"Nyitás: pár nap múlva." Addig jóéccakát.
"Nyitás: pár nap múlva." Addig jóéccakát.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
Privát üzenetet, mailt ezen a fórumon keresztül többé nem tudsz nekem küldeni.
zOrg @ zorganisation.com | twitter | facebook
Nyomatékosan felhívom a figyelmét mindenkinek, hogy mindennemű (bel)politikai jellegű hozzászólástól, célozgatástól óvakodjon.
Minden ilyen jellegű linket, megjegyzést nagyjából azonnal 5 nap pihenővel honorálok.
2010. október 1. óta semmi közöm a Bikemaghoz - ez ügyben semmilyen formában ne zavarjatok!
"Jöhetnek a telefonelőfizetés nélküli ADSL-csomagok"
VÉGRE-VÉGRE-VÉGRE-VÉGRE!
Ez igazán jó hírEredeti szerző: zOrg
A tvnetes 4990Ft/hó csomagnak van valami apróbetűs része? Végigolvastam és mindenhol azt láttam, hogy korlátlan letöltés. A feltöltésre semmilyen adatot nem találtam. Az van korlátozva?
TVNet-et nem ismerem, ellenben olyat eddig még nem hallottam, hogy FELtöltés "túllépése" miatt tettek volna kisebb sávszélre valakit.
Szerintem ügyfélszolgálaton kérdezz rá.
externetet megkérdeztem anno a 150gigás "korlátlan" tonlány bortány után, de náluk ténylegesen korlátlan, lefelé és felfelé is.
most akarom lecserélni valamire, ami 4giga/512 legalább, csak még mindig ez a sz*rság, hogy ha 3 hónapig nem vagy előfizető akor leszel ujbelépő, addig nem (és nem vonatkozik rád az akció) ....
"Labels are for cans, not people." Anthony Rapp
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
Shimano nagykatalógus 2012 - 33Mb, letölthető
Oké, kössz!
Ez mégiscsak jobban hangzik mint a 8000+ telefon havidíj, még akkor is ha a szomszéddal közös.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
azért vannak errefelé kemény csávók: link
rob: hasonló cipőben járok én is.
:-(
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
http://www.hirtv.hu/?tPath=/kulfold/&article_hid=116464
"Horvátországban magyarokat gyalázó kiáltásokkal ismeretlenek megtámadták Zelei József békeaktivista kerékpárost. Az egri sportoló arról számolt be, hogy a montenegrói határtól hét kilométerre, leköpték, majd megverték. Zelei József az erőszakmentes Európa jegyében indult 9 országot érintő balkáni kerékpártúrára Egerből szeptember 10-én. Útját a történtek ellenére folytatja, jelenleg Montenegróban tartózkodik."
Legutóbb zOrg módosította; 2006-09-24 - 22:51.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Legutóbb enté módosította; 2006-09-29 - 11:14.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A szavazás közben előforduló fontosabb események leírása:
2006. október 1-én 8.40 perckor Paks külterületén a biritói szavazókörben egy idős férfi - miután szavazatát leadta - hazafelé tartva az épülettől kb. 20 méterre összeesett. A kiérkező orvos megálla- pította a halál tényét.
A Vas megyei Szakonyfalu 001. számú szavazókörében egy választópolgár kifogást terjesztett elő, hogy a helyi választási bizottság tagja összeférhetetlen, mert férjének testvére a helyi képviselő testület jelöltje.
Gyomaendrőd 15. szavazókörében egy szavazó, miután a személyi azonosító okiratot kérte tőle a bizottság, kiabált, a bútorokat fel akarta borítani, szidalmazta a jelenlévőket, fenyegette a bizottság tagjait.
Írástudatlan segítséget kért oly módon, hogy hangosan olvassák fel a szavazólap teljes tartalmát. A szavazó nem kívánt a fülkébe bemenni, ezért a választási iroda helyiségében kapta meg a kért segítséget.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
A mai szavazáshoz van nekem is egy történetem.
Jöttem haza éjszakás műszakból és mivel hála a munkahelyem közelségének(bringával 10-15perc),már 06.15-kor gondoltam "letudom" a szavazást,mert éppen lakásfelújítás közepén vagyok.
Tehát majd nem kell mégegyszer lemennem.
;-)
Azaz csak szavaztam volna,mert közölték velem,hogy sajnos még Gyöngyike nem érkezett meg és nem tudják addig elkezdeni az egész procedúrát.
de bármelyik percben megérkezhet.
Na akkor részemről ennyi,korán reggelre vasárnap.
De úgy utólag visszagondolva szerintem még valamiféle panasszal is élhettem volna,mert ugye,ha hivatalosan 06.00 óra,akkor az 06.00 óra.
vagy csak szőrszálhasogatás...?
Na mindegy.
Délután 5-kor tiszteletem tettem.
Ha hiszitek,ha nem :már ott volt Gyöngyike.
:-)
"Ínség és meggyőzés - ez az a két erő,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevő rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."
végre dolgozik az NHH 8D
már csak a Matávot kéne megregulázni nagyker szinten, máris esne a többi szolgáltatónál a vezetékezés díja, és ezzel a Matávé is... csak épp az EU jog nem ebbe az irányba mutat :P