Próbáld ki ezt
https://market.android.com/details?id=netgenius.bizcal
A jorte -t is sokan szeretik.
Próbáld ki ezt
https://market.android.com/details?id=netgenius.bizcal
A jorte -t is sokan szeretik.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Minden bonyolult problémának van egy egyszerű, világos és rossz megoldása.
PENTAX PHOTO GALLERY
Most Samsung Monte van. Előtte Nokia 6120 volt, de nem használtam semmire a Symbiant. A Monteban hiányzik, hogy a wifin keresztül nem képes lejátszani a videókat. És a net nélküli normális GPS is hiányzik belőle. Most abba ne menjünk bele, hogy lehet vele mókolni gps ügyben, ezzel kapcsban futottunk már itt pár kört kb egy éve. Tehát olyan GPS kell, ami net nélkül ingyen működik, mint a Nokiánál. Nem tudom, egyéb márkáknál van e ilyen. Ha nincs, akkor ez nagy előny számomra a Nokia felé. Op rendszerekkel nem tudom, mennyire akarok bajlódni, lehet hogy semennyire, még nem találtam olyan alkalmazást, amit valóban hasznosnak tartanék. De ha ajánl valaki hasznos dolgokat, amit mondjuk egy androidos tud, vagy egy egyéb Op rendszeres teló, akkor lehet azt mondom, ez tényleg hasznos.
Hogy mire használnám: zenehallgatás, videózás wifin, fénykép- videó, GPS. Tehát semmi extra, csak amit egy ilyen telefon amúgy is tud.
Lehet hogy most már inkább az érintőképernyőre szavazok, bár egy évbe beletelt, mire megszoktam, nagyon utáltam. Igazából a nagyobb képernyő méret miatt szavaznék érintősre, meg nincs gomb, ami elromlik, és koszolódik, lekopik. stb.
A Nokia 700 jónak tűnik, ami kétségeket ébreszt bennem, az a bluetoth. Mit jelent, hogy v3x? Az eddigi telefonjaimban 2-es bt volt. És van egy NOKIA BH 503 bt fülesem, ami ezekkel a telefonokkal működött, nem tudom, ezzel a bt-vel is menne e.
Az áron konkrétan nem gondolkodtam még, de minél kevesebből szeretném megúszni, akár használtba is belemennék. De a Nokia 700-as ára talán még belefér. Nokia E 52-T akartam, de nem érintős. Esetleg Németországi mobilszolgáltatónál kártyásan vásárolható telefon is jó lenne, mert ott lesz főleg használatban. De az ottani lehetőségekkel nem vagyok tisztában, ezért egyelőre a függetlenben gondolkodok.
Munkaimbol[/B]
Ez így kemény dió!
Azt leszögezném hogy a GPS az minden telefonban ingyenes amelyikben van GPS chip. Ami pénzbe/adatforgalomba kerülhet az a navigáció ami ugye a GPS által fogadott pozícióval képes navigálni. Ilyen formán csak a Nokia rendelkezik ingyen navigációval. Az androidos mobilokban is benne van a GoogleMaps de az csak neten keresztül működik (még).
Másik kérdéskör az oprendszer. Ezzel kénytelen leszel megbarátkozni, ha csak nem akarsz mókolni a GPS-el mint a Monte esetén.
A nokia 700-ban pedig hogy 3.0-ás BT van benne az nem jelent semmit. Maximum csak előnyöd származhat belőle ha később olyan eszközt veszel ami támogatja a 3.0-ás szabványt, ettől függetlenül működik a régi 1.0, 2.1-es szabványokkal is.
