Előző topik folytatása itt.
Ismétlésként:
eleje számítógép zsenik ide!
vége: számítógép zsenik ide!
Jó szórakozást!
Előző topik folytatása itt.
Ismétlésként:
eleje számítógép zsenik ide!
vége: számítógép zsenik ide!
Jó szórakozást!
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
offtopic: nyehhe, lor-t látom melózni
ontopic.
kérdés: az aerocool házak tényleg annyira rossz minőségűek? inkább egy low-end antec (slk3000b) mint egy aerocool 3d magic? még mindig nem vettem házat, és mostmár vennem kellene, a cuccaim nagyon melegszenek idebenn...
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Spórolj és vegyél egy felsőbb Antec-et, Casetek-et, stb. személy szerint a TT házakat nem ajánlom, sok hűhó és sok pénz kb. semmért, volt nekem is, 2 hét után eladtam és visszaköltöztem a jó ksi Antec-embe.
Aerocool-okkal nincs tapasztalatom, de elég olcsóak, ez tény, viszont lehet még az is sokakl jobb mint amid most van.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
most egy ezeréves codegenem van.
eléggé felhangosítja a winchesterem, és elé nem lehet ventit szerelni. (mármint a winchester elé)
20-nál többet nem adok semmilyen házért, az antec slk bruttó 13k.
szóval drága házak kilőve.
casetek meg azért kilőve, mert csak 8 centis ventikkel jönnek, ugyanugy mint a chieftec-ek.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Akkor az én házam (Antec Plusview 1000AMG) is kilőve mert ebbe is 8-as ventik mennek, mert még régebbi konstrukció.
Hát nem tudok értelmes tanácsot adni, a Codegennél _minden_ jobb, akár az Aerocool is, amelyiknek turbina van az elején olyat majdnem vettem én is.
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Egy kérdés, aki használ itt firefox 1.5-öt az tud játszani pl a honfoglalón? Ha igen elárulhatná a titkot. Tudom, hogy flashplayer kell hozzá, hiába telepítem fel mégsem indul el a játék. persze más flashes oldal sem műxik.
Hat nem tom melyik bongeszot tamogatja es melyiket nem ennek utana kell nezned. Utana pedig hogy a megfelelo verzioju plugint telepited a bongeszod ala (most 8-as a legfrissebb ha jol tudom) Ha az megvan akkor meg mindig engedelyezni kell az activex beepuloket, illetve a security beallitasokat kell modositanod.
At 1.07es firefoxxal műxik minden rendesen, ha visszarakom. Ezt már egyszer kipróbáltam.
1.5-el 8-as flash-el nálam megy.
hűtéshez értőket kérdem, melyik lehet a leghalkabb 8 centis venti, ami azért jó is?
én kinéztem egy elég jót, de félek nem lehet kapni itthon:
http://www.coolermaster-europe.com/i...20Fan%20Series
Segítsetek, mert nemértem a Windowst...
Mit kell beállítani, hogy a beállított hozzáfűzendő DNS utótagokat ne felejtse el állandóan, és ne kelljen minden hálózatra csatlakozáskor újra beirogatnom őket.
Köszi,
Gyk.
de lehetEredeti szerző: ggx
http://www.expert.hu:8090/webstore/p...le_frameset.do
hogy mennyire jó azt nem tudom...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Bocs, de teljesen kiment a fejemből a ház. Mondtam, hogy megnézem és elfelejtettem. De most szétkaptam és még friss az emlék, szóval kérdezhetsz..Eredeti szerző: rob
Ja igen, az Antec SLK3000B..
Amire emlékszem, hogy az volt az egyik kérdés, tényleg belefér-e az elejébe a 12 centis venti. A vinyókat nem akartam kikapni, de amennyit le tudtam belőle így mérni, az alapján a hátuljén lévő 12 centis venti (tartozék) az az elejére is odaférne. Pont a vinyók elé.. A hangosságra nem tudok mit mondani, mert nekem az, de egyelőre semmi halk ventit nem vettem bele. A gyári proci hűtő, az alaplapi chipset hűtő és a grafikus kártya gyári hűtője mind hangos.. A régi házamhoz képest szinte semmit nem melegszik..
(Hmm, péntek 13 és ez volt a 13. hozzászólás)
Ha engem kerdezel......
Szerintem az a tutko ha minel intenzivebb a venti legkeverese de ugyanakkor halk is es lehetoleg minel kevesebb legyen beloluk a gepben. Ez sajnos csak akkor valosulhat meg ha bazi nagyo(ka)t raksz a hazba. En pont most talalkoztam egy ilyen 12 -es hazhutovel (ha nem nagyobb) es teljesen silent tok jo. Ha beferne ilyen a gepbe csak az lenne.
8cm kategoriaban nekem a coolink valt be (olcso es halk is), raadasul van belole sokfele. Poti szabalyzos, hoszenzoros, vagy sima (arfuggvenyben)
Asszem 2000 korul van a maximalis fordulatszamuk es 1 golyosak.
De valamikor nemreg volt a prohardware-n is egy egesz friss reszletes ventiteszt.
Eredeti szerző: ggx
ha olcsó ventit keresel, nézz szét a tts honlapján: www.tts-kft.hu
raycoon: nagyjából akkor elmondtál mindent rólade még kérdezek: egy 12-es venti jár vele hátra, egy meg befér előre? (tehát az elsőt külön meg kell vennem) illetve:
a hátsóhoz van fordulatszámszabályzó?
rob: arra emlékeztem, hogy az első 12 centis hely méretében nem hittél, és mondtam, hogy megnézem mekkora.Azt néztem meg most, és elsőre úgy tűnik, hogy elég nagy (12*12*2,5), akkora mint a hátsó..
A hátsó benne van, az elsőt meg kell venned, ha akarod. Az elsőnél van légszűrő. A hátsón három fokozatot lehet állítani. A legalsót egyáltalán nem hallani, a felső már szerintem hangos. Viszont alapon is hideg jön ki belőle, nekem..
Másik gépre felraktam egy "új" Longhorn verziót. pff, leesett az állam..iszonyat szép meg minden, mondjuk meg is van a gépigénye. Kicsit már túl csicsás, de nagyon ottvan![]()
Elvileg idén ki akarják adni a 3. negyedévben a vistát, ami ugye a xp utódja lesz, kiv leszek rá.XP SP3 csak eztán jön 2007ben sajna![]()
Azért az vicces benne, hogy a 3d ablakkezelés miatt már egy intézőhöz is 16X-os AA-t kell nyomni különben cakkos a széle.Szal VGA cserére fel!
![]()
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
hát.. vertexÁRNYÉKOLÓK reszkessetek
nemis kell benchmark. nálad hány FPS-el fut a windows?![]()