Oldal 1 / 18 12311 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1-20 / 348

Téma: NBA, NHL, NFL és minden más tengerentúli sportliga

fórumfüggő Gabe84 avatarja
    Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás NBA, NHL, NFL és minden más tengerentúli sportliga

Gondoltam nyitok egy ilyen témát, ha az érdektelenségbe merül, akkor így jártam.

NBA:
    Tegnap szerencsém volt látni a Houston - Detroit 2-szeres hosszabbításba torkolló meccset, érdemes volt
    Ma felvételről 18:00-kor a Sport2-n Portland - Cleveland meccs. Jónak ígérkezik, mindkét csapat meglepően (számomra) jól szerepel ebben a szezonban. TripleB, Neked kötelező

Ha valaki szereti a statisztikákat tudom ajánlani a következő linket:

http://www.nba.com/statistics/defaul...topic=4&stat=1

Top30-as lista a legtöbb dopott pont, legtöbb dobott 3 pontos (van vagy 10 jelenleg is aktív játékos a listán), lepattanó, blokk stb. Jó pár kategóriában O'neal-lal a legjobb tízben.
    Legutóbb tamaska módosította; 2009-03-21 - 21:23.
    "A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

bentlakó TripleB avatarja
    Regisztrált
    2004-08-19
    Lakhely
    Varsány
    Üzenet
    9.066

Alapbeállítás

Gabe, én veszem fel amiket lead a Sport 1/2
    A tegnapit felvettem,de csak futtában néztem. A Cavs már benn van a rájátszásban tudok adni még régebbi meccsekhez elérhetőséget.
    -=B.B.B.=-
    "Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bentlakó rocsipeti avatarja
    Regisztrált
    2003-12-05
    Lakhely
    deli oldal
    Üzenet
    6.229

Alapbeállítás

pont a superbowl környékén gondolkodtam egy amerikaifoci topic nyitásán. nagy rajongó vagyok még valaki?

vendég andrew_m avatarja
    Regisztrált
    2007-08-03
    Üzenet
    191

Alapbeállítás

Van itt NHL rajongó rajtam kívül? Követem a többi major ligát is valamilyen szinten, a denveri csapatoknak szurkolok mindenhol.

Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

Nem gondoltam volna pár évvel ezelőtt, hogy az angol foci imádatomat valami megelőzi valaha, de az NFL-nek sikerült, szóval van még rajongó rajtad kívül
    A superbowlon az Arizonának szurkoltam, egyébként Carolina Panthers és Miami Dolphins.

Az NHL meccsek leggyakrabban sajnos túl korán vannak, 5 körül érek haza melóból és arra a legtöbbnek vége van. Az NHL 99 játék óta San José drukker vagyok, idén kimondottan jók.

NBA-ben keletről Boston, Eddie House és Orlando, Dwigth Howard és Rashard Lewis, nah meg Nate Robinson a NY-ból, nyugatról New Orleans és Chris Paul a favorit.

fórumfüggő stp1 avatarja
    Regisztrált
    2009-01-24
    Lakhely
    Budapest
    Üzenet
    2.889

Alapbeállítás

NFL Fantasy Files, aki még nem látta itt:
    http://www.youtube.com/watch?v=_Ymkoh-vKzM

Az NHL-t (meg úgy általában hokit) néha nézem, de nem követem az állását.

NFL, hát most, hogy oszt.társ elkezdte és mindenkit letákülözött az elején, meg nyomatta, néha nézek ismétlést. de én nem vagyok annyira zakkant, hogy suli előtt 4ig meccset nézzek.

Regisztrált
    2003-12-05
    Lakhely
    deli oldal
    Üzenet
    6.229

Alapbeállítás

volt szerencsém néhány St. Louis Rams meccset a helyszínen nézni abban az évben, amikor megnyerték a Superbowl-t. azóta zakkant vagyok. ha meccs van, akkor nacsosz, szósz, coronita bekészít, és ordítok

vendég andrew_m avatarja
    Regisztrált
    2007-08-03
    Üzenet
    191

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: Gabe84 Üzenet megjelenítése
    Az NHL meccsek leggyakrabban sajnos túl korán vannak, 5 körül érek haza melóból és arra a legtöbbnek vége van. Az NHL 99 játék óta San José drukker vagyok, idén kimondottan jók.
    Idén nekik fogok szurkolni a rájátszásban, ha már az én csapatom (Colorado) nem fog bejutni. Az öreg Roenick nagyon megérdemelné hogy Kupagyőztesként vonuljon vissza, Blake pedig nagy kedvencem volt míg nálunk játszott.

Amúgy a San José meccsek kezdődnek az egyik legkésőbb, (már ha otthon játszanak) olyan 4 körül mennek általában azt hiszem.

fórumfüggő Iceshark avatarja
    Regisztrált
    2006-07-05
    Lakhely
    hol itt hol ott
    Üzenet
    2.031

Alapbeállítás

nekem meg van eredeti Sharks mezem kintről szóval van még itt Jose szurkoló
    "Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

Azért egy MoJo (Maurice Jones Drew) Jacksonville mezt én is elfogadnék, vagy egy House Celtics-t. Gyerekkoromban viszont volt egy Florida Panthers Niedermayer mezem

törzsvendég Ariadne avatarja
    Regisztrált
    2006-05-15
    Lakhely
    Budapest, Magyarország, Európa, Föld bolygó, Naprendszer
    Üzenet
    302

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: rocsipeti Üzenet megjelenítése
    volt szerencsém néhány St. Louis Rams meccset a helyszínen nézni abban az évben, amikor megnyerték a Superbowl-t. azóta zakkant vagyok. ha meccs van, akkor nacsosz, szósz, coronita bekészít, és ordítok
    Óóó, mázlista... Úgy két éve imádom az amerikai focit. Barátom kapott rá először, (nagy Rams fan), aztán egyszer hagytam, hogy elmondja, kb. hogy működik, aztán megnéztem egy meccset... na és azóta együtt nézzük ha úgy jön ki, hajnalig. Már tudom, hogy következőleg Super Bowl utáni hétfőre szabit kell kivenni.

Nincs még egy olyan sport, ami ennyire taktikus, gyors és iszonyúan változatos lenne, amikor egyes meccseken tucatszor változik, hogy épp ki vezet. Csúcs.
    Go Steelers!

Decában szereztünk labdát (persze nem márkás) szórakozni, dobálgatni, hát most már kezdem érteni, miért olyan nehéz elkapni, de még eldobni is. A rúgásba már bele se merek gondolni.
    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective : Roam)

itx
    itx offline
    törzsvendég
    Regisztrált
    2007-07-06
    Lakhely
    messze
    Üzenet
    583

Alapbeállítás

az amerikaifoci sztem a vilag legjobb csapatsportja, minden benne van ami kell, strategia, taktika, ero, ugyesseg, gyorsasag, kuzdelem, sportszeruseg, osszhang, stb, stb...
    halas vagyok a sorsnak, hogy volt szerencsem jatszani meg segededzoskodni par evet.

hajra seahawks!
    "keep the rubber side down."
    - If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

A rúgásról csak annyit, hogy nem gondoltam, hogy vastag üvegtéglát labdával ki lehet törni, hát ilyen tojáslabdával ki lehet Irányítani egyszerű embernek nem egyszerű feladat. Dobni szerintem nem olyan nehéz 10-15 méterig, csak a kicsit csavarva kell eldobni, elkapni viszont annál nehezebb.

bentlakó TripleB avatarja
    Regisztrált
    2004-08-19
    Lakhely
    Varsány
    Üzenet
    9.066
    -=B.B.B.=-
    "Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

vendég andrew_m avatarja
    Regisztrált
    2007-08-03
    Üzenet
    191

Alapbeállítás

Egytől San José-Colorado, remélem megússzuk tíz alatt. :-)

Amúgy botrány ami folyik a Broncosnál is, az új edző rendesen bekavart, Cutler már az elcserélését kérte... Legalább a Nuggetsnek egész jól megy.

Regisztrált
    2003-12-05
    Lakhely
    deli oldal
    Üzenet
    6.229

Alapbeállítás

no, látom van még pár elborult agyú drukker nagyon helyes. én is imádom és a fent leírtakkal tökéletesen egyetértek.
    eredeti mezeket meg ebayről simán lehet rendelni!

fórumfüggő Iceshark avatarja
    Regisztrált
    2006-07-05
    Lakhely
    hol itt hol ott
    Üzenet
    2.031

Alapbeállítás

Idézet Eredeti szerző: andrew_m Üzenet megjelenítése
    Egytől San José-Colorado, remélem megússzuk tíz alatt. :-)

Amúgy botrány ami folyik a Broncosnál is, az új edző rendesen bekavart, Cutler már az elcserélését kérte... Legalább a Nuggetsnek egész jól megy.
    1-3 lett, az nem is vészes!

emlékszem évekkel ezelőtt a Colorado mindig elgyepálta a Sharks-ot a rájátszásban, évek óta várunk erre a fordulatra!
    "Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

Regisztrált
    2006-08-24
    Lakhely
    Sopron
    Üzenet
    4.022

Alapbeállítás

A Broncos-nál már az csoda volt, hogy 4 meccs előnyből, hogy nem jutottak rájátszásba.

ALFAHÍM Jorus avatarja
    Regisztrált
    2001-08-25
    Lakhely
    Székesfőváros of Hangeri
    Üzenet
    11.699

Alapbeállítás

Némiképp OFF topic, de olvassák kosárizék is, szal Bp-i arcokkal összejöhetnénk vhol IRL nyomni kis kosarat, ha jobb idő lesz, vmi szabadtéren, ami bringával megközelíthető. Szentem kicsi LCs is benne volna. Majd összeköti az ujjait.
    "...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
    S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
    Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

fórumfüggő Shaun_Palmer avatarja
    Regisztrált
    2001-06-02
    Lakhely
    Magamalatt
    Üzenet
    4.322

Alapbeállítás

Annyira azért nem nehéz elkapni a labdát, inkább az a trükkös, hogy lerázd a Corner-t, hogy legyen helyed elkapni. Na meg reménykedni, hogy feléd dobják.

Jobb is azért, hogy a Broncos nem jutott tovább a rájátszásba, így az Indianapolis már az első körben kiesett
    Az AFC Dél elég gyenge is volt ebben a szezonban.

Én a New Orleans nak szurkolok és úgy néz ki idén újra esélyesként kezdheti a szezont a Saints, ha a secondary-ban folytatják a szelektálást és össze áll végre a védelem is.
    "Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

Oldal 1 / 18 12311 ... UtolsóUtolsó

Írási jogosultságok

• Nyithatsz új témát
  • Válaszolhatsz hozzászólásokra
  • Használhatsz csatolmányokat
  • Nem módosíthatod hozzászólásaid
  •