Az 5110 a legjobb. Nagy, buta, és robbantani sem lehet. Spanomnak átment rajta a rohadt 31-es busz, és semmi baja nem lett... A head set a legjobb találmány... ;D ;D ;D
Tamash 6110es nokiátort használ, mer occsóé volt, és bár a katalógban nincs benne, de ütésálló, mivel az előző gazdája egyszer felrakta a kocsi tetejére, beült, kitolatatott a garázsból, a telcsi meg a garázsban maradt.... Szal ami ezt kibírja, az ütésálló! Egy ismerősöm viszont egy hét alatt megrepesztett egy M35öst. Lehet, hogy az anyaghibás volt, de akkoris mindenállónak van promózva... És, hogy okosabb, mint a 3310es? Hát ezt mindenki döntse el maga!
Nekem egy ezer eves panasonic gd50-esem van, es nagyon jol birja. Sokszor kiesett mar a zsebembol tekeres kozben es sose tortent semmi baja. Az antenna se jelent gondot, mert letortem egy bringatura alkalmaval, de igy is muxik
Neha azert a razosabb lefeleken vagy nagyobb esesek utan kikapcsol, de mar nagyon a szivemhez nott, ameg szet nem megy nem cserelem le.
Jorus, te azzal a telefonnal nyomulsz, ami a kéen van? Nos, én igen. Az a fránya 7110 túlélt már pár balesetet, de nem mondhatnám, hogy nyomtalanul múlik felette az idő. Kb 2 év nyűvöm, néha a szó legszorosabb értelmében. Néha vizes lesz az izzadástól vagy a hóbaüléstől, néha földhöz verem, ha úgy adódik és menthetetlenül nem bírom elkapni.
Külsőleg működik, de szoftverileg kissé bugos, időnként kikapcsol, ha úgy gondolja, időnként meg eltéved a görgő használatában.
Én már csak attól félek - egyre jobban - hogy egyszer eltöröm a lecsúszkálós ultravagány előlapot és akkor vehetek másik telefont.
A vágyam valami olyan kütyü volna, ami kívülről 5210, belülről meg 6210. Nokia persze, merthogy nekem csak az a márka jön be.
Nos, igen. Én is Nokia-párti vagyok, talán ezért is van 3 Nokia otthon. (Egy 2110, meg egy 5110 a 7110-es mellé. Ezek felett eljárt az idő, de annyira a szívemhez nőttek (meg olyan nehéz lett volna értük valami ésszerű árat kérni), hogy inkább meglettek tartva. Jah, vele szoktam bicózni, de inkább otthon hagyom. Ennek legfőbb oka, hogy zavaró, ha 3 percenként meg kell állni, hátizsák le, zippzár ki, teló felkap, stb.
Családban van egy-két Nokia *;D : 3330, 7110, 6210, és 8210. A 7110 jó, de egyre roszabb, nehezen nyílik, és néha gondol egyet és kikapcsol, és nehéz...
Asszem egész tartalmas kis téma ez a bringás teló. A következő kérdésem hogy ki milyen telefont zsírt ki már bringázással és pontosan a telefonnak milyen baja lett. ;D Ja és köszönöm az eddigi hozzászólásokat
Háát én csak azt tudom elmondani, ami nem jött össze...
Nekem R310s-em van. Mindent kibír! Tuti...
Egy haverkám tesztegette a sajátját, mivel nem volt jobb dolga szegénynek..
Átment rajta biciklivel egy párszor, de csak a gumi bojhosodott ki rajta..
Tiszta erőből a falhoz illetve a földhöz vagdosta...
És továbbá eccer kőpadlón heckyztünk a telcsijével.
Ja, és a legjobb! Az antennável radírozott a tag midig... ;D ;D ;D ;D ;D
Erre azt tudom mondani:
-egyrészt ilyen embernek nem való telefon
-másrészt az R310-ese még mindig tökéletesen műxik, úgyhogy az egy atom biztos darab!
Nos, ennyi....
Hi!
Nekem már tönkrement egy 3210,3310,és most már egy Sony J6 is.Az egyik szervizes szerint nincsen olyan,hogy kicsi is meg ütés,és vízálló is egyben.Ami nagy az bír mindent Ericcson radír állítólag rulez.Az 5210re azt mondta,játéktelefon,ha strapálod.Én most az M35.és az Ericcson között tengődök,dehát az M35 kicsi,tehát?-.....
Üdv:Thommey
nekem m35öm van lassan 1 éve. széttört benne a hangszóró. utánna teljes belső csere. utánna eltört az előlap. most meg remed a másik előlap is. De maga a tel jó és most a westelnél 15 dominoba.
Egyértelműen a Siemens a legstabilabb telefon mind szoftverileg, mind hardverileg. Ericcson egy nulla, most is van egy gallyrament nálam, vihetem a szervizbe. A Nokia röhejesen drága, semmit nem tud. Nézd meg, az 5210-zel az ME 45 van egy árban, de ég és föld a két telefon. Most az M35 a legjobb vétel a piacon.
Egyetértek kedves /majdnem/szomszéd,ezért kedden be is vásároltam egyet!
Ma reggel meg volt az első próba is:
levettem a polcról,lenyomtam az ébresztőt és ugyan ezzel a lendülettel mellé raktam az asztalnak/szoba másik végéig pattogott/.Ha a többit is így fogja bírni...Az Ericsonok meg tényleg szoftver-gyengék,tapasztalat.
Peti