Tengerentúlon jóval olcsóbban lehet X2-t venni, csak nemtom ki reszkírozza meg innen.
@rob: vágom, hogy apró, csak ezeket eddig is itt kérdezgettük egymástól, de igazad van![]()
Tengerentúlon jóval olcsóbban lehet X2-t venni, csak nemtom ki reszkírozza meg innen.
@rob: vágom, hogy apró, csak ezeket eddig is itt kérdezgettük egymástól, de igazad van![]()
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Tud valaki olyan progit, amivel bizonyos weboldalakat le lehet tiltani, hogy ne nyissa meg a böngésző?
milyen böngésző?Eredeti szerző: _Alex_
Firefox>Adblock extension-t rakj fel: https://addons.mozilla.org/extension...cation=firefox
Opera> http://www.config.hu/content.php?article.43
Legutóbb burce módosította; 2006-01-16 - 19:14.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
vki megtudja mondani miert van kulon mozilla es kulon firefox bongeszzoje a mozillanak?
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
mert a mozillát csomagban töltöd le (naptár, levelező, honlapszerkesztő, svájcibicska, befőttesreceptkönyv, stb.), míg a firefoxot meg külön kis instant böngészőként töltöd le és nem akarja az előbbi hasznos kiegészítőket feltelepíteni. (ezért van 'Tándábőd' meg a naptár (aminek nem jut eszembe a neve) is külön)
When the day is through, all I want to do is slow down...
ehh akkor en hibazom, hogy mozillat szedtem le?
Köszi!
attól függ, mit akarszEredeti szerző: lor
![]()
azzal csak bongeszni
kulon van tanderbord
mas nagyon kell toluk
csak en anno netezesemet is mozillaval kezdtem
es mostanra kiforrot bennem a krdes, hogy hade minek kulon nev?...
akkor rakjam inkabb a firet?
Ahogy érzed... Nekem sima Mozilla van, azon megy az egyik levelezésem, a tandabördön meg másik 2. firefoxom nincs, mert nekem annyira nem szimpi... döntsd el melyik a bejövősebb, aztán használd azt. (végülis a csomagból is telepíthető csak a böngésző) Kicsit más a menü, asszem ennyi a szembetűnő különbség. Mélyebben nem ismerem, nem is akarom![]()
![]()
Vki tud olyan progit, ami magyarul felolvassa azt, amit beírtam? (különféle robothangon...)
speakboard?
Legutóbb nhunor módosította; 2006-01-19 - 19:40.
Például.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
svcd-s cuccot miért nem akar nekem semmi lejátszani?![]()
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.
tan power dvd elviszi
vagy regen az asus cumokhoz adtake gy asus dvd nevu progit az tuti lejatsza
egy probat azonban a media player is meger
mert az aztan mindent lejatszik amit beraksz az olvasoba
Nekem a Power DVD viszi az SVCD-ket.
http://www.origo.hu/szoftverbazis/mu...d_6_trial.html
Néhány perccel elkéstem.
;-)
ez nemtom az-e ami nekem van
http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/dload-hu.html
rob linkelte nemreg
mondjuk nem ertem az oldalt de majd elmagyarazza vki
mikor mondjak egy tapra, hogy halk?
olyankor hany decibeles?
mondjuk iljics?
Legutóbb lor módosította; 2006-01-23 - 10:46.
Az svcd is egy szabvany formatum, igy annak lejatszasahoz is a megfelelo dekoder (tomoritesehez encoder) kell.
Ezeket bizonyos lejatszokkal szallitjak (Pl cyberlink mpg2 - a powerdvd - vagy intervideo mpg2 - a windvd vagy mainconcept stb dekoderei. (de meg a Neroban is van !)
Az svcd egy mpg2 formatum ugyanugy mint a dvd csak kisebb elteresek vannak amit nem reszleteznek most.
Szal tedd fel ezen lejatszok valamelyiket es menni fog.
Alternativ lehetosegkent feltelepithetsz un directshow filtereket, amelyek maguk vegzik el a dekodolast windowsba epulven es utana barmely lejatszoval lejatszhatok az ilyen jellegu filmek, vagy akar a dvd is.
Ez utobbi esetben azonban elofordulhat, hogy foleg svcd-nel helytelenul jelenik meg , es/vagy szemetes a kep illetve nem kezdi el jatszani csak nagyon sokara a filmet. Ilyenkor egy masik codecet erdemes kiprobalni. Illetve a lassu kezdes eseten egy xcda filtert lehet feltenni es akkor egybol indul az mpg2 akarmilyen lejatszoban mint a villam. Ez pl befejezetlen , megserult netes super video cd-s mpg2 anyagoknal is hasznos lehet.
Reszletekert meg elnezhettek a kedvenc lejatszom honlapjara, ahol leirjak hogy lehet beloni a progit/ illetve a geped ugy hogy gyakorlatilag barmit lejatszon.
http://www.inmatrix.com/articles/mediasetup.shtml
O ize lor szerintem ez egyedi kinek milyen jo a fule, mennyire zavarja
De mondjuk valoban van egy hatar ami felett biztos mindenkit zavar.
En tesztek olvasgatasabol arra kovetkeztetek hogy kb olyan 35-40decibel nel magasabbak azok mar kezdenek zavaroak lenni, de itt minden viszonylagos "erzesre megy" lehetnek pl felharmonikusok a zajban ami egyeseket zavar masokat nem biztos.
20dBA alatt halk. felette észrevehető, 30dBA felett pedig kifejezetten zajos.Eredeti szerző: lor
ajánlom figyelmedbe a superflower 14 centis ventivel szerelt tápjait![]()
a legcsendesebb amugy az fsp zen és a többi teljesen passziv táp.
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Lenne egy érdekes agymenésem...
Szeretném a nagygépemet berakni a szekrénybe,hogy ne foglaljon helyet a szobában..van egy laptopom,amin jobban szeretek dolgozni. Azt vajon meg lehet-e oldani,hogy a laptop teljes mértékben vezérelje wi-fi-n keresztül a nagygépet,tehát tudjak dvd-t írni,fájlokat másolni,megnyitni...stb..
És a legfőbb szempont,hogy a bazi nagy crt monitoromat kidobhassam végre,tehát a nagygépnek monitor nélkül kell működnie...
Erre szeretnék megoldásokat kérni,már ha van...
A másik kérdésem,hogy ismertek e olyan progit,ami a digitális filmfelvételen tud remegést korrigálni...szal olyan anti shock progi...mert van felvétel,ami még a beépített antishockal is remeg,mert motorról lett kamerázva...
Előre is köszi!
Üdv:Thy