Az r310-re esküszöm.![]()
De van két apró bajom:
-szerintem nagyon halkan csörög még full hangerőn is
-a térerő kisebb, mint más telcsin.
Ennek ellenére én nem cserélnlm el semmire. ;D
Zs
Az r310-re esküszöm.![]()
De van két apró bajom:
-szerintem nagyon halkan csörög még full hangerőn is
-a térerő kisebb, mint más telcsin.
Ennek ellenére én nem cserélnlm el semmire. ;D
Zs
Én egy "bejáratós" 6210-zel nyomom, a napszemüveg zacsijában utazik, hogy a legkisebb károsodás se érje. ;D
Szerintem inkább tekernetek kellene ahelyett, hogy ilyen agyament topikok kreálásával töltitek az időt, de ha már megvan: nekem 3110 van. Régi, nem lehet vele játszani (de ez nem is Mintendó vagy Gámeboly), nem lehet rá 50000 csengőhangot tölteni (egyet sem) nincs rajta óra (mert ez nem az, hanem telefon) csak telefonálni lehet vele, érzem ha nálam van vagy kiesett, rendesen meg lehet fogni. Nekem elég. Egyébkén tudjátok hol lehet legolcsóbban Nokia 6250-est kapni és mennyibe kerül? Az mégis csak jobb lenne, mert: nagy, ütésálló, nincs antennája (legalább is kivül). Az sem érdekel ha illegális (hú ez most orvgazdaságra való jelentkezés).
nekem mondjuk nem a gyári szoftver van benne...Az Ericsonok meg tényleg szoftver-gyengék,tapasztalat.
é sez stabil... kicsit talán lassú de amúgy semmi panasz rá...
de én még nem nagyon hallottam leamortizált R310est, viszont siemenst már jópárat...
és nekem a csengetéssel soha nem volt bajom... mondjuk alapból erősődőre van állítva(amúgyis kicsit süket vagyok néha...)
de a térerő az sajna igaz... ami szerintem a spéci antennából adódik...
Hali!Akkor szerintem a Siemens M35,és a Ericsson között kell választanom
A Nokia 6250-ről tud vki vmit?
Jó kis telefon az is, csak marah nagy, nehéz és kicsit ehéz nyomogatni a gombjait!!! Ér rohadt drága!!!
De tutira semmi baja nem lesz semmitől!!!!!! Iszonyat nagyon brutál!!! Nem semmi darab!!!
Hali!Mondjuk nagy,és nehéz az R310is,de legalább olcsó
Üdv:Thommey
az r310 mellet az is szól hogy van benne sajátteszt és akkor villog a képernyő meg a tetején az antennánál a led pirosan. tehát bringalámpaként is használható![]()
A 6250 csak akor villog ha vizet kap, vagy ha 0 fok alá kerül a hőméséklet!!! ![]()
Szerintem a Sony J70 is nagyon jól bírja. Nekem az van és még semmi baja nem lett, pedig kapott már rendesen. És amúgy is imádom a Sonyt! ;D
Hali AngeLujo:Nekem is Sony J6-om van.Múlt hétig szerettem is,de...ha szétszeded látod,hogy van benne egy "flexibilis"szalagkábel,ami az alaplapot köti össze,azzal a hátsó hangszóróval,ami a csengőhangot adja.Na ez törik meg minden Sony telefonnál előbb utóbb.A rázódástól előbb!!Sajna a cseréje 5000ft.Ha olyan cégnél dolgozol(mint én),akkor a robotvezérlésű gépekben találsz nagyon rugalmas,kis átmérőjű vezetéket,amivel helyettesíteni tudod ezt.Valszeg én is ezt teszem,és utánna veszek egy nagy dög ütésállót brinyóhoz.Remélem nem rémísztettelek meg,csak vigyázz ;D
Hali AngeLujo:Nekem is Sony J6-om van.Múlt hétig szerettem is,de...ha szétszeded látod,hogy van benne egy "flexibilis"szalagkábel,ami az alaplapot köti össze,azzal a hátsó hangszóróval,ami a csengőhangot adja.Na ez törik meg minden Sony telefonnál előbb utóbb.A rázódástól előbb!!Sajna a cseréje 5000ft.Ha olyan cégnél dolgozol(mint én),akkor a robotvezérlésű gépekben találsz nagyon rugalmas,kis átmérőjű vezetéket,amivel helyettesíteni tudod ezt.Valszeg én is ezt teszem,és utánna veszek egy nagy dög ütésállót brinyóhoz.Remélem nem rémísztettelek meg,csak vigyázz ;D
Egy jótanács. Soha ne frissitsétek a szoftvert a telón, a régi mindig jobb. Lehet, hogy nem törik az R310, de ha úgyis havonta cserélni kell teljes meghülyülés miatt, akkor meg minek?
az enyémet fél év alatt egyszer sem kellett cserélni... pedig én már az új szoftverrel vettem (használtan)
igaz én egy ericssonos sráctól vettem, ami azért számíthat...
szóval én a szoftverre nem panaszkodom és azért itt a fórumon elég sok embernek van és a szoftverre még nem hallottam ilyen panaszt...
én azt utáltam az r310-ben, hogy nem lehetett vele telefonálni és hogy kiírta, hogy még 30 órát bírja és abban a pillanatban lemerült. akkor inkább ne rakták volna bele ezt a funkciót, csak összezavar.
Hi!
Szerintem a nokia 5210 lenne az ideális freeride telcsi Csak hát aaz áraa... inkább tárcsát veszek ;D 8)
Siemens ME-45... no comment![]()
Nekem Ericsson T29-em van, bár semmi reklámozott védelem nincs rajta azért leesett már innen-onnan, esőben is volt/ az akkumulátoron körbefut egy szigetelő gumiréteg!/, és porálló is!
Szoftveresen semmi baja, a térereje is baró. Valamint a kijelző előtti plexi nem karcosodik, mint
a Nokiáknak, mellesleg erősebb is mert kisebb, vastagabb és jobb a védettsége is./Előtte Nokia 3310-em volt, egy hónap alatt túladtam rajta./
;Dr310-OLYAN MINT ÉN,CSÚNYA,NAGY DE MINDIG TALPON VAN!Nekem is szarakodott fél év után,rányomták a szervizben a frissebb szoftvert,azóta überfasza,4-5 nap,és telefonálni is tudok vele!!
Nekem ericsson t20e-m van, és ez nem egy strapa telcsi, ez rajta a 4. ház, de eccer sem használtam, max seggrecsúszásra![]()