Igen, jó kis mérkőzés volt.
Igen, jó kis mérkőzés volt.
És nem azt az irányítót láttam..szóval még meglepetés is lett a végeredmény![]()
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"
Ez így sz.pás.
ELADÓ! ........ VKE-NELSON.......Blogom
A sebesség mindent megold. A "mindig"-et még mindig így írjuk.
"A szerver túlterhelt picit, próbáld egy perc múlva."
Nem akármilyen utolsó perc:
YouTube - Unicaja Malaga - Real Madrid, 19.3.2011. -
Áhh ez a mostani nagydöntő első meccs nem tetszett. Ütötték-vágták a labdát, nem játszottak. Volt pár látványos jelenet, de a dobógépeknek nemigazán ment. Hajrá Dallas!!
A tegnapi alapján meglepne, ha lenne olyan meccs, ahol mindkét csapat 100 pt fölé jut.
Talán Dallasban hazai pályán lesz olyan meccs. Idegenben egy nem épp bombaformában levő Nowitzkivel helyesebben épp az ő pontjai nélkül is tartották magukat 3negyeden keresztül. Hazai pályán ha beindul a triplagyár meglehet a 100pont. Stojakovics formán kívül volt, Terrynek is csak egy negyede volt rendben, bár igazolódott a mondás, hogy annyit játszik egy csapat amennyit az ellenfél enged nekik.
Viszont ha bejön egy olyan meccs, ahol mind a három sztár játékos jól játszik, akkor a Miami verhetetlen. Nekem igazából az a lényeg, hogy sok pontos, látványos játék legyen (ami nem volt az 1. meccsen), mert pártatlan vagyok.
1:1 !!! A sírból hozta vissza a Dallas 15:2es rohanás az utolsó 6percben kemény volt.. és most 3 meccs következik Dallasban.
Úgy néz ki én néztem egyedül a nagydöntőt? A hétfői meccs valami brutál volt. Idegbajt kaptam a nagy szurkolásban, de megérdemelten nyert a Dallas úgy hiszem Kidd és Nowitzki is csak gyűrűvel vonul majd vissza.. Haslem meg egy tahó
Megérdemelte már ezt a gyűrűt.
Azt olvastam ha lesz szezon Ricky Rubio végre debütál az NBA-ban, így a Wolves sem lesz rossz csapat, ugye Rubio, Kevin Love, Beasley.
Nocsak, nocsak. Örömteli hír, bár a Spurs a 29. és 30. hely között libeg a kedvelt csapat ranglistámon
A San Antonio Spurs draftolta Hanga dmot
Nézegettem az NBA átigazolásokat (ugye dec.16-tól mégis lesz egy 66 meccses szezon). A Los Angeles Clippers csapata azért elég ígéretesnek tűnik: Blake Griffin, Chris Paul, Chauncey Billups, Caron Butler, Mo Williams...
NFL: Ravens - Patriots, Saint - Packers főcsoport döntőket várok.
Hétvégén lesz pár (4) gyenge meccs
Texans - Bengals, Saints - Lions, Giants - Falcons, Broncos - Steelers.
Továbbjutóknak (szimpátia nem feltétlenül forma alapján): Bengals, Lions, Falcons, Steelers.
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Írtam, hogy szimpátia, nem realitásViszont ahogy a Broncos nyert és a Faragó Ricsi üvöltött, arra apám is bejött a konyhából
![]()
94-95 óta (amikor a kosaras kártyát gyűjtöttem) szurkolok a Clippers-nek. Úgy néz ki idén érdemes isA roster-ük határozottan nem rossz, a kezdő ötösben: Chris Paul, Chauncey Billups, Blake Griffin, Caron Butler...és nem utolsó sorban 2 csere: Mo Williams és Kenyon Martin.