Eredeti szerző:
prof8 Na arra gondoltam, hogy jövő nyárra vennék végre egy kütyüt, ami méri a szintemelkedést is. Nagy szükségem nincs rá, de a kíváncsiság hajt. Szétnéztem, és most nem tom mi legyen. Egy olyan kmóra ami ezt megteszi 35 ropi után kezdődik. Soknak tartom, persze még sok mást is tud azon kívül, de azokra nincsen szükségem. Pl nem érdekel a pulzusom, meg pedálfordulat, és hasonló badarságok. De ha már kiadok ennyi pénzt egy kütyüre, akkor legyen már valami haszna, és ne legyen olyan tulajdonsága, ami nekem nem is kell. Ezért megnéztem a GPS cuccokat. Meglepetéssel tapasztaltam, hogy belépő szintű GPS-t vehetek ennyi pénzért. Ha még kicsit költök rá (50 ezer)
kapok Magyarország térképpel együtt szereltet, amit ugye tudok máskor is használni, nem csak a bringán (pl gyalogtúra, utcatérkép)
A kérdés: Ezek ugye tudják mérni a sebességem, a magasságom, és akár grafikont is csinálhatok, ha akarok? Milyen pontosak ezek kb, mondjuk egy kmórához viszonyítva? Megéri inkább ezt venni, és nem egy órát?