VÉGRE!
Basszus, ráadásul 10 év alatt megtérülő beruházás? Én sokkal-sokkal többnek gondoltam.
Remélem, ez az első "propeller" és jön a többi. Hajrá.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
utobbi par hetben sokszor latom a vonatrol.
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
egy itt is működik már miklós határban kb 1 hónapja.
csodaszép szerintem
azt modta a csákó, ha percenként 2-t (!) fordul, akkor már 70%-kal megy. vasárnap kinn voltunk, és pörgött mint állat, mintha a fizika, meg a súrlódás nem is létezne.
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
ez kb olyan, mint amikor a tv/radio-ban mondjak, hogy a fizika torvenyeit meghazuttolva ...
:-)
hat no komment
erre van is egy mondas, mos hirtelen nem jut eszembe pontosan.
majd potlom kesobb
NE ÍGY! NE ÍGY!borzasztus falánkusz
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
CNN - Breaking news
kapcsoljatok a CNN-re...
ha belegondolsz, normál csapágyazással forog az annyit mint a tizedakkora kistesója. Gondolj bele, a repülők aerodinamikáját és hasonlókat is modelleken mérik/tervezik.
Csatlakozom zOrghoz, soooksok ilyet akarok látni. Meg a fúziós erőmű is létrejöhetne már![]()
Meguntam az aláírásom....
az a baj, jelenlegi energiarendszerünkbe nem kapcsolható be tömegesen.....kb az össz energai 7% -a ami még gazdaságosan bíztosítható szélerőművekből. fritzeknél ennél több van, mikor rendesen fúj a szél akkor alaperőműveket kell leállítani, nálunk viszont nem ennyire rugalmas a rendszer.....Eredeti szerző: the_d
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Hát sajnos egyre jobban bebizonyosodik számomra, hogy nem jó felé halad a világ ...Eredeti szerző: enté
RFID, Biometrikus chip-ek ... bakker ... mindent fel lehet törni és fel is fognak, akkor mire fel a nagy felbuzdulás??
Az egész arról szól, hogy féljél valamitől (jelen pillanatban a terrorizmus, tegnap a madárinfluenza holnap majd valami más) ... erre kitalálnak valamit amitől egyes cégek, államok degeszre tömik a zsebüket ... a cél minden esetben - a jelentős bevételen túl - az hogy, kontrollálják az egyént ... nesze neked szabadság meg demokrácia ... szép új világ ... gratulálok ... előre az orwelli úton ...
Legutóbb brumbie módosította; 2006-10-19 - 16:39.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
A 921-es éjszakai busz
Egyetlen járat szűnik meg, a 911-es, de a rózsadombi szakaszát átveszi a meghosszabbított 931-es, a belvárosi és rákoskeresztúri szakaszt a sűrűbben közlekedő 921-es, amely ez után nem két, hanem egy óránként jár és érinti a Batthyány teret is. Új éjszakai járat: Újpest-Központ és Megyer között a 930-as, Hűvösvölgy és Ady-liget között a 963-as , Cinkota és Újpest-Központ között a XVI. kerületet és Rákospalotát érintő 996-os, Kispest-Határút és Délpest autóbuszgarázs között a 999-es. és a Közvágóhíd és a Vörösvári út között, a Hungária körúton végig járó 937-es.
A 937-es járat specialitása lesz, hogy ha a Testvérhegyen van utas, a járat telefonhívásra házhoz megy. Nem egészen úgy, mint a taxi, hanem menetrend szerint és a kialakított megállóval. Aki oda tart, az a vezetőnek szólhat, közölheti szándékát.
Néhány más éjszakai járatnál kisebb módosítás elképzelhető, ezekről a megállókban, vagy a BKV honlapján található információ. Decembertől sűrítik az éjszakai járatokat a Nagykörúton és a Rákóczi úton.
A főpolgármester bízik abban, hogy a kormánynál sikerül kijárni a Budapesti Közlekedési Vállalat jövő évi működéséhez szükséges sok tízmilliárdos fedezetet. Demszky Gábor azt is mondta egy reggeli interjúban, hogy szükségesnek tartja az elfogadható mértékű jegyáremelést.
Forrás: MR
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
ezek hülyék.Eredeti szerző: tom_mirra
"Talán túl kevesen ismerték az eredetit,"
vagy talán túl sokan, és nem nézik azok után az ilyen erőltetett fosadékot...
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........penarms: Lokálpatrióta Házigazda
igen, csak 1 baja volt a magyar rémrendesnek: hogy embertelenül erőltetett.
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Wazze, egymilliárdot beletoltak a rémrendesbe??? EGY MILLIÁRDOT? Ki a f@sz hoz ilyen döntést? Előre 100% garantált volt a bukás. Még az amerikai sorozat elment szódával, ha nagyon untad magad... de egy másolat? Ezekkel a színészekkel? Nem volt esélye.
Hmmm, a cikkíró szerint a Jóbarátok Mo-on megbukott... Sztem nagy siker volt, bár nincsenek előttem nézettségstatisztikák. Lehet h csak az ismeretségi köröm szerette?
Legutóbb LóFarkas módosította; 2006-11-09 - 21:27.