Akkor itt a folytatás.
Jericho hol tarthat? 1 széria megvan, sok résszel. A második az valóban csak 5-6 részből áll...? Van ezeknek valami oldala?![]()
Akkor itt a folytatás.
Jericho hol tarthat? 1 széria megvan, sok résszel. A második az valóban csak 5-6 részből áll...? Van ezeknek valami oldala?![]()
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
SG:SG-1 és SG: Atlantis vkinek elfekvőben esetleg?![]()
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
SG:Atlantis angolul érdekel? KölcsönadhatomA sima SG is megvan, de éppen másnál, arra várni kellene.
Big bang theory rulz! Egy évadot le lehet darálni pillanatok alatt/
![]()
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Nekem a kedvencek==> Dr. House; Heroes... bár most mind a kettővel le vagyok maradva elég rendesen... majd bepótolom.
"...you can't connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards." /Steve Jobs/
csak ne kéne 1 hetet várni a részek között!
Jack is back!![]()
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
A heroes-ból 2-3 részt bírtam megnézni, azt is csak a 2 szőke csaj miattSzerintem borzasztó.
Jelenleg a Criminal Minds-t és a Grey's Anatomy-t nézem.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
hello! nekem itt a helyemÉn speciel sorozat függő vagyok, ha még nem tudnátok. Még videót is vettem direkt amiatt, hogy megnézzem a kedvenc sorozataimat. Igaz sokmindent veszek videora, mert állandóan a biciklin ülök..
Ja a lényeg: a kedvencek: Vészhelyzet, Grace klinika, Hősök, Jericho, Lost, CSI, NCIS, Odaát, Cobra 11, 4400, Szökés, Született nyomozók, stb. Kár, hogy sokat nem adnak folyamatosan. Van amit a gólya hoz, igaz feliratosan..... A legjobbak szvsz a Lost, a Hősök és a Szökés. Annak idején pedig a TIR volt![]()
Csak ennyi...?
Mikor élsz egyébként?![]()
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Kihagytam a gyilkos elmét, és a gyilkos számokat...de időt mindig találok a filmekre
![]()
Csak SG-1 és SG Atlantis, az AXN-en és az AXN Scifi-on folyamatosan mennek. SG-1-ból a sorozat utáni dvd-t lenne jó megszerezni.
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Lie to me valaki?
http://www.fox.com/lietome/