Érdeklődnék, hogy a 3 változat közül nektek melyik jött be a legjobban?
1. Powerbar Energize C2 MAX bar
2. Born Xtra bar
3. Nutrixxon Energy bar
Én a Powerbar-t használom, de a többit nem ismerem, ezért érdeklődök.
Köszi
Érdeklődnék, hogy a 3 változat közül nektek melyik jött be a legjobban?
1. Powerbar Energize C2 MAX bar
2. Born Xtra bar
3. Nutrixxon Energy bar
Én a Powerbar-t használom, de a többit nem ismerem, ezért érdeklődök.
Köszi
Köszi hogy szóltál. nagyot néztem volna ha csak a 25-ös jön. Kijavíthatnák legalább.
"Ride today, heal tomorrow"
Viszont ha megrendeled elvileg le kell hogy szállítsák a rendelt terméket. De nem akartam veszekedni.
Neked a 25-öset küldték?
De egyébként fent van az oldalon a 25-ös is 2400-ért. Most akkor mi van?
Legutóbb manston91 módosította; 2011-08-18 - 17:41.
"Ride today, heal tomorrow"
Nézd meg a két boltot![]()
X-Iont - Speed 500 ml izotóniás ital koncentrátum
Kinéztem egy zsírégető tablettát:
Nutrixxion L-Carnitine - zsírégető tabletta
Viszont ajánlották nekem helyette ezt (mert fele annyiba kerül):
BioTech L-CARNITINE 1000 MG
Annyit látok, hogy ebben nincs energia ill. élelmi rostok... Szerintetek ezek fontosak, ha az elsődleges cél a zsírégetés?
Hatékonyabb az L-Carnitine-t két kisebb adagban bevinni az egyszeri nagyobb adag helyett?
Ti melyiket vennétek meg?
Én ilyet használok, a fél kilós kiszerelés egész gazdaságosnak mondható. Torq Raw Carnitine Supplement | Buy Online | ChainReactionCycles.com
elsősorban a kaja legyen rendben, mert anélkül nem fog menni a zsírégetés...amúgy a kettő közül szerintem inkább a BioTech-et válaszd, mert L-carnitineben nagy különbség szerintem nincs a gyártok között..tehát ugyan azt kapod kb csak olcsóban.
Szerintem mehet edzés előtt 30'-el a nagy adag.
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "
Megrendeltem 2 doboz Aminostar® X-Power Flasht az egyik narancsos a másik barackos. Kíváncsi leszek mennyit dob majd a bringázáson. Amit még kiszeretnék próbálni az az X-Iont speed koncentrátum. Valaki használt ilyent? Vélemények róla? A bringalandban most 4 800 Ft a literes
Sziasztok tudom nem a reklám helye de kicsit olcsóbban lehet most rendelni hármas pakkot.
AS XPower Flash (3x500 g)
Mivle régen volt itt uccsó post, lehet jöttek új termékek ki, szóval felmerül a kérdés megint. Szeretnék valami minimális mesterséges hordozóanyagot és adalékot tartalmazó fehérjét használni. Ár viszonylag lényegtelen, inkább az a mérce, hogy olcsóbban kijöjjön, mint ha étkezésből próbálnám behozni (meg ugye abból nem is szívódna fel annyi). Szeretném ha fejlődnének azok az izmok, mert egyre keményebben edzek most (saját eddigi edzéseimhez viszonyítva), akár lábra, akár felsőtestre, de valami kellene, mert úgy érzem, mint ha jelenleg megállt volna a dolog, pedig a gyakorlatok száma/erőssége is folyamatosan növelt, de mégsem érzem már egy ideje, hogy érne is valamit.
Jelenleg mi a jó a piacon?
Ott virágozz, ahova elültettek!
Scitec termékek szerintem a legjobbak de ezt az ára is tükrözi
Én régen egy másik terméket használtam mert melóhelyre ők szállították a tejport és így volt kedvezményem
A cím
www.tejpor.hu : tejpor kereskedelem, zsíros tejpor - sovány tejpor értékesítés, tejporkeverékek gyártása : Buda Family Kft.
Ha szeretnék kb. 3-4 kilót fogyni 1,5-2 hónap alatt, vajon milyen étrendet kellene választanom, ami nem különbözik sokban a mostanitól? :-)
Sportok, amiket jelenleg űzni tudok:
- unalmas ugyan, így kíván némi extra motivációt:-), de heti 2x tudok konditerembe menni
- heti 1 gyalogtúra (14-20 km körül, természetesen terepen)
- heti 3 bicajozás aszafalton, 11-12 km (rossz időjárás esetén 1 óra szobabicajozás)
- heti 3 bicajozás terepen: 24-55 km közt valahol
Étrend:
- heti 1x 1 napon húsféléből maximum halat eszem
- sajnos minden egyes vacsora után dukál a csoki:-)
- közepes mennyiségű, bőséges ebéd, közepes, néha sajnos bőséges vacsora
Táplálékkiegészítőt és egyéb cuccokat nem fogyasztok, maximum 1-1 magnézium-B6 tablettát veszek be, ha épp izomlázam lenne.
Terv (első körben):
Első körben a vacsorát kurtítanám meg, hogy vagy ne legyen egyáltalán, vagy csak minimális, illetve (sajnos) a csokit el kell hagynom, nincs mese... Sportot majdnem minden nap űzök valamit, azzal szerintem nincs nagy gond.
Szerintetek hogyan teljesíthetném a célom, 3-4 kiló fogyást? 184-184,5 cm körüli a magasságom, jelenleg 80-81 kg vagyok és vén szamár, mert a korom három X, plusz 4.
Szia.
Próbálok tanácsot adni én nekem sikerült amit te most szeretnél, annyi idős vagyok es súlyos voltam, mint te jelenleg. Elég a 76 kg-ig fogynod az meg jó versenysúly alá nem menj, tehát 3-4 Kg az nem sok jó lenne tudni, hogy mennyi rajtad a zsír mert, gondolom abból szeretnél fogyni nem izomból, először is kell egy pontos jól működő mérleg.
Cél: heti 0,5- max 1 kg arra 2 hónap nagyszerűen teljesitheto, a legfontosabb hogy be kell tartani egy étrendet (ez a legnehezebb) szerintem, Szóval a titok le kell csokkneteni a napi szénhidrát + zsír bevitel es meg kell növelni a fehérje bevitelt az izomzat megtartása miatt. 5x étkezes kevés szénhidrát bevitel miatt!
Reggelire zabpehely (kevés vízzel!) tízórai egy db alma ebéd rizs vagy zoldsegkoret csirkemellel vagy hallal uzsonna egy db joghurt vagy valami gyumolcs, vacsora lehet zabpehely pirítós rizst csirkemell hal fött tojás.
Ezeket kell variálni, magas fehérje bevitel keves szénhidrát a cél, ha kenyeret szeretnél, akkor pirítsd meg! gyumolcs főleg zoldseg mehet nyugodtan, kevés krumpli is. Fontos kaja mellé kb. 2-3 liter víz (szensavmentes asvanyviz) naponta anyagcsere miatt zöld tea minden nelkul nagyon jó csak ajánlani tudom!
Mozgás: konditerem fontos hogy ne hanyagold és nagy súlyokkal használj (izommegtartás és kalória felhasználás miatt)
többi mozgás aerob legyen 60-75 % pulzussal kb. 1 órát naponta bicikli, futás tökéletes, gyaloglásnál nem biztos hogy megfelelő a pulzus tartomány, 7napbol legyen 1 pihenő nap (kaja marad).
Amit nem szabad: Cukros üditők energia italok tészták, cukor, csokit felejtsd el disznóhús csülök kolbász hurka
Ha nagyon csokira vágysz, mert nehéz amúgy tartani ezt 1-2 hónapig akkor csokis müzli szelet vagy sima müzli szelet.
Táplálékkiegészitok (jó, ha van, hasznosak): Magnézium kalcium c vitamin tabletta (500 mg)
Zsirégető (nem fontos de ez is segíti a fogyást) Brutal Scitec nutrixxion (edzés előtt nem szabad beszedni mert felesleges akkor az mozgás teszi a dolgát.)
Fehérje, tejsavó koncentrátum (izomzat megtartás miatt fontos) Brutal Scitec
Izotóniás ital: pl. (Endurance Fuel) en ezt használom.
Remélem tudtam segiteni, ha ezt betartod, akkor sima ügy, ha még valamire kíváncsi vagy nem világos írj nyugodtan.
Legutóbb oroberto módosította; 2012-03-04 - 23:03.
Mondjuk árlista az jó lenne ez tény)) Biztos gondolják írj mailt meg telefon