PENTAX PHOTO GALLERY
androidra van offline navigacio csak okositani kell magad xda-developers-en. nem bonyolult, meg nekem is sikerult.
az hogy nem hasznalod semmire a symbiant az ertelmetlen, a symbian az operacios rendszer, onnantol hogy bekapcsoltad a telefont, azt hasznalod. mindenre. Menu felepitese, opciok, funkciok meglete, elhelyezese mind oprendszer fuggo.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Nyilván van mindenféle offline navi, csak nem mind1 hogy mennyiért. Az általad javasolt is elég jó árban van ha nem warez szerzed meg.
Más.
Nem tudja véltlenül valaki, hogy ha megvásároltam néhány programot marketen, akkor azokat át lehet-e mozgatni egy másik account alá? Történetesen akarok csinálni egy olyan fiókot amiben csak a programok regisztrációja/vásárlása történne.
PENTAX PHOTO GALLERY
Valószínű, valamilyen Nokia lesz. A C 7-es milyen? Nekem úgy tűnik, hogy nagyon hasonló a 700-ashoz. A 710, hogy Windowsos, annak konkrétan van valami előnye, a 700 Symb.-hoz képest? Ezek a telefonok wifin lejátszák a videókat? Fejhallgató csatlakozás jack-es? Ilyen alap dolgot nem kérdeznék, de nem találtam ezügyben semmit, úgy látszik ezt már nem tartják fontosnak megemlíteni, vagy csak nekem kerülte el a figyelmem.
Oké, a GPS alatt én azt értem, hogy navigál is, az hogy van benne gps, oszt kész, azzal nem megyek sokra.![]()
Munkaimbol[/B]
A C7 egy jó kis telefon, kicsit nagyobb mint a 700-as de kb 1,5 éves konstrukció.
A windószosnak az az előnye hogy új az oprendszer. De sokkal másabb mint a symbian.
A füles csatija 3,5mm-es jack, de nem 100% hogy minden füles megy minden telefonnal.
WiFi-n történő filmezésnél mire gondoltál? Ha Youtube videjókra akkor természetesen működik (ahogy a Monte-n is működik).
PENTAX PHOTO GALLERY
Igen, pl. a you Tube videókra gondoltam.De ez a Monten nem működik,és nem csak nekem és nem csak egy adott Wifin hanem sehol.Ugyanis a telefon Wifije erre nem képes.Na de már mindegy,ez ilyen.
c7 ről olvastam hogy sokat visszahívtak kijelző hiba miatt.
Munkaimbol[/B]
Lumia 710-ben egyedül a nem bővíthető memória ami nem tetszik. Nem mintha a 8G nem lenne elég, de ha bármi történik a telefonnal, elúszhat minden ami a memóriában volt.
Egyelőre a gsmline.hu-nál találtam legolcsóbban telefonokat.
Munkaimbol[/B]
én ott nem vennék telefont, elég sokan panaszkodtak rájuk, meg bolti garanciás telefont eleve nem.
szolgáltatónál venni? ha már úgyis ott vagy, lehet megéri, akár kártyás csomagban is.
meg ilyen értékű telefonra kötnék casco-t, ha bármi történik vele. olcsóbb, mint új készüléket venni...
ha nem hallgatsz zenét a telefonon, akkor elég lesz a 8gb. EU térkép kb 2gb, fotókra nem hiszem, hogy 1gb-nél többet ellő valaki, maradék 3-4 gigán meg el tudsz garázdálkodni játékokkal és az irdai dolgokkal.
meg azt se felejtsük el azért, hogy van hozzá 25gb online tárhely![]()
Nem ismerem őket, csak az áraikat látom, hogy a legolcsóbbak.Mi panasz volt rájuk? Bolti garis telefonnal mi a probléma? Telenoros vagyok, de nem akarok és nem is tudok hűséggel számlásat venni, mert még egy évem van sajna, én hülye...
Kártyásan meg 76 ezer náluk a 700 és a Lumia is. A 700-ast ennél olcsóbban meg lehet venni függetlenül. De amúgy sem lenne jó a kártyás sem, nekem mindenképpen független kell.
Pár hetem még van, mire meglesz rá a pénz, addig keresgélek, telefont, és boltot is. De ha valaki tud jó vételt, szóljon légyszi!
De igen, hallgatok zenét, meg lehet hogy sok videó is lesz rajta, nyelvtanulás okán. Az online tárhely ez jár hozzá?
Cascoról még nem hallottam. Nem tudom, hogy érdemes e, annyira ez nem nagy érték. Egy jó bicikli sokkal többe kerül.
Munkaimbol[/B]
A bolti garancia azt takarja hogy ha besz@rik a telefon akkor a boltban megjavítják neked. Ha mondjuk bemégy vele a Nokia márkaboltba akkor elhajtanak mit a magzatvizet.
Gyakorlatilag használ (szolgáltatónál, esetleg külföldön megvásárolt és függetlenített) készülékeket forgalmaznak. Így lehet olcsóbb mindenkinél.
Ápdét:
"Lumia 710-ben egyedül a nem bővíthető memória ami nem tetszik" -Sajnos ez a Win mob sajátosság. Mint ahogy az is hogy nincs másodlagos kamera, kötött a felhasználói felület. Picipuháék nagyon gyúrnak az online tárolásra....
Egyébként a kezelőfelület tényleg halál egyszerű! Még egy egysejtű is tudja kezelni. Ez tényleg előny azoknak akik nemszeretnék az Androidot tanulgatni.
Legutóbb cindercone82 módosította; 2012-01-28 - 11:53.
PENTAX PHOTO GALLERY
Az egyszerű kezelhetőség nekem tényleg előny lenne. Ha valami bonyolult lenne a cucc, akkor mire megtanulom, veszek másik telefont.
Másodlagos kamera nekem nem kell, vaku szerűség viszont igen. Online tárolásban nem bízok, nem szeretnék így tárolni.
Kösz a felhomályosítást, erről a társaságról. Mit ajánlasz, hol érdemes venni?
Hajlok a C7 vagy a 700 felé, mert olcsóbbak, és nem vagyok benne biztos, hogy kihasználnám a 710 plusz tudását.
Munkaimbol[/B]
A C7 és a 700-as sokban különbözik a 710-től! C7 és 700 az még Symbian (én falnak megyek mire megtalálok valamit bennük, valahogy nem az énvilágom) a 710 meg WindószFón.
De egyébként én "szakboltban" venném. Vagy olyan szolgáltatónál aki forgalmaz független készüléket vagy Média vagy Edigital (ezeknél néha van "ingyenhitel" is). Ki lehet fogni akcióban szerintem. Az egyik legnagyobb forgalmazó a Strong & Unique és a RightPhone. Ha valamelyiknek a címkéje rajta van a dobozon akkor az már szinte 100% hogy gyárilag független készülék.
A független árak az utóbbi időben elég változóak az euro árfolyam miatt. Nálunk is van hogy heti szinten 1-2 ezret (10-30 ezres kategóriában!)ugrálnak a telefon árak. Ezért érdemes ezt is figyelemmel kísérni.
PENTAX PHOTO GALLERY
Media Marktban korrekt telefonok vannak gondolom. Van náluk C 7, árat nem tudok, azt nem írják ki érdekes módon. Mobilfon boltot néztem neten, sajnos nagyon drága. Majd megkérdezem havert, az ő egyik haverjának vannak Vodafon boltjai.
Munkaimbol[/B]
casco havi 1-2ezer Ft és 10-20ezer közötti önrésszel működik, de a magassabb összegekhez már nagyon drága telefon kell (listaáron 160ezer feletti).
origo gsm is jó, áfás számlát adnak, gyári gari, stb stb.
gsmline többek között azért is olyan olcsó, mert különbözeti áfával dolgoznak, mert "használt" telefont árulnak. emiatt ha céges számlára veszed a telefont, az áfát nem tudod visszaigényelni, mert a használt telefonokra 0% az áfa...