőkre)
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Ne foglalkozz velük. Aki akkora birka, hogy ilyen hirdetésre ezeket a kérdéseket felteszi, azzal a későbbiekben is csak a baj lenne.
nyeregcso merete?
kulon elado?
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül...""Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Hátha van még rajtam kívül olyan idióta akit érdekelhet
6. 24 órás Dh, Semmering | Sala Racing Technology
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
nálam jó
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Mobilon megy faszán, de firefox alatt teljesen rotty.
az lehet, olyat nem használok
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Nekem FF alatt sincs gond.
Ott virágozz, ahova elültettek!
Kisherceg,törölj privátot
töröltem.
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül...""Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Szia,
Az oldalbordám kutatást végez a szakdolgozatához és szeretnélek megkérni, hogy járulj hozzá az adatgyűjtéshez te is egy 15 perces teszt kitöltésével.
https://docs.google.com/spreadsheet/...A3QlE6MQ#gid=0
Köszi.
Na ezt oldja meg valaki:ebay-en yahoo-s mailcímem van regisztrálva vagy 6-7éve.Eladó küldött képet,ami meg is érkezett egy totál más freemail címre
veszel egy ujabb cannondalet?![]()
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Tudja valaki, hogy délutánonként miért áll le az egész oldal?
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."