Általában heti egy NBA meccs ment az alapszakaszban a sport csatornán, egyszer-kétszer előfordult heti kettő. A jövő heti műsort átnyálazva szintén csak egy rájátszás meccset adnak.
Általában heti egy NBA meccs ment az alapszakaszban a sport csatornán, egyszer-kétszer előfordult heti kettő. A jövő heti műsort átnyálazva szintén csak egy rájátszás meccset adnak.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
A héten ha jól néztem lesz 3 meccs a sport1-2-n csak a hoki vb-nek köszönhetően nem a megszokott időpontokban. Van amit az élő után nem ismételnek, van este 8-as, vagy délután 2-es. 2 meccs Magic-76ers és 1 Hawks-Heat (ha jól láttam).
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain
élő adásban láttam idekinn, eredeti kommentárral.
holnap pedig San Jose Giants minor league baseball meccsre megyünk.![]()
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Tudja valaki, hogy itthon hogyan lehet élőben nézni az NFL Draft-ot?
One planet, one tribe...
Itten lehet majd nézni, holnap (szombat, 22:00 CET)
http://www.nfl.com/draft/2009/live/l...aftLive_Footer
Holnap délelőtt 10:00-kor elvileg Magic vs. 76ers playoff meccset ad a sport tv.
Érdekes lehet egy ilyen draft, pillanatnyilag nem sok elképzelésem van, hogy nézhet ki![]()
Pár nagydarab végzős College-os ül egy teremben, rajtuk kívül ott vannak a Pro csapatok első emberei, néhány stár játékos, mint vendég,...
Aztán elkezdődik az egész:
A Ditroit (a tavalyi leggyengébb) gondolkozhat 10percet, hogy kit is válasszon (98%, h Jason Smith)
utánuk a többi (31) csapat, utolsónak a Super Bowl győztes Steelers.
Csinálnak 2 kör ilyet, aztán következő nap még 5-öt. A harmadik körtől már többet is lehet választani, de ez sok mindentől függ.
Kb. ennyi
Az elmúlt hónapok is izgalmasak voltak, mert különböző technikai, erősségi és gyorsasági felméréseken estek át a draftolható játékosok, közös "edzőtábor" blablabla. Ezzel segítenek dönteni a választásban és mindenkiről kiderül, hogy milyen formában van.
Igazából annyira voltam kíváncsi, hogy a játékosok jelen vannak-e vagy csak egy névsor van. Azért ez így az érintett játékosoknak elég kellemetlen lehet, értelemszerűen késői kiválasztás vagy nem választás esetén. Egész érdekes lehet egy ilyet megnézni tv-ben, ha nyomon követi valaki az egyetemi bajnokságot.
Nem minden játékos van ott, csak azokat hívják meg akik kiemelkedőt teljesítettek és várható, hogy jó helyen kelnek el. De van akit meghívtak és lemondta, mert szűk családi körben akarja végig izgulni, hogy melyik franchise csapattal készülhet majd az idei szezonra.
Az, ha utolsónak visznek el, az még ok, mindenki ismerni fog (Mr. Irrelevant) és vannak jópáran akik ebböl a pozícióból is tudtak kiemelkedőt alkotni.
Persze azért az 1/1 a császárság, igaz az elvárások is nagyok velük szemben.
TripleB, igencsak jó meccs volt szoros végjátékkal. Az első körben csak a Cleveland söpörhet.![]()
Ettől féltem.... még 3meccs itt figyel nézetlenül a felvevőn.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Söpörtek, 4-0. A Boston vs. Bulls éd a Magic vs. 76ers kezd érdeke lenni, mindkettő 2-2re áll.
A 8-ból már 3 továbbjutó megvan: Cleveland, L.A. Lakers, Dallas. A Bulls vs. Celtisc és a 76ers vs. Magic számomra meglepően szoros (2-3 mindkettő).
"A kémia az egy olyan főiskolai tantárgy, ahol azt tanulják, hogy 2+2 az 10 vagy ilyesmi" Dennis Rodman
A Féreg nagy hal![]()
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy