Az hogy lehetséges, hogy LG TV-n lejátszva egy 1080p mkv fájlban lévő H.264 videoból látszik a spektrum HD lógó és a 12-es karika, de amúgy fekete a kép? Hang megy rendben, PC-n jó a kép is.
Az hogy lehetséges, hogy LG TV-n lejátszva egy 1080p mkv fájlban lévő H.264 videoból látszik a spektrum HD lógó és a 12-es karika, de amúgy fekete a kép? Hang megy rendben, PC-n jó a kép is.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Van olyan XP telepítési módszer, amikor a telepítőkészletet felteszik a vinyóra és az első boot alkalmával az install indul? A lényeg, hogy ne kelljen semmi külső cucc (pendrive, cd).
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Kérdezném,mit érhet nagyjából egy jó állapotú Powermac G4,2gb ram,dvd-író,ethernet..?
![]()
Windows 7 OPK
Lehet, hogy xp-hez már nem is létezik. A pc gyáróknak (dell, hp stb.) találták ki, és csak oem partnereknek érhető el.
Miért kell ez neked?
Windows 7-re van más megoldás is (egyszerűbb), de az a rendszer nekem nem jó.
Vékonykliensből akarok letöltő gépet csinálni, de a gép alaplapja annyira minimalista, hogy maximum egy noti merevlemezt tudok rácsatlakoztatni, nincs normál méretű IDE csatlakozó rajta (ha lenne, akkor az asztali gép cd olvasóját rá tudnám kötni), nincs usb-s cd olvasóm, így nem tudok XP-t telepíteni.
Találtam leírásokat arról, hogy egy pendrive-ra is fel lehet tenni a telepítőkészletet, de bármelyik módszert is próbáltam, egyik sem működött.
A 'B-verzió", hogy win helyet valami teljesen egyszerű linux, amiben van torrent kliens (vagy tudok bele tenni), másra úgysem lenne használva.
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés időnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdőirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
munkahelyi pc
win 7 mozilla thunderbird szoftver 9.01 legujabb frissites
ket t-online-os mailbox hozzaadva josok maillel
kb 5000 es 1000
7 ill 1,5GB
letoltesnel beszol, hogy nincs tobb hely takaritsak toroljek, hogy legyen hely
ez mi ez?
/korabban a wines outlook express jatszott ilyet tok komolyan azota hagyom picsaba/
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Köszi, de ez a linux verzió is túl modern az én gépemhez
XP-ből sem a szokásos rendszert tenném, hanem annak egy kisebb igényű változatát (WinFLP).
Trance
PC- HDMI kábel - TV összeköttetéssel küzdök. Addig jutottam, hogy látja a gép a tv-t, de a tv-n mindössze egy ló..szó windows jelet tudtam összeidegeskedni, mást nem hajlandó megjeleníteni. Mi lehet a probléma? Tudtok segíteni?
honnan tudom meg hogy max mennyi mhz-n üzemelnek a ramok? annál hiába teszek bele gyorsabbat, nem fog menni gyorsabban?
illetve hogy járok jobban, ha duálba megy benne 2x2gb ram vagy egy 4gb-meg egy 2gb azaz több memóriám lesz,de nem használja ki a duálc. gyorsaságot?
köszi
Idéz
Multi-idézet
az emberek panelekben gondolkodnak, az emberek a panelekben is gondolkodnak
reignX-emet sx trailre cserélném..
Tud valaki megoldást?
Vettem egy kis pár száz Ft-os usb bluetootht a laptophoz. Bedugom, elkezdi a csatlakozást, kiírja hogy csatlakozott, de nem tudok kapcsolatot létesíteni. Sem a telefonnal, sem a fejhallgatóval. A telefon azt írja ki, " a kapcsolódás sikertelen".
Azokat a szoftvereket, amelyek szűrik az internet bizonyos oldalait (social, mail stb.) meg lehet valahogyan kerülni?
>>> Two wheels, one passion <<<The bike way of life
Sziasztok! Vettem egy 22" 1080p led monitort amin csak vga csatlakozás van. Mivel a videokártyámon csak dvi csati van, dvi-vga átalakítóval használom.
A kérdésem az lenne hogy hogy tudom elérni a legjobb minőséget a monitoron, mivel több fajta DVI átalakítót láttam és nem tudom hogy ez számít e valamit.
![]()
sziasztok!
húgocskám idén ballag gimnáziumból, és valószínű, hogy messzire kerül szeptembertől továbbtanulni.
saját laptopot fog kapni ballagáskor, az én feladatom kiválasztani a neki megfelelőt. mivel nagyjából átlag felhasználó (jó, az Office programokat azért elég jól keni), nem kell neki kimondottan izmos gép. fő szempont a masszív felépítés, tartósság, nem túl nagy méret.
szerintetek a 100 ezer forint körüli szegmensben mely márka (márkák) (mely típusai) a legigényesebb - legtartósabbnak megítélt konstrukciók? mint mondtam, a teljesítmény nem számít, az egyetlen kikötésem, hogy Intellel legyen szerelve, ne AMD-vel, mert véleményem szerint az AMD-k remek, de nem laptopba való procik. melegednek, mint a háborodás.
netbook annyira nem jön szóba, jó, ha van benne dvd író-olvasó.
előre is köszi a tippeket!
Szerintem DELL-t érdemes venni. Minden általad felsorolt kritériumnak megfelel és a laptop gyártók között a leghosszabb és megbízhatóbb szerviz szolgáltatással rendelkeznek. Ezeket saját tapasztalatból írom.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
nekem is Dell-em van, Inspiron szériás. nálam a 3 év garancia és a nagyon jó ár-teljesítmény arány miatt győzött (Intel i7, nyolc giga ram, 1GB GF 525m videokártya, és így is bőven 200 ezer alatt volt.) ámbátor... negatívumok: a monitorja sima "csillogós" LCD, a billentyűzet "süppedős" (érezni, hogy lenyomódik és huplisodik, mikor a középső fertályon gépelsz), m eg olyan fapados hajlós-kopogós műanyag az egész, dehát valamit valamiért.
csak hab a tortán, hogy a driverjeivel rendesen meg kellett szenvedni, mivel oprendszer nélkül vettem és nem adtak hozzá semmi segédprogramot. a hangkártya driverrel mai napig meggyűlik a bajom, egy-egy windows frissítés után nem akar működni a mikrofon bemenet...
szóval jól ismerem a mostani olcsóbb Dell-ek kidolgozottságát, de ha azt mondjátok, hogy ebben az árszegmensben egyik márka modellje sem megbízhatóbb, én hiszek nektek és nézek huginak egy jó kis Inspiront valami szép színben i3-as, vagy hagyományos kétmagos procival (:
volt kezemben tavalyi Studio szériás Dell is, na arról már elhiszem, hogy bőven túléli a 3 éves garancia időt!
Biztosan tök jó a Dell is DE inkább azt kérdezném, szerinted melyik piacon lévő nagy cég laptopja nem fogja megérni a min. 3 évet ? Szerintem ilyet nem tudsz mondani, tehát nagyjából bármelyik cégtől vehetsz laptopot. (Toshiba,Asus,Acer,Samsung,....bármi. Sony-k viszont nagyon drágák.)
Nézd meg Auchan, ...stb. helyen is, ők is sokszor akcióznak, hátha belefutsz egy jó ajánlatba.
Marci
Nem a gépek nem szokták bírni a 3 évet, hanem a zsanérok. Arra kell odafigyelni milyet veszel